Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » STRAVA U NJEMA─îKOJ: ARAPSKI IMIGRANTI NA JAVNIM BAZENIMA IGRAJU IGRU SILOVANJA ‘TAHARRUSH’ (VIDEO)

STRAVA U NJEMA─îKOJ: ARAPSKI IMIGRANTI NA JAVNIM BAZENIMA IGRAJU IGRU SILOVANJA ‘TAHARRUSH’ (VIDEO)

njemacka-bazen-imigrantiTaharrush je “igra” koja se igra u bliskoisto─Źnim zemljama u kojima skupine Arapa okru┼żuju ┼żene i djevojke i seksualno ih maltretiraju hvataju─çi ih za genitalije i kidaju s njih odje─çu

Taharrush je “igra” koja se igra u bliskoisto─Źnim zemljama u kojima skupine Arapa okru┼żuju ┼żene i djevojke i seksualno ih maltretiraju hvataju─çi ih za genitalije i kidaju s njih odje─çu.

Kako je vi┼íe od milijun Bliskoisto─Źnih imigranata bilo dopu┼íteno da poplave Njema─Źku uz obe─çanje da ─çe dobiti beskrajnu skrb i njema─Źke ┼żene za silovanja, kulturalno oboga─çivaju─çi obi─Źaj “taharrush” je do┼íao s njima u Europu.

Prvi incident masovnog zlostavljanja se pojavio na Novogodi┼ínju no─ç u K├Âlnu i na drugim mjestima kad je stotine ┼żena zlostavljano i napadano u cijeloj zemlji.

U ovom video njema─Źke televizije ZDF, vidimo da se “igra” sada igra na njihovim mirnim javnim bazenima, isto tako.

U srpnju je procurilo policijsko izvje┼í─çe koje je potvrdilo val seksualnih zlo─Źina nad djecom na bazenima diljem Njema─Źke.

Interni izvje┼ítaj je izdan za ─Źasnike Kaznenog Kommisariata 12 – vezan uz seksualne zlo─Źine i nestale osobe – i ka┼że: ‘K12 mo┼że potvrditi val seksualnih zlo─Źina u tim objektima (misli se na bazene).”

“U konkretnom primjeru, silovanja i seksualna zlostavljanja djece na kupali┼ítima su nam dali veliki razloga za zabrinutost.”

“Po─Źinitelji su, najve─çim dijelom, imigranti.”

To je Angela Merkel naziva “kulturno oboga─çivanje”.

Pogledajte zabinjavaju─çi video prilog televizije ZDF:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,