Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » NAMJERNO TO RADE! Milijuni pčela pomrlo nakon zaprašivanja protiv Zika virusa u Južnoj Karolini

NAMJERNO TO RADE! Milijuni pčela pomrlo nakon zaprašivanja protiv Zika virusa u Južnoj Karolini

zika-pcele-zaprasivanjeAvion nisko leti i zaprašuje sa “Naled”-om – pesticidom čija je namjera da ubije komarce koji prenose Zika virus – ostavio je trag na milijunima mrtvih pčela u Južnoj Karolini

“Prošli su točno iznad drveća tri puta”, rekao je za ABC News 4 pčelar Juanita Stanley.

“Nakon što je avion dobro zaprašio i otišao, poznato zujanje pčela je utihnulo. Tišina se probudila kao u mrtvačnici”, rekla je ona.

Što se tiče mrtvih pčela, Stanley je rekla da njezina farma pčela “izgleda kao da je pala atomska bomba”.

“Da sam znala, ja bi bio kampirala na stepenicama i radila sve što bih mogla učiniti, čak i vrištati … “Ne, ne možete to činiti”, rekla je Stanley.

Washington Post izvještava da mrtve pčele nisu nikako čudan fenomen koji se događa, kada radilice pobjegnu, ostavljajući živu kraljicu i mlade pčele iza sebe.

Umjesto toga, hrpe mrtvih pčela signaliziraju da je ubojica bio manje tajanstven, ali ne manje razoran.

Uzorak se podudara sa akutnim trovanjem pesticidima. Po jednoj procjeni, u jednom pčelinjaku – “Flowertown Bee Farm and Supply”, u gradu Summervilleu – 46 košnica je pomrlo na licu mjesta, u ukupnom iznosu od oko 2,5 milijuna pčela.

Najgore od svega je to ako taj pesticid počne djelovati na ljude u obliku rađanja djece sa poremećajem mikrocefalije, vlasti i vlada će ponovo optužiti za to Zika virus, a ne pesticid koji zapravo uzrokuje deformacije kod djece.

I tako u krug. Zaprašivanje protiv Zika virusa pesticidom koji uzrokuje deformacije kod novorođenčadi za kojeg se optužuje Zika virus, i kada broj deformacija poraste, porast će i broj aviona koji zaprašuju komarce koji prenose Zika virus koji ne uzrokuje deformacije kod novorođenčadi.

Pogledajte zaprašivanje izgledalo iznad Miamija, Florida:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , ,