Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ZNAKOVI UPOZORENJA: Prokrvarila i rijeka u Sibiru!

ZNAKOVI UPOZORENJA: Prokrvarila i rijeka u Sibiru!

crvena-rijekaSustavno ignoriranje “znakova vremena” neće spasiti odgovornosti koju svatko od nas nosi u posljednjim vremenima

Dok su Vlade svijeta i znanstvenici u potpunosti zbunjeni ovim događajima, ljudi sve više govore kako su u pitanju sve jasniji znakovi Posljednjih vremena prorokovanih u Ivanovoj knjizi Otkrivenja.

Iako se znanstvenici zaista trude smiriti ljude i dati im znanstveno objašnjenje, neki znanstvenici pak tvrde da nisu u pitanju alge koje se spominju.

Neki od ovih događaja ostali su u potpunosti neobjašnjeni, a diljem svijeta se upozorava na proročke riječi iz Otkrivenja, a koje trebaju poslužiti ljudima kao opomena i pripravu onoga što nam dolazi. Otk. 16,3 jasno govori:

“I drugi anđeo izli čašu svoju u more; i postade krv kao od mrtvaca, i svaka duša živa umrije u moru.”

Brutalnom pomoru morskih bića posljednjih godina u svijetu itekako svjedočimo, a scene krvavih mora i rijekasve su češće. Nadalje Otk. 16,4 govori:

“I treći anđeo izli čašu svoju na rijeke i na izvore vodene; i postade, krv”. Na ovim fotografijama vidljive su krvave rijeke i to diljem našeg planeta, a koje su prorokovane prije 2 tisuće godina u Svetoj Riječi.

Naime, na ponovno susretanje s ovim Bblijskim stihovima tjera nas neobjašnjivo ‘krvarenje’ rijeke u Rusiji. To ne bi bilo čudno da samo u posljednje dvije godine ovakvih slučajeva nije bilo na desetke. Znakovito više nego ikada u povijesti.  

I ovoga puta ni znanstvenici ni nitko zapravo je ne znaju što se dogodilo i zašto je rijeka Daldykan River blizu Norilsky u Sibiru u nekoliko sati izgubila svoju prirodnu boju i gotovo pred očima mještana poprimila apokaliptičnu – crvenu.

Kako izviještava Russia Today, znanstvenici su prvo mislili kako je zagađenje rijeke izazvala tvornica Norilsk Nickel koja je ujedno i najveći proizvođač nikla na svijetu, no međutim iz tvornice su demantirali bilo kakav utjecaj na rijeku.

‘Nije bilo nikakvih curenja niti slučajnog ispuštanja otpada u rijeku’ poručili su u tvornici dodavši da ‘oni nemaju veze s tim’ dajući novinskim agencijama slike rijeke iz zraka u srijedu koja ima potpuno prirodnu boju,  što je istražitelje potpuno zbunilo jer rijeka je u srijedu bila crvena!

S obzirom na to da ova rijeka ne utječe na vodoopskrubu istraživanja se nisu nastavila a brojni građani upozoravaju da ovo nije slučajno – ‘Bog nas opet upozorava !

Činjenica je da se mediji svijeta zaista trude sakriti ove pojave, kao što sakrivaju i činjenice da je naš planet posljednje dvije godine zahvatio i abnormalno velik broj potresa, ali i erupcija vulkana, kao nikada do sada.

Ignoriraju se činjenice da uz krvave rijeke i “uzburkanu” zemljinu unutrašnjost, dolazi i do još nekih Biblijsko najavljenih znakova, poput čipiranja čovječanstva, masovne pojave lažnih proroka, javnog očitovanja zla, da dolazi do masovne gladi, pustošenja planeta, ratova.

Svi ignoriraju “crno” Sunce iako je i taj fenom najavljen u knjizi Otkrivenja, kao i masovni pomori živih bića. Ignoriraju se i progoni kršćana koji umiru zbog Božjeg imena i to posljednjih godina u rekordnom broju.

Ignorira se progon svih vjernika diljem zapada, ali i napada na Katoličku crkvu. Tko ima oči neka gleda, a tko ima uši neka sluša, rekao bi naš Isus. No, činjenica je da nas sustavno ignoriranje “znakova vremena” neće spasiti odgovornosti koju svatko od nas nosi u posljednjim vremenima.
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,