Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Pisac hit filma ‘Idiokracija’ iznena─Ĺeno izjavio: ‘Ovaj film je postao Dokumentarni film’

Pisac hit filma ‘Idiokracija’ iznena─Ĺeno izjavio: ‘Ovaj film je postao Dokumentarni film’

idiokracija-filmSada je slu┼żbeno. Etan Cohen se sla┼że s nama ostalima – film “Idiokracija” (Idiocracy) ispostavilo se da je ipak bio dokumentarac, nakon svega

Cohen, koji je je napisao scenario za ovaj satiri─Źni film, a sada dokumentarni film, kojeg je re┼żirao kreator legendarnog crti─ça “Beavis & Butthead”, Mike Judge, 2006.

“Nisam o─Źekivao da ─çe #idiocracy postati dokumentarac”, rekao je Etan Cohen.

FILM “Idiokracija”, koji je zaradio kultni status, prati ─Źovjeka koji se budi u budu─çnosti u Americi, otkrivaju─çi da su svi prosje─Źni gra─Ĺani pa sve do politi─Źara – idioti.

Iako su mnogi sumnjali da je Cohen zamislio mogu─çnost da se Idiokracija doka┼że stvarnom u budu─çnosti, pisac tvrdi da je iznena─Ĺen “to─Źno┼í─çu” njegovog scenarija.

Ljudi su reagirali na Cohenovu objavu na Twitteru. Jedna osoba je upitala: “Za┼íto ne? 1984. je postala trenutni priru─Źnik za vladu”, a ovaj film je prikazao budu─çnost u najboljoj mogu─çoj mjeri.
 

 
Cohen je tako─Ĺer rekao svojim sljedbenicima: “Mislio sam da je najgora stvar koja ─çe obistiniti da svatko nosi Kroksice”.

Za ─Źitatelja Novog svjetskog poretka.com, pojam idiokracije, na┼żalost, nije ni┼íta novo. Kao ┼íto smo izvijestili koncem pro┼íle godine, stanovnici Bridgeporta, su bili dovoljno glupi da biraju osu─Ĺenog kriminalca za svog gradona─Źelnika. Ba┼í kao i u filmu, samo su u filmu birali predsjednika Amerike.

Naravno, ako ste osu─Ĺen kriminalac, automatski to ne zna─Źi nu┼żno da ste lo┼ía osoba. Me─Ĺutim, u ovom slu─Źaju, nije bilo opravdanja. I jo┼í bezbroj primjera.

Baš kao i u ovom filmu. Pogledajte film i usporedite ga sa sadašnjim društvom.

Idiokracija je zaista stvarna.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,