Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » OPASNO SE ZAKUHAVA NA BALKANU: Kosovski albanci pucali na Crnogorce, ovi uzvratili paljbu!

OPASNO SE ZAKUHAVA NA BALKANU: Kosovski albanci pucali na Crnogorce, ovi uzvratili paljbu!

kosovo-albanijaOdgovor na ovo pitanje stigao je u srijedu predvečer na području katuna Kaludarska kape, na području općine Berane, koje sa na tom dijelu graniči s Kosovom i Metohijom

Prema pouzdanim izvorima, kosovski Albanci su s nekoliko rafala uznemirili stočare na katunima na crnogorskoj strani planine Mokra, koji po nekim informacijama nisu baš ostali mirni na provokacije iz susjedstva.

Oglasili su se i Crnogorci, ali se stanje ubrzo normaliziralo i opet je zavladala tišina, na ovom području gdje je prije nekloliko godina bilo žestokih vatrenih okršaja, čak i pripadnika crnogorske policije s Albancima iz Metohije.

Saznaje se da su pripadnici crnogorskih sigurnosnih službi u stanju povećane pripravnosti, a neslužbeno se doznaje da su na crnogroskoj strani raspoređeni i pripadnici Vojske Crne Gore.

Prije nekoliko dana pripadnici Specijalne antiteroritističke jedinice MUP-a Crne Gore, na ovom području postavili su mitraljeska gnijezda, tako da će u slučaju nezvanih gostiju uslijediti žešći vatreni odgovor.
 
(Večernje novosti)

6 PUTA SU BILI NA 'MJESECU', A NE ZNAJU VIŠE NI POLETIT: Pogledajte nevjerojatan trenutak eksplozije na lansirnoj rampi na Floridi!
Kontroverze oko Majke Tereze: Vatikan je 4. rujna proglašava sveticom, a kritičari mučiteljicom u konc logoru

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , ,

reklama