Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Stephen Hawking upravo izdao jezivo UPOZORENJE znanstvenicima koji traže izvanzemaljski život

Stephen Hawking upravo izdao jezivo UPOZORENJE znanstvenicima koji traže izvanzemaljski život

haw-sliBritanski fizičar-teoretičar – dobitnik Nobelove nagrade Stephen Hawking – uvjeren je da vanzemaljci postoje, ali …

Istovremeno je Zemljanima posavjetovao da budu oprezni u potrazi za njima.

U svojoj polusatnoj emisiji “Omiljena mjesta Stephena Hawkinga”, britanski znanstvenik je upozorio da bi susret stanovnika Zemlje sa razvijenijom svemirskom civilizacijom mogao ličiti na “susret domorodaca Amerike sa Kolumbom”. Znači … istrijebljenjem!

Podsjetio je: “Taj susret se nije završio dobro”. U suštini je rekao: takav susret se za Zemljane možda ne bi završio dobro.

Hawking je u istoj emisiji objasnio zbog čega misli da izvanzemaljci postoje:

“U svemiru je 100 milijardi galaksija, a svaka od njih sadrži milijune zvijezda. Čisto matematički gledano, i te brojke su dovoljne da se misli da život postoji i na drugim planetima. Drugo je pitanje: kako taj život može izgledati. Možda se radi samo o mikrobima, jednostaničnim organizmima i crvima”.

Hawking je iznio i pretpostavku da bi stanovnici drugih planeta – ako su razvijeniji od nas – mogli pokušati Zemlju iskoristiti kao izvor resursa.

Britanski astrofizičar sve je ovo rekao povodom otkrića planeta Gliese 832c koja je od Zemlje udaljena samo 16 svjetlosnih godina.
 
(fakti.org)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,