Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » ISIS IMA NOVI CILJ: UBIJATI KRŠĆANE I PODMETATI BOMBE U CRKVE GDJE GOD IH MOGU NAĆI

ISIS IMA NOVI CILJ: UBIJATI KRŠĆANE I PODMETATI BOMBE U CRKVE GDJE GOD IH MOGU NAĆI

crkva-krscaniAko ste kršćanin, ISIS vas želi ubiti! Naši političari nas stalno upozoravaju da naša borba sa ISIS-om nije “vjerski rat”, ali ISIS to zasigurno jest

Kao što ćete vidjeti u nastavku, ISIS ima novi fokus. Oni su vrlo jasni o tome da namjeravaju ubiti što više “građana križa” koliko eventualno mogu, i oni planiraju bombardirati crkve gdje god ih možgu naći, piše Infowars.

Kako smo ranije javili, cijela crkva u SAD-u je završila na ISIS-ovom popisu za uništenje, kao što smo vidjeli u Francuskoj, oni su spremni napasti bilo gdje i u bilo koje vrijeme.

Religijski ciljevi, sada se čini da su glavni prioritet Islamske države, a to znači da svaka crkva i svaki kršćanin u zapadnom svijetu treba početi razmišljati drugačije o sigurnosti.

Počnimo pogledom na ono što se događa u Africi. Boko Haram uz pomoć svoje brutalnosti puni medijske naslove planeta, a sramotna teroristička organizacija je obećala potpunu odanost ISIS-u u ovom trenutku.

U prošlosti, Boko Haram je napadao i kršćanske i muslimanske ciljeve, ali sada je novi vođa Boko Harama obećao da će slijediti smjernice ISIS-a i da će se usredotočiti prvenstveno na bombardiranje crkvi i ubijanje kršćana …

Ranije ovog mjeseca, čovjek po imenu Abu Musab al-Barnawi je objavio da je preuzeo zloglasnu Boko Haram organizaciju. A njegova prva poruka kao vođe Boko Harama bila je jasna – glavni fokus grupe biti će istrijebljenje kršćana.

Prema intervjuu objavljenom ovog mjeseca od samoproglašene Islamske države (ISIS), al-Barnawi prijeti da će bombardirati crkve i ubijajati kršćane, ali više neće napadati mjesta koja koriste muslimani.

Tijekom intervjua, Abu Musab al-Barnawi je rekao da će njegova organizacija “postavljati mine i raznesti svaku crkvu, do kojih su u mogućnosti doći, i ubijati sve one koji nađemo, a da su građani križa.”

Postoje milijuni i milijuni kršćana u Nigeriji i u drugim afričkim zemljama u kojima je aktivan Boko Haram. Nadajmo se i molimo se da Boko Haram nije u mogućnosti provesti vrste napada koje sada obećava.

I naravno ne trebaju samo u Africi kršćani biti zabrinuti. U najnovijem izdanju službenog časopisa ISIS-a pod nazivom “Dabiq” poziva se muslimane u zapadnom svijetu da kopiraju nedavni crkveni napad u Francuskoj …

“Na dan kada je najavljen kao novi vođu Boko Harama, ISIS je u svojem najnovijem izdanju magazina Dabiq opisao kršćanstvo kao “lažnu” religiju i kršćane kao “obožavatelje križa.”

vatikan-isisTo je potaknulo muslimane da napadnu crkve na sličan način poput zločina u Francuskoj prošlog mjeseca, u kojem dvojica muškaraca ušla u katoličku crkvu u malom mjestu u Normandiji, i odrubila glavu 86-godišnjem svećeniku, a teško ranili redovnice.

Moramo shvatiti da ISIS nije nužno u potrazi za napadom na političke ili vojne ciljeve.

Oni su nam sada otvoreno rekli da su vjerske mete sada prioritet, i doslovno mogu napasti bilo gdje u cijeloj zemlji.

Tisuće američkih kršćana se već nalaze na ISIS-ovim listama za ubojstvo, a ISIS je već uputio svoje operativce da ubiju one koje mogu.

Prema izvješću nedavno objavljenom, početkom ove godine, ISIS je posebno osudio 15.000 kršćanskih Amerikanaca na smrt i uputio džihadiste u Ameriku da bi započeli planirana ubojstva.

“Lista za odstrijel” izvješće dolazi u svjetlu ISIS-ovog već javnog upozorenja američkim i britanskim kršćanima da “su sljedeći.” Britanska policija je prošlog tjedna javno upozorila svojih 5,4 milijuna kršćane da budu na oprezu i, u nekim područjima povećala sigurnost.

A tu su već i neki vrlo bliski pozivi. U stvari, ako vlast nije intervenirala ranije ove godine, crkva u Michiganu bi mogla biti mjesto najgore masovne pucnjavi u povijesti SAD-a …

U veljači, Khial Abu-Rayyan (21), iz Dearborn Heightsa, Michigan, uhićen je nakon što je rekao tajnom agentu FBI-a da priprema “raspucati” veliku crkvu u blizini njegove kuće u ime ISIS-a. Mjesec dana ranije, velečasni Roger Spradlin iz Valley baptističke crkve – jedan od najvećih crkava u jestu Bakersfield, Kalifornija. – Rekao je prisutnima da su primili prijetnju napisanu na arapskom.

Danas, crkve diljem Amerike unajmljuju naoružane zaštitare i drže nastavu samoobrane. Kad sam bio dijete, nikad ne bih mogao zamisliti u svojim najluđim snovima da će netko doći i pucati za vrijeme bogoslužja, ali vremena su se promijenila. Za islamske teroriste, crkva je cilj koji će im donijeti mnogo slave, a ovdje u zapadnom svijetu to moramo razumjeti.

I naravno, ne samo da se danas moramo boriti protiv islamskog terorizma. Kud god da pogledamo, tragovi kršćanske vjere su uklonjeni iz javnog života, a oni koji žele slobodu izražavanja vjere su potisnuti …

“Djeci se zabranjuje pisanje Sretan Božić vojnicima, umirovljenicima se zabranjuje moliti prilikom jela u umirovljeničkim domovima, VA zabranjuje spominjanje Boga u vojnim sprovodima, ratnim veteranima se pokušavaju rušiti spomenici ako imaju sve vjerske simbole, kao što je križ, …. i mogao bih nabrajati satima…itd”, rekao je osnivač Liberty Instituta Kelly Shackleford.

Moramo biti na oprezu, i trebamo biti na oprezu, jer su se vremena promijenila i doista postoje ljudi koji namjeravaju ubijati kršćane, ako im se to dopusti.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , ,