Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » PRIJELOMNA VIJEST: Vladimir Putin je UHIĆEN!

PRIJELOMNA VIJEST: Vladimir Putin je UHIĆEN!

vladimir-putin-uhicenČovjek po imenu Vladimir Putin je uhićen u supermarketu na Floridi zbog ometanja posjeda. Da li će se pozvati na diplomatski imunitet?

Čovjek s istim imenom kao i ruski predsjednik Vladimir Putin je u pritvoru od strane policije West Palm Beach nakon što je uznemiravao osoblje u supermarketu i odbijajo otići.

Putin je postao bijesan nakon što je odbio izaći izvan jednog od najvećih trgovačkih lanaca u SAD-u.

RT javlja da je čovjek koji dijeli isto ime kao predsjednik Rusije uhapšen zbog navodne ometanje posjeda i uznemiravanje zaposlenika u supermarketu na Floridi.

Prema vijestima CBS-a, Putin se pojavio na sudu u ponedjeljak optužen za verbalno napastvovanje osoblja u supermarketu Publix, te je odbijao napustiti dućan, na dan 21. kolovoza.
 

 


 
Misli se da je čovjek postao bijesan nakon što je propustio prijevoz izvan jednog od najvećih trgovačkih lanaca u SAD-u. Putin je također bio optužen za opiranje uhićenju, prema izvješćima.

Makar bi ovo bilo ispunjenje životnog sna i mokri snovi svih gmazovskih globalista koji guraju planove Novog svjetskog poretka, od Sorosa do Rothschilda, ovo je samo šala za pravog Vladimira Putina, a za Vladimira sa Floride je to samo realnost.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , ,