Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Stephen Hawking upravo izdao jezivo UPOZORENJE znanstvenicima koji tra┼że izvanzemaljski ┼żivot

Stephen Hawking upravo izdao jezivo UPOZORENJE znanstvenicima koji tra┼że izvanzemaljski ┼żivot

haw-sliBritanski fizi─Źar-teoreti─Źar – dobitnik Nobelove nagrade Stephen Hawking – uvjeren je da vanzemaljci postoje, ali …

Istovremeno je Zemljanima posavjetovao da budu oprezni u potrazi za njima.

U svojoj polusatnoj emisiji “Omiljena mjesta Stephena Hawkinga”, britanski znanstvenik je upozorio da bi susret stanovnika Zemlje sa razvijenijom svemirskom civilizacijom mogao li─Źiti na “susret domorodaca Amerike sa Kolumbom”. Zna─Źi … istrijebljenjem!

Podsjetio je: “Taj susret se nije zavr┼íio dobro”. U su┼ítini je rekao: takav susret se za Zemljane mo┼żda ne bi zavr┼íio dobro.

Hawking je u istoj emisiji objasnio zbog ─Źega misli da izvanzemaljci postoje:

“U svemiru je 100 milijardi galaksija, a svaka od njih sadr┼żi milijune zvijezda. ─îisto matemati─Źki gledano, i te brojke su dovoljne da se misli da ┼żivot postoji i na drugim planetima. Drugo je pitanje: kako taj ┼żivot mo┼że izgledati. Mo┼żda se radi samo o mikrobima, jednostani─Źnim organizmima i crvima”.

Hawking je iznio i pretpostavku da bi stanovnici drugih planeta – ako su razvijeniji od nas – mogli poku┼íati Zemlju iskoristiti kao izvor resursa.

Britanski astrofizi─Źar sve je ovo rekao povodom otkri─ça planeta Gliese 832c koja je od Zemlje udaljena samo 16 svjetlosnih godina.
 
(fakti.org)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,