Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » CARL BILDT, član Bilderberg grupe ima novi plan za Bosnu? Zabrinut zbog rasta napetosti na Balkanu

CARL BILDT, član Bilderberg grupe ima novi plan za Bosnu? Zabrinut zbog rasta napetosti na Balkanu

carl-bilderbergBivši visoki predstavnik za BiH, član Bilderberg grupe i švedski političar Carl Bildt objavio je na Twitteru da je vrlo zabrinut zbog rasta napetosti na Balkanu

“Sve više sam zabrinut zbog rasta napetosti na Balkanu. A slabosti koje se vide u EU i oko proširenja samo otežavaju stvari”, napisao je na svom twitter računu Bildt, koji je bio premijer i ministar vanjskih poslova Švedske.

On je to objavio jučer nakon što su veleposlanici Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira (PIC) u BiH pozvali vlasti u RS da ne održe referendum o Danu Republike, jer će to, kako tvrde, destabilizirati BiH.

U zajedničkoj izjavi, s kojom se nije suglasila Rusija, stoji da je potvrđeno da su odluke Ustavnog suda konačne i obvezujuće, te da entiteti moraju poštivati ​​odluke institucija BiH.

Bildt je od 1995. do 1997. godine bio prvi visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH.

Kada se ljudi ovakvog kalibra oglase, znači da su počeli provoditi svoju Agendu po medijima, i da imaju novi plan za građane Balkana. Poput onog iz 1990-tih.

Pogledajte video iz vremena rata na području bivše Jugoslavije 1992, kako Bildt priča o Novom svjetskom poretku. Tek toliko da znate o kakvom se kalibru političara radi.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,