Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Ron Paul: Glasajte koliko god hoćete, tajna vlada se neće promijeniti

Ron Paul: Glasajte koliko god hoćete, tajna vlada se neće promijeniti

ron-paulBivši kongresmen Ron Paul je progovorio. Kada se umirovio od Kongresa, prozvao je psihopatske autoritarne zakonodavce da se suoče sa svojim djelima

On je također prozvao Donald Trumpa autoritarnim i tvrdi da bi se Hillary Clinton mogla kandidirati kao republikanac.

I prošli tjedan, Paul je bio usmjerena na temeljne strukture američke ‘demokracije’.

U nedavnom epizodi svog web showa, Liberty Report, Ron Paul je raspravljao o Odjelu za odluke domovinske sigurnosti koja je prošlog mjeseca preuzela aktivniju ulogu u američkim izborima.

Tajnik Jeh Johnson je rekao da je “s obzirom da izbore treba klasificirati kao “kritičnu infrastrukturu”, te im treba pružiti istu vrstu poboljšane zaštite kao i bankarskom sustavu i sustavu električne mreže”.

Američki političari i mediji su nedavno vrlo brzo okrivili da je za hakiranje dokumenata Demokratske stranke kriva Rusija, u nedostatku uvjerljivih dokaza svojih navoda, nastavljajući zamrljanu priču da Kremlj i druge strane prijetnje mogu ugroziti američke izbore.

Govoreći o odluci Domovinske sigurnosti da se više uključe u proces nakon hakiranja Demokratske stranke, Ron Paul je izrekao oštru optužnicu protiv saveznih organizacija, tvrdeći da će iskoristiti zabrinjavajuće događanja da bi preuzeli vlast:

“Oni mogu organizirati napade pod “lažnim zastavama” i oni mogu učiniti mnogo stvari, ali bez obzira na to koliko je to hitna stvar, oni će iskoristiti to. I korištenjem toga oni neće reći: “Hej, kako ćemo zaštititi američki narod? Da li treba reagirati na njihove navode o namještenim izborima, i na način na koji se glasovi broje? Ne, oni su sigurni da se glasovi ne broje i oni su irelevantni, a Vlada ima svu tu moć.”

Ron Paul govori o namještenim izborima iz osobnog iskustva. U 2012. godini, kada se kandidirao za predsjednika unutar Republikanske stranke, bio je ušutkan od strane medija i političkog establišmenta. Klubovi zastupnika u Maineu i drugim državama su pokazali nepravilnosti.

“Izbori nisu bitni. To je ritual kroz koji moramo proći”, Paul je primijetio prošlog tjedna. Umjesto toga, on spominje naizgled svemoćne snage koja je mnogo utjecajnija od “volje naroda”.

“Moje uvjerenje je da nas kontrolira “Duboko Stanje”, i da ljudi moraju to shvatiti”, rekao je on.

Michael Lofgren, bivši republikanski kongresnik je opisao “Duboko Stanje” kao “hibridni entitet javnih i privatnih institucija koji vladaju zemljom prema konzistentnim obrascima u sezoni i van nje, koji su povezani, i samo povremeno su pod kontrolom vidljivo odabranih čelnika države koje je narod izabrao.”

“Duboko Stanje” se ne sastoji od cijele Vlade. To je hibrid agencija nacionalne sigurnosti i policijskih agencija: Ministarstvo obrane, Ministarstvo države, Ministarstvo domovinske sigurnosti, CIA-e i Odjela pravosuđa”, kaže Lofgren.

Lofgren dodaje da je financijski sustav također pod utjecajem “Dubokog Stanja” i da se određena područja pravosudnog sustava, poput Inozemnog Obavještajnog Nadzornog Suda manipulira preko tajnog aparata u sjeni.

Kao što je Ron Paul primijetio:

“Ti sile su već tamo i mislim da oni pojedinci koji stoje iza scene koji stvarno znaju kakva će politika biti, bez obzira na to tko je na vlasti, znaju točno ono oko čega se narod dvoumi: ovo mjesto, naša zemlja i naš financijski sustav i vanjska politika su vrlo neizvjesni, i nešto strašno će se dogoditi. “
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,