Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Američka agencija za hranu i lijekove proglasila voće i povrće ‘neodobrenim lijekovima’

Američka agencija za hranu i lijekove proglasila voće i povrće ‘neodobrenim lijekovima’

vice-povrceAmerička agencija za hranu i lijekove je objavila da je “propisivanje” zdravog voća i povrća kao sredstva da se spriječi pretilost ili liječe bolesti službeno “ilegalno”

FDA je objavila da je čin propisivanja voće i povrće za liječenje pretilosti srodno propisivanju “neodobrenog lijeka”, koji je trenutno ilegalan u SAD-u.

Postoji nekoliko teorija koje proklamiraju kako je čovjek postao oblik života. One se kreću od suporiorne vrste svemirskih vanzemaljskih bića koji su nam ostavili svoj DNA, pa sve do postupnog procesa kemijske evolucije od pojedinačnih stanica do složenog sustava

Ono što raste u tlu je ono što nas i sva živa bića hrani. Nažalost, još od doba nuklearnih testiranja, životvorna svojstva tla su poharali GMO, pesticidi, onečišćenja, plastika, osiromašeni uranij, lijekovi i sve oni otrovni sastojci bačeni u vodu koja cirkulira našom zemljom.

Čista, organska hrana iz čiste zemlje je više od hrane – to je lijek. Ljudi u New Yorka to znaju, i liječnici propisuju zdravu hranu za svoje pacijente.

“Ovaj program čini New Yorku najvećim američkim gradom koji je službeno priznao da voće i povrće ima ulogu u prevenciji kroničnih degenerativnih bolesti – ideja za koju je FDA izjavila da je zapravo zabluda.

Prema FDA, ne postoji takva stvar kao što je voće, povrće, prirodni dodaci prehrani ili superhrana koja ima bilo kakvu mogućnost da spriječi, liječi ili izliječi bilo koju bolest.

“. . . prema FDA, samo ‘propisivanje’ hrane kao nečega što može spriječiti pretilost automatski pretvara hranu u ‘lijek’.

Prema trenutnim FDA propisima, grad New York je kriv za promoviranje “neodobrenih lijekova” koje su zapravo samo voće i povrće. No, na taj način funkcionira logika državnih službi za zdravlje.”

Hmmm. Možda je FDA vode vanzemaljci koji preživljavaju na GMO hrani. Nikad se ne zna.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , ,