Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » STRAVA U NJEMAČKOJ: ARAPSKI IMIGRANTI NA JAVNIM BAZENIMA IGRAJU IGRU SILOVANJA ‘TAHARRUSH’ (VIDEO)

STRAVA U NJEMAČKOJ: ARAPSKI IMIGRANTI NA JAVNIM BAZENIMA IGRAJU IGRU SILOVANJA ‘TAHARRUSH’ (VIDEO)

njemacka-bazen-imigrantiTaharrush je “igra” koja se igra u bliskoistočnim zemljama u kojima skupine Arapa okružuju žene i djevojke i seksualno ih maltretiraju hvatajući ih za genitalije i kidaju s njih odjeću

Taharrush je “igra” koja se igra u bliskoistočnim zemljama u kojima skupine Arapa okružuju žene i djevojke i seksualno ih maltretiraju hvatajući ih za genitalije i kidaju s njih odjeću.

Kako je više od milijun Bliskoistočnih imigranata bilo dopušteno da poplave Njemačku uz obećanje da će dobiti beskrajnu skrb i njemačke žene za silovanja, kulturalno obogaćivajući običaj “taharrush” je došao s njima u Europu.

Prvi incident masovnog zlostavljanja se pojavio na Novogodišnju noć u Kölnu i na drugim mjestima kad je stotine žena zlostavljano i napadano u cijeloj zemlji.

U ovom video njemačke televizije ZDF, vidimo da se “igra” sada igra na njihovim mirnim javnim bazenima, isto tako.

U srpnju je procurilo policijsko izvješće koje je potvrdilo val seksualnih zločina nad djecom na bazenima diljem Njemačke.

Interni izvještaj je izdan za časnike Kaznenog Kommisariata 12 – vezan uz seksualne zločine i nestale osobe – i kaže: ‘K12 može potvrditi val seksualnih zločina u tim objektima (misli se na bazene).”

“U konkretnom primjeru, silovanja i seksualna zlostavljanja djece na kupalištima su nam dali veliki razloga za zabrinutost.”

“Počinitelji su, najvećim dijelom, imigranti.”

To je Angela Merkel naziva “kulturno obogaćivanje”.

Pogledajte zabinjavajući video prilog televizije ZDF:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,