Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Poznati američki patolog: Hillary Clinton je otrovana!

Poznati američki patolog: Hillary Clinton je otrovana!

hillary-kasalj-otrovSvjetski poznati liječnik smatra da se Hillary Clinton onesvijestila na svečanosti 11. rujna, jer ju je otrovao ruski predsjednik Vladimir Putin, tvrdi poznati liječnik

Američki patolog rođen u Nigeriji Bennet Omalu upozorio je kako postoji mogućnost da je Hillary Clinton otrovana.

Poznati liječnik smatra da je Donald Trump možda je također imao ulogu u trovanju svojeg predsjedničkog suparnika.

Na Twitteru je napisao kako sumnja da su Clinton otrovali Vladimir Putin ili Donald Trump.

Omalu, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za forenzičku patologiju i neuropatologiju izazvao je skeptične reakcije svojom teorijom.

Podsjetimo, vođe kampanje Hillary Clinton otkrili su da ima upalu pluća tek nakon što je u nedjelju naglo otišla sa svečanog obilježavanja 15. godišnjice napada 11. rujna jer joj je pozlilo.
 


 
Bennet Omalu, forenzički patolog koji je otkrio uzorak kronične traumatske encefalopatije u mrtvim igračima američkog nogometa, te je sugerirao da predjednički kandidat mora dati krv kako bi vidjeli da li je ona bila otrovana.

“Moram savjetovati kampanju Hillary Clinton za obavljanje toksikološke analize krvi gospođe Clinton. Moguće je da je otrovana”, rekao je Omalu na Twitteru u nedjelju navečer.

Naime, njegovo razmišljanje o trovanju koje je proveo republikanski kandidat ili ruski predsjednik napunilo je naslove mainsterem medija koji su izrazili zabrinutost zbog Clintonog zdravlja kao “teorija zavjere”.
 

 
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,