Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » CNN: Zapad Rusiji uveo sankcije, a ona za to vrijeme postala – SILA!

CNN: Zapad Rusiji uveo sankcije, a ona za to vrijeme postala – SILA!

putin-g20AMERIČKA TELEVIZIJA PRIZNALA: PUTIN ĆE KAO RUSKI LIDER BITI GLAVNI NA SUMMITU G20 U KINI

Prije dvije godine – na summitu G20 u australskom gradu Brisbaneu – Rusija je naišla na hladan prijem, ali je utjecaj Moskve otada toliko porastao da se ona više ne može ignorirati – ocijenio je CNN.

Komentator američke televizije Matthew Chance u ovom kontekstu naglašava da je Zapad jedno vrijeme poslije “rimskih događaja”, vjerujući u djelovanje američkih i EU-sankcija uvedenih protiv Moskve, govorio o “izolaciji Rusije”, a da se ona vratila na svjetsku scenu kao sila koju “dvadesetorica” ​​ne bi mogla ignorirati – čak i kad bi to poželjela.

“Pretvaranje Rusije u silu naročito je primjetno u Siriji u kojoj je velika operacija ruske ratne avijacije izmijenila vojni odnos snaga u korist saveznika (Rusije) Bashara Assada” – podvlači američka televizija CNN.

CNN prognozira da će Vladimir Putin na summitu G20, koji će biti održan 4. i 5. rujna u Kini, biti “gost broj 1″. Upravo zbog Sirije i situacije u Ukrajini.

“Dvadesetorica” ​​će u Kini razgovarati o “Gradnji inovativne, zdrave i međusobno povezane i inkluzivne svjetske ekonomije”.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,