Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, PREPPERS » ŠTO SE DOGAĐA? Njemačka se priprema za katastrofu! Od građana traže da počnu skladištiti hranu i vodu

ŠTO SE DOGAĐA? Njemačka se priprema za katastrofu! Od građana traže da počnu skladištiti hranu i vodu

zalihe-katastrofaNjemačka će svoje građane potaknuti da počnu skladištiti hranu, vodu i druge namirnice u slučaju katastrofe ili oružanog napada

Ovo je prvi put da se takve mjere razmatraju još od završetka Hladnog rata.

Prijedlog je dio vladinog “Plana za razvoj civilne obrane”, kojim se predlaže da građani prikupe i čuvaju dovoljno hrane za 10 dana, kao i odgovarajuće količine vode, izvora energije, novca i lijekova, što bi im omogućilo da dočekaju pomoć vlade.

U Njemačkoj vlada uznemirenost zbog nedavnog niza terorističkih napada i više od milijun muslimanskih imigranata primljenih prošle godine.

Plan za razvoj civilne obrane će zahtijevati od građana da imaju dovoljnu zalihu hrane, vode, energije, novca i lijekova u razdoblju razdoblje dok država neće moći pokrenuti odgovor na katastrofe ili napade.

Čitav plan će biti objavljen u srijedu, piše Deutche Welle.

Premda se procjenjuje kako veći napad na Njemačku nije vjerojatan, takvu mogućnost se ne može potpuno isključiti.

Glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova je odbio komentirati sadržaj plana dok se ne održi press konferencija za novinare.

Što oni znaju?

U izvanrednom izvješću, objavljenom u trenutku sve većih civilnog neposluha, očekuje se da će to postaviti dodatna pitanja o vodstvu Angele Merkel.

Njezin rejting je pao na rekordno niske razine nakon ankete u travnju u kojoj je 65% njemačkog naroda bilo uzrujano s njezinom politikom otvorenih vrata prema muslimanskim imigrantima, a samo 34% građana je to odobravalo.

Drugi vjeruju da se njemačka vlada priprema za ekonomske nevolje, kao i strahovi od posljedica već protresenog stanovništva koji mogu biti katastrofalni.

Više o stvaranju zaliha u slučaju katastrofe pročitajte OVDJE.
 
(index.hr, NSP)

Filed under: Featured, PREPPERS · Tags: , , , , , , , , , ,