Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » EUROPA U STRAHU: Migranti zlostavljaju žene na javnim bazenima diljem Njemačke, a maltretiranje počelo i u Zagrebu!

EUROPA U STRAHU: Migranti zlostavljaju žene na javnim bazenima diljem Njemačke, a maltretiranje počelo i u Zagrebu!

imigranti-prugaDonosimo i događaj iz Zagreba koji pokazuje što nas čeka!

Svi oni koji misle da nasilnom integracijom nespojivih kultura mogu imati super multikulti zemlju mira i blagostanja, kao i svi oni koji nasjedaju na propagandne novinarske manipulacije o tolerantnom svijetu i integraciji su u opasnoj su zabludi!

A što mislimo pod tim opasno, najbolje opisuje masovno zataškavanje silovanja i zlostavljanja nevjerničkih (nemuslimankih) žena diljem Europe, ponajviše Njemačke koja je u nekoliko mjeseci među svoje ljude pustila više od milijun arapskih migranata s potpuno drugačijim sustavom vrijednosti koji gazi sve ispred sebe.

Tako je Njemačka koja je poznata po svom bazenskom turizmu postala zemlja straha u kojoj žene imaju strah od bazena jer se osjećaju neugodno i zlostavljano u svojim zemljama.

Naime, diljem Njemačke na javnim bazenima na stotine migranata tako igra svoju igru silovanja bez da itko reagira!

Naime, Taharrush je “igra” koja se igra u bliskoistočnim zemljama u kojima skupine Arapa okružuju žene i djevojke i seksualno ih maltretiraju hvatajući ih za genitalije i kidaju s njih odjeću.

Kako je više od milijun Bliskoistočnih imigranata bilo dopušteno da poplave Njemačku uz obećanje da će dobiti beskrajnu skrb a očito i ‘lake’ njemačke žene za silovanja, kulturalno obogaćivajući običaj ‘taharrush’ je došao s njima u Europu.

Prvi incident masovnog javnog zlostavljanja pojavio se na Novogodišnju noć u Kölnu i na drugim mjestima kad je stotine žena zlostavljano i napadano u cijeloj zemlji.

U tolerantnoj Švedskoj broj silovanja raste i preko 1000 posto

Pravi primjer (ne)uspješne integracije je Švedska! U javnosti predstavljena kao napredna multikulturalna zemllja a u stvarnosti zemlja silovanja!

Naime, četrdeset godina nakon što je švedski parlament jednoglasno odlučio promijeniti nekad homogenu Švedsku u multikulturalnu zemlju, nasilni kriminal povećao za 300% a broj silovanja narastao je za preko 1000 posto.

Švedska se sada nalazi na drugom mjestu u svijetu po broju silovanja. Prema istraživanju iz 2010. godine Švedsku je s 53,2 slučaja silovanja na 100.000 stanovnika nadmašio jedino Lesoto u južnoj Africi s 91,6 slučaja silovanja na 100.000 stanovnika.

U godini 1975. policiji u Švedskoj je prijavljeno 421 slučaj silovanja; 2014. godine 6620. Radi se o povećanju od nevjerojatnih 1472%.

S obzirom na ove zanimljive podatke ne možemo reći drugo nego, Bravo Europo, bravo mediji, bravo zaštitnici za ljudskh prava – upravo ovo su plodovi vašeg rada i šutnje o zvjerstvima a sve u cilju izgradnje – svijeta blagostanja! Samo vi šutite jer plan za prisilnu integraciju i pokoravanje Europe neće se zaustaviti samo na Njemačkoj.

Priča iz Zagreba

Na našu redakciju nedavno je pristiglo svjedočanstvo jedne djevojke, zanimljivog događaja u Zagrebu

Prije nekog vremena sjedila sam s prijateljicom u Tkalči, na ulici u jednom kafiću. Promatrale smo ljude koji prolaze. Nismo mogli ne primijetiti da ima i migranata. To smo uočili samo zato što ih zaista do prije nekog vremena nije bilo, uopće.

U jednom trenutku prolazila su dva mladića u mnoštvu ljudi koji petkom uvečer prolaze Tkalčom. Pogledale smo njih, oni su pogledali nas, nasmijali se o produžili po ulici.

Pola sata nakon tog ‘pogleda’ mladići se vraćaju s još trojicom drugih mladića i sjedaju stol do nas, komentiraju nas i gledaju – prate pogledom. Malo je reći da smo se u tom trenutku osjećale neugodno.

Mi smo se prestravile. Ipak riječ je o pet muškaraca koji su zbog ‘pogleda’ koji njima očito značio i poziv došli i sjeli do nas kako bi nas prikriveno maltretirali!

Ubrzo smo se digle i otišle iz kafića hodajući jako brzo i u strahu hoće li nas pratiti! Ipak nas je samo dvije, a njih cijeli čopor.

Pišem vam ovo samo iz razloga što se bojim da bi Zagreb uskoro mogao biti grad straha u u kojem žene i djevojke ne smiju hodati bez muškaraca jer su kao takve ‘izložene’ čoporativnom maltretiranju koje je postalo svakodnevica u drugim gradovima Europe.

Broj silovanja u Zagrebu raste

U svemu ovome nemoguće se ne osvrnuti na poslicijsko izviješće iz 2015 godine iz Zagreba koje pokazuje da među svim zločinima drastično raste samo broj silovanja!

Tako su Zagrebački policajci tako u prvih šest mjeseci 2015. godine imali za riješiti 32 silovanja, dok ih je godinu prije zabilježeno 24 slučaja manje, što za tako mali grad predstavlja veliki skok u samo godinu dana od 500%!
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,