Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Wikileaks: Hillary će uvesti “jednu svjetsku vladu” i Novi svjetski poredak kada postane predsjednik

Wikileaks: Hillary će uvesti “jednu svjetsku vladu” i Novi svjetski poredak kada postane predsjednik

hillary-vladaNedavno objavljeni hakirani dokumenti Wikileaksa otkrivaju da Hillary Clinton planira uvesti u Globalnu Svjetsku Vladu, kada bude izabrana za predsjednika SAD-a

Hillary je jedva mogla zadržati svoje uzbuđenje na predavanju iza zaključanih vrata u jednoj stranoj banci kada je utvrdila da je njezin “san – hemisfersko zajedničko tržište, sa otvorenom trgovinom i otvorenim granicama”.

Izjava je došla iz jednog od mnogih dobro plaćenih govora Hillary Clinton pri vrhu bankarske elite, koji je otkriven u hakiranim e-mailovima glavnog šefa Clintonove kampanje, John Podeste.

E-mail glasi:

*San Hillary Clinton je hemisferno zajedničko tržište, s otvorenom trgovinom i slobodnim tržištem.*… gdje će Amerika valjda voditi glavnu riječ.

“Moj san je zajedničko tržište, sa slobodnom trgovinom i otvorenim granicama u neko dogledno vrijeme u budućnosti sa energijom koja je “zelena” i održiva koliko god možemo, da bi omogućili rast i više mogućnosti za sve osobe u sjevrnoj hemisferi.” [05162013 Remarks to Banco Itau.doc, p. 28]

Najviše zastrašujuća stvar u nedavnoj objavi Wikileaksa, koja je uključivala izvatke dobro plaćenog govora Hillary na Wall Streetu, je da je ona toliko uzbuđena oko završetka postojanja Sjedinjenih Države kakve poznajemo.

Hillary je ekstremni globalist. Ona ne samo da prihvaća globalistickoj mentalitet, već ona zapravo želi ukinuti SAD kao državu i zamijeniti ju sa “Globalnom Vladom”.

Nije ni čudo da je Angela Merkel njezin “omiljeni vođa.”
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,