Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » UJEDINJENI NARODI PREKRŠILI VLASTITU POVELJU ZBOG DONALD TRUMPA: Objavili sramotan post, Twitter ga zbrisao 20 minuta nakon toga

UJEDINJENI NARODI PREKRŠILI VLASTITU POVELJU ZBOG DONALD TRUMPA: Objavili sramotan post, Twitter ga zbrisao 20 minuta nakon toga

un-trumpVrijeme je da se Ujedinjeni narodi raspuste! Ujedinjeni narodi su uhvaćeni u uplitanje u američke izbore potićući Amerikanace koji žive u inozemstvu da glasuju protiv Donald Trumpa

Elitna globalna organizacija, koja je sve više i više očajna da bi osigurala uspostavljanje Hillary Clinton kao predsjednika Amerike, počela je ignorirati pravila vlastite povelje koja izričito zabranjuje miješanje u izbore suverenih nacija.

Sada izbrisan tweet, koji je objavljen na službenom računu Ujedinjenih naroda koji ima 235 tisuća sljedbenika na 09:14 EDT u četvrtak, je pozvao “8 milijuna Amerikanaca u inozemstvu” da “zaustave Trumpa”, i također je sadržavao link na Avaaz.org, aktivističke web stranice koja asisistira Amerikanacima koji žive u stranim zemljama da se registriraju za glasovanje.

Aktivistička web stranica, pod nazivom “The October surprise that will end Trump” omogućuje korisnicima da se prijave i dobiju pomoć za registriranje glasovanja u inozemstvu za predsjedničke izbore 8. studenog. Oni ih potiču da upišu također i svoje prijatelje.

Tweet Ujedinjenih naroda je izbrisan u roku od 20 minuta, bez objašnjenja, međutim News Centar UN-a je kasnije te večeri na Twitteru priznao da je ta objava na Twitteru bio “lutalica” i tvrdi da istraga je u tijeku.

Međutim, mnogi ljudi nisu prihvatili ideju da je ta objava protiv Trumpa bila “slučajna nesreća”.

“Iako šef glavnih vijesti (News Center) vijest možda nije napisan taj tweet, vidimo da je jasno što pripadnici UN-a doista misle o predsjedničkim izborima u SAD-u.”, napisao Tiffany Gabbay na TruthRevolt.

NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,