Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » EVO ZA┼áTO GA NE PODNOSE: Pavuna na HRT-u razotkrio medije, bankare i vladare! ‘Svi vas la┼żu’!

EVO ZA┼áTO GA NE PODNOSE: Pavuna na HRT-u razotkrio medije, bankare i vladare! ‘Svi vas la┼żu’!

davor-pavuna Novi svjetski poredak‘Odgovrno tvrdim da svi mediji u Hrvatskoj ne govore istinu, evo za┼íto!’

Nevjerojatno dobra emisija na HRT-u u kojoj je gost jedan od najve─çih kako hrvatskih tako i svjetskih znanstvenika, i izumitelja, fizi─Źar svjetskog glasa koji od 1986. godine radi u Lausanneu u ┼ávicarskoj kao sveu─Źili┼íni profesor fizike, kemije, kondenzirane materije te mikro i optoelektronike, Davor Pavuna koji u emisiji otkriva prave vladare svijeta ili kako ih on naziva BANKARIODE.

Pavuna u emisiji otvoreno dokazuje da ba┼í svi mediji u hrvatskoj kao i u svijetu la┼żu, odnosno ne govore istinu i tako ┼ítite sustav varanja i manipuliranja ─Źovje─Źanstvom!

ÔÇśPoliti─Źari, bankari, financijeri i mediji ne govore vam istinu, da ne ka┼żem da la┼żuÔÇÖ, ka┼że Pavuna u emisiji u kojoj je detaljno razotkrio kako bankari vladaju svijetom!

Poslu┼íajte, a nakon ┼íto poslu┼íate shvatit ─çete za┼íto hrvatski mediji toliko ÔÇśmrzeÔÇÖ jednog od najja─Źih znanstvenika Hrvatske!
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , ,