Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » NAMJERNO TO RADE! Milijuni p─Źela pomrlo nakon zapra┼íivanja protiv Zika virusa u Ju┼żnoj Karolini

NAMJERNO TO RADE! Milijuni p─Źela pomrlo nakon zapra┼íivanja protiv Zika virusa u Ju┼żnoj Karolini

zika-pcele-zaprasivanjeAvion nisko leti i zapra┼íuje sa “Naled”-om – pesticidom ─Źija je namjera da ubije komarce koji prenose Zika virus – ostavio je trag na milijunima mrtvih p─Źela u Ju┼żnoj Karolini

“Pro┼íli su to─Źno iznad drve─ça tri puta”, rekao je za ABC News 4 p─Źelar Juanita Stanley.

“Nakon ┼íto je avion dobro zapra┼íio i oti┼íao, poznato zujanje p─Źela je utihnulo. Ti┼íina se probudila kao u mrtva─Źnici”, rekla je ona.

┼áto se ti─Źe mrtvih p─Źela, Stanley je rekla da njezina farma p─Źela “izgleda kao da je pala atomska bomba”.

“Da sam znala, ja bi bio kampirala na stepenicama i radila sve ┼íto bih mogla u─Źiniti, ─Źak i vri┼ítati … “Ne, ne mo┼żete to ─Źiniti”, rekla je Stanley.

Washington Post izvje┼ítava da mrtve p─Źele nisu nikako ─Źudan fenomen koji se doga─Ĺa, kada radilice pobjegnu, ostavljaju─çi ┼żivu kraljicu i mlade p─Źele iza sebe.

Umjesto toga, hrpe mrtvih p─Źela signaliziraju da je ubojica bio manje tajanstven, ali ne manje razoran.

Uzorak se podudara sa akutnim trovanjem pesticidima. Po jednoj procjeni, u jednom p─Źelinjaku – “Flowertown Bee Farm and Supply”, u gradu Summervilleu – 46 ko┼ínica je pomrlo na licu mjesta, u ukupnom iznosu od oko 2,5 milijuna p─Źela.

Najgore od svega je to ako taj pesticid po─Źne djelovati na ljude u obliku ra─Ĺanja djece sa poreme─çajem mikrocefalije, vlasti i vlada ─çe ponovo optu┼żiti za to Zika virus, a ne pesticid koji zapravo uzrokuje deformacije kod djece.

I tako u krug. Zapra┼íivanje protiv Zika virusa pesticidom koji uzrokuje deformacije kod novoro─Ĺen─Źadi za kojeg se optu┼żuje Zika virus, i kada broj deformacija poraste, porast ─çe i broj aviona koji zapra┼íuju komarce koji prenose Zika virus koji ne uzrokuje deformacije kod novoro─Ĺen─Źadi.

Pogledajte zaprašivanje izgledalo iznad Miamija, Florida:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , ,