Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » PUTIN KUCA NA VRATA AMERIKE: Tisuće ruskih postrojbi okružile američke granice

PUTIN KUCA NA VRATA AMERIKE: Tisuće ruskih postrojbi okružile američke granice

ruskija-amerika-vojskaKremlj je potvrdio da će oko 50.000 ruskih vojnika biti raspoređeno na granicama SAD-a u pripremi za “asimetrično ratovanje”

Neočekivani nalog za slanje vojnika je izdan zapovjednicima koji će poslati vojno osoblje, opremu, zrakoplove i naoružanja unutar 85 kilometara od sjeverne granice Sjedinjenih Država na Aljasci i u srce Južne Amerike.

Veći broj tih vojnika, navodi izvješće dalje, su razmješteni u Čukotskom autonomnom okrugu na granici sa Aljaskom, gdje je prošlog tjedna rusko Ministarstvo obrane najavilo stacioniranje divizije Federacijskih vojnika za obranu od nastavka američke agresije sa upozorenjem:

“Vojni dužnosnici SAD-a mogu sada osjetiti zabrinutost koju ruski vojni planeri osjećaju kad vide velike vježbe NATO-a duž zapadnih granica Rusije, te parade koje uključuju američke vojnike samo nekoliko stotina metara od granice Rusije.”

Uz tisuće federalnih vojnika koji su već postavljeni na Čukotskom poluotoku, ovo izvješće navodi da su zračne snage Rusije (OS) isto su tako počele raspoređivanje stotine borbenih zrakoplova u svojih 10 nedavno izgrađenih uzletišta u arktičkoj regiji te su ih počeli opremati sa “siječima straha”, raketama zrak-zrak Vympel R-37m RVV-BD i Novator KS-17, na koje su globalni vojni analitičari upozorili da su u stanju udariti u “ahilovu petu” američkog zrakoplovstva.

Dok se ove masivne vojne snage raspoređuju na američkim sjevernim granicama, 1500 Spetsnaz komandosa (specijalnih snaga) je dobilo također naredbu da odmah krenu prema južnoameričkoj zemlji Boliviji, kao dio vojnog sporazuma o suradnji koji je potipisan od strane Ruske Federacije i Bolivije prošlog tjedna.

Uzrok ovog masovnog ratnog poteza Federacije protiv SAD-a, u ovom izvješću se objašnjava, je “izravno” s obzirom da je SAD ovaj tjedan rasporedila jedan od njihovih špijunskih avione P-8 Poseidon iznad Crnog mora, ugasila na njemu transponder, i pokušala prodrijeti u zračni prostor Rusije.

Tim činom su se prekrišile sve “međunarodne normale”, te se time nastavlja američka provokacija od 1. kolovoza u kojoj je je Amerika poslala brojne nuklearno sposobne strateške bombardere na let duž ruske sjeverne granice.

Kako će se elitne Spetsnaz postrojbe razmjestiti u Boliviji, ovo izvješće nadalje objašnjava, da su zbog toga južnoameričke nacije u straha da će njihove vlade biti slijedeće na redu za rušenje nakon što je Obamin režim uspješno postavljen nakon puča u Brazilu prošlog tjedna.

Iako je Obamin režim u Brazilu podržao državni udar prikazujući američkom narodu da se zapravo desio opoziv brazilskog popularnog predsjednika Dilme Rousseff, ništa ne može biti gore od novog predsjednika Michel Temera, za kojeg je WikiLeaks otkrio da je radio kao dugogodišnji doušnik za američku obavještajnu zajednicu protiv vlastitog naroda.

Ovo izvješće zaključuje sumorno navodeći da je “nuklearna element” sada i na američkim granicama, što nije viđeno još od doba Hladnog rata.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , ,