Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Stephen Hawking upravo izdao jezivo UPOZORENJE znanstvenicima koji traže izvanzemaljski život

Stephen Hawking upravo izdao jezivo UPOZORENJE znanstvenicima koji traže izvanzemaljski život

haw-sliBritanski fizičar-teoretičar – dobitnik Nobelove nagrade Stephen Hawking – uvjeren je da vanzemaljci postoje, ali …

Istovremeno je Zemljanima posavjetovao da budu oprezni u potrazi za njima.

U svojoj polusatnoj emisiji “Omiljena mjesta Stephena Hawkinga”, britanski znanstvenik je upozorio da bi susret stanovnika Zemlje sa razvijenijom svemirskom civilizacijom mogao ličiti na “susret domorodaca Amerike sa Kolumbom”. Znači … istrijebljenjem!

Podsjetio je: “Taj susret se nije završio dobro”. U suštini je rekao: takav susret se za Zemljane možda ne bi završio dobro.

Hawking je u istoj emisiji objasnio zbog čega misli da izvanzemaljci postoje:

“U svemiru je 100 milijardi galaksija, a svaka od njih sadrži milijune zvijezda. Čisto matematički gledano, i te brojke su dovoljne da se misli da život postoji i na drugim planetima. Drugo je pitanje: kako taj život može izgledati. Možda se radi samo o mikrobima, jednostaničnim organizmima i crvima”.

Hawking je iznio i pretpostavku da bi stanovnici drugih planeta – ako su razvijeniji od nas – mogli pokušati Zemlju iskoristiti kao izvor resursa.

Britanski astrofizičar sve je ovo rekao povodom otkrića planeta Gliese 832c koja je od Zemlje udaljena samo 16 svjetlosnih godina.
 
(fakti.org)

Osnovna škola zamijenila disciplinsko kažnjavanje sa meditacijom
Američki dug dosegao kritičnu točku nakon koje nema povratka

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,

reklama