Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Pisac hit filma ‘Idiokracija’ iznenađeno izjavio: ‘Ovaj film je postao Dokumentarni film’

Pisac hit filma ‘Idiokracija’ iznenađeno izjavio: ‘Ovaj film je postao Dokumentarni film’

idiokracija-filmSada je službeno. Etan Cohen se slaže s nama ostalima – film “Idiokracija” (Idiocracy) ispostavilo se da je ipak bio dokumentarac, nakon svega

Cohen, koji je je napisao scenario za ovaj satirični film, a sada dokumentarni film, kojeg je režirao kreator legendarnog crtića “Beavis & Butthead”, Mike Judge, 2006.

“Nisam očekivao da će #idiocracy postati dokumentarac”, rekao je Etan Cohen.

FILM “Idiokracija”, koji je zaradio kultni status, prati čovjeka koji se budi u budućnosti u Americi, otkrivajući da su svi prosječni građani pa sve do političara – idioti.

Iako su mnogi sumnjali da je Cohen zamislio mogućnost da se Idiokracija dokaže stvarnom u budućnosti, pisac tvrdi da je iznenađen “točnošću” njegovog scenarija.

Ljudi su reagirali na Cohenovu objavu na Twitteru. Jedna osoba je upitala: “Zašto ne? 1984. je postala trenutni priručnik za vladu”, a ovaj film je prikazao budućnost u najboljoj mogućoj mjeri.
 

 
Cohen je također rekao svojim sljedbenicima: “Mislio sam da je najgora stvar koja će obistiniti da svatko nosi Kroksice”.

Za čitatelja Novog svjetskog poretka.com, pojam idiokracije, nažalost, nije ništa novo. Kao što smo izvijestili koncem prošle godine, stanovnici Bridgeporta, su bili dovoljno glupi da biraju osuđenog kriminalca za svog gradonačelnika. Baš kao i u filmu, samo su u filmu birali predsjednika Amerike.

Naravno, ako ste osuđen kriminalac, automatski to ne znači nužno da ste loša osoba. Međutim, u ovom slučaju, nije bilo opravdanja. I još bezbroj primjera.

Baš kao i u ovom filmu. Pogledajte film i usporedite ga sa sadašnjim društvom.

Idiokracija je zaista stvarna.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,