Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Američko zrakoplovstvo priznalo da CHEMTRAILSI postoje i da su ‘korisni’

Američko zrakoplovstvo priznalo da CHEMTRAILSI postoje i da su ‘korisni’

chemtrails-zrakoplovstvoAmeričko ratno zrakoplovstvo je nedavno priznao da Chemtrailsi postoje i da su neophodni, te da im pomažu u naprednoj vojnoj tehnologiji

Američka vojska kaže kako planira aktivirati plazmene bombe u gornjoj atmosferi Zemlje rabeći flotu malih satelita radi “poboljšanja opsega radijskih komunikacija”.

Naturalnews.com je izvjestio da će zrakoplovstvo koristiti “CubeSats” koji će nositi ogromne količine ioniziranog plina do ionosfere u nastojanju da razviju radio-reflektirajuću plazmu. Odjel kaže da je odobrio ugovore tri istraživačka tima u nadi da oni mogu razviti tehnologiju.

Budući da je ionosfera gušća i nosi nabijene čestice, nakon zalaska sunca, radio signali mogu putovati dalje. Ionosfera je sloj Zemljine atmosfere koji se ionizira od sunca i kozmičkog zračenja. Nalazi se 74 do 1000 km iznad našeg planeta, u skladu sa Stanford Solar Centrom.

“Tijekom noći, bez smetnji od strane Sunca, kozmičke zrake ioniziraju ionosferu, iako ni približno tako snažno kao što to radi Sunce. Ove snažne energetske zrake potječu iz izvora u cijeloj našoj galaksiji i svemiru – rotirajućih neutronskih zvijezda, supernova, radio galaksija, kvazara i crnih rupea”, objašnjava Stanford Solar centar.

“Ionosfera ima veliki značaj za nas, jer, među ostalim funkcijama, utječe na širenje radijskih valova u udaljenim mjestima na Zemlji, i između satelita i Zemlje.”

Američko zrakoplovstvo razmišlja o novom korištenju kontroverznog HAARP-a dok raspravlja o novim tehnologijama za poboljšanje radio signala

Komunikacija radio signalima se može poboljšati slanjem ogromne količine ioniziranog plina do ionosfere, navodi se u američkom zrakoplovstvu, dopuštajući mu da stvara radio-reflektirajuću plazmu.

“Da bi to sve funkcioniralo, istraživači moraju razviti plazmeni generator dovoljno malen da stane u CubeSat, i oni moraju pronaći način da kontroliraju kako će se plazma raspršiti nakon što je puštena”, prema Daily Mail-u.

U tijeku je projekt na Sveučilištu u Marylandu koji će razviti plan koji će “zagrijati kovinu aktiviranjem male bombe”, koristeći eksploziju za stvaranje električne energije.

Slični napori su provedeni od strane istraživača koji rade sa High Frequency Active Research Programom, također poznatim kao HAARP, na Aljasci.

Vrijeme i manipulacije ispušnim plinovima iz aviona

Znanstvenici su pokušali razviti plazmu “koristeći zračenje uz pomoć zemaljskih antena koje stimuliraju ionosferu (HAARP).” No, zrakoplovstvo tvrdi da je njihov plan mnogo učinkovitiji.

“Oni upotrebljavaju HAARP za manipulaciju vremenom i raspršivanje chemtrailsa. Emitirajući snažne radio-frekvencijske signale u atmosferu može biti štetno za sve oblike života“, kaže Dane Wigington sa portala Geoengineering Watch.

“Opasnosti s kojima se suočavamo u svezi globalnog klimatskog inženjeringa nisu samo atmosferska zasićenost vrlo otrovnim aerosolima, ali i stalnog bombardiranje izuzetno snažnim radio-frekvencijskim signalima koji također prožimaju našu atmosferu od oblaka do zemlje u cijelom svijetu. “

Istraživači američkog ratnog zrakoplovstva kažu da je njihov plan za aktiviranje plazmene bombe u Zemljinoj atmosferi još uvijek u ranoj fazi razvoja.

Međutim, jednom kada agencija potvrdi ono što vjeruje da je najbolja strategija, ona će početi testiranje plazmenih generatora u vakuumskim komorama i u svemiru.

Postavlja se pitanje, tko im je dao dozvolu da to rade sa Zemljinom atmosferom?
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , ,