Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BOSNA NA RUBU! U IME ALAHA, MILOSTIVOG: ‘VaÅ¡a krv će teći ulicama jer ste sami tako izabrali. RS viÅ¡e neće biti’

BOSNA NA RUBU! U IME ALAHA, MILOSTIVOG: ‘VaÅ¡a krv će teći ulicama jer ste sami tako izabrali. RS viÅ¡e neće biti’

cevapi“U ime Alaha, Milostivog, Samilosnog! VaÅ¡a krv će teći ulicama jer ste sami tako izabrali. RS viÅ¡e neće biti”, navodi se u poruci koju su juÄer uoÄi objave rezultata referenduma dobile “Nezavisne novine”

U redakciji su prijetnju službeno prijavili Policijskoj stanici u Lazarevu.

Mirna Miljanović, naÄelnica Odjela za odnose s javnošću MUP-a RS, kazala je da su doÅ¡li do saznanja da je identiÄan mail stigao na viÅ¡e adresa u RS, prenosi Telegraf.rs.

“Taj isti sadržaj je stigao na viÅ¡e e-mail adresa u RS. Odjel za visokotehnoloÅ¡ki kriminal od saznanja radi na tome da otkrije s koje adrese je poruka upućena”, kazala je Miljanović.

Sandra Gojković-Arbutina, glavna urednica “Nezavisnih” nije iznenaÄ‘ena jer su, kako kaže, prijetnje svakodnevica novinara.

“Iako ih Äesto primamo, nikada nijednu nismo shvatili olako, pa nećemo ni ovu. Nadamo se da će pripadnici MUP-a poduzeti sve Å¡to je u njihovoj moći i nadležnosti kako bi otkrili odakle je poslana prijetnja”, kazala je Gojković-Arbutina.

Anonimni mailovi prijetećeg sadržaja stigli su i na adresu kabineta predsjednika Narodne skupštine RS-a Nedeljka Čubrilovića.
 
(index.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,