Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » DOKUMENTI RAZOTKRILI: George Soros plaćao milijune potpredsjedniku Amerike Al Goreu da bi ovaj lagao o globalnom zatopljenju

DOKUMENTI RAZOTKRILI: George Soros plaćao milijune potpredsjedniku Amerike Al Goreu da bi ovaj lagao o globalnom zatopljenju

al-gore-sorosNovi dokumenti koji su procurili otkrivaju da je milijarder George Soros podmitio bivšeg potpredsjednika SAD-a Al Gorea sa milijunima dolara kako bi lažirao podatake o globalnom zatopljenju

Prema dokumentu objavljenom od strane “DC Leaksa”, Soros je iskoristio svoj Institut “Otvoreno društvo” da bi platio američkom državnom klimatskom zagovorniku i potpredsjedniku SAD-a Al Goreu 10 milijuna dolara dolara godišnje kako bi Al Gore pretjerivao sa tvrdanjama u javnosti o činjenicama vezanim za umjetne klimatske promjene.

“Američki Programi za Globalno zatopljenje susreli su se tim intenzitetom sa “globalnim problemom zagrijavanja” prije otprilike četiri godine, na prijedlog George Sorosa”, navodi se u dokumentima OSI-a koji su pušteni u javnost.

“Postojao je i proračun od 11 milijuna dolara za subvencije globalnog zatopljenja u programima SAD-a u posljednjih nekoliko godina”, rekao je dopis.

“Ovaj predmet proračuna bilježi donacije George Sorosa od 10 milijuna dolara godišnje u ugovoru od tri godine za Al Goreov “Savez za zaštitu klime”, koji provodi obrazovanje javnosti o pitanjima klimatskih promjena u potrazi za stvaranjem političkog prostora za agresivne američke akcije u skladu s onim što znanstvenici kažu je potrebno provesti na putu smanjenja pretjerane emisije ugljičnog dioksida.”

Nejasno je koje je godine dopis poslan, ali Gore je suosnivač “Savez za zaštitu klime” (ACP) osnovanog 2006. godine i trajao je sve dok nije postao savez “The Climate Reality Project” u srpnju 2011.

U 2008, Savez je pokrenuo kampanju vrijednu 300 milijuna dolara kako bi potaknuo “Amerikance da smanje agresivnu emisiju stakleničkih plinova,” izvijestio je The Washington Post.

Al Goreov ACP je dobio 10 milijuna dolara od Sorosevog Instituta otvoreno društvo (OSI) u 2008. godini, prema prijavi poreza ove neprofitne organizacije.

OSI je predao još 5 milijuna dolara ACP-u u 2009. godini, prema prijavi poreza. Istraživačka grupa ProPublica vodi bazu podataka koja ima porezne prijave Sorosevog OSI-ja od 2000. do 2013. godine. U ostalim godinama nisu pronađene “donacije” u kojima je OSI dao novac za ACP.

Sorosevo “Otvoreno društvo” je prije svega potpora za neprofitne organizacije kojima predaje milijune dolara svake godine, a koje su uglavnom ljevičarske.

“Zaklada Otvorenog društva”, Soroseva neprofitna organizacija je dodijelila više od 13 milijardi dolara u posljednja tri desetljeća. I to sve za Soroseve planove i ciljeve. Zamislite koliko zla može napraviti 13 milijardi dolara.

OSI nije samo planirao financirati klimatsku grupu Al Gorea za promicanje globalne politike zagrijavanja u SAD-u, OSI također planira davati milijune dolara kako bi potaknuo “mlade klimatske pokrete.”

“Ovaj budžet također omogućuje obnovu američkog programa “dugogodišnje podrške koaliciji Energetske Akcije”, koja je glavni organizator “mladih klimatskih pokreta” u SAD-u, dokumenti otkrivaju.

“Mi smo također rezervirali dodatnih 2 milijuna dolara za razvoj “Otvorenog društva” u otvorenim raspravama i razvoja OSI-jevog globalnog plana zatopljenja”, dopis glasi.

“Postoji dopis od strane Nancy Youman u vezivu strateških planova koji preporučuju da se napreduje preko OSI-ja na planu klimatskih promjena u SAD-u, kao i u drugim dijelovima društva Soroseve mreže”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , ,