Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » EKSKLUZIVNO: ─îovjek koji je razotkrio u javnost lije─Źni─Źku dokumentaciju Hillary Clinton – prona─Ĺen MRTAV!

EKSKLUZIVNO: ─îovjek koji je razotkrio u javnost lije─Źni─Źku dokumentaciju Hillary Clinton – prona─Ĺen MRTAV!

hillary-zdravljeRuska vanjska obavje┼ítajna slu┼żba (SVR) je izdala izvje┼í─çe u kojem se navodi da je otac lije─Źnika koji je lije─Źio Hillary Clinton od demencije prona─Ĺen mrtav ovog vikenda nakon ┼íto je procurio informaciju u javnost o njenom naru┼íenom zdravlju

Prema izvje┼í─çu, Vincent Fleck, otac Hillarynog lije─Źnika dr. Daniel Flecka, prona─Ĺen je u blizini svoje ku─çe samo 24 sata nakon objavljivanja Hillaryine najtajnije medicinske dokumentaciju u javnost.

Ruska vanjska obavje┼ítajna slu┼żba (SVR) je postala “upozorena/alarmirana” s obzirom na okolnosti oko nedavne tajanstvene smrti povezane s Hillary Clinton 17. srpnja, i u ovom izvje┼í─çu ka┼żu, da je “poznat/osumnji─Źen” “tim za ubojstva” Sredi┼ínje obavje┼ítajne agencije (CIA) putovao oko 70 km (44 milja) od njihovog centra u New Yorku u malo mjesto po imenu Planina Kisco, koja se nalazi u dr┼żavi New York.

Po dolasku u Mount Kisco, ovo izvje┼í─çe ka┼że dalje, da je ovaj “tim za ubojstva” CIA-e provalio u specijaliziranu malu ra─Źunalnu sigurnosnu tvrtku po imenu “Right Click Solutions” koja se nalazi na adresi 322 East Main Street, ali bili su “┼íokirani / iznena─Ĺeni” zbog neo─Źekivanog dolaska zaposlenika poslije radnog vremena koji je odmah pozvao lokalne policijske snage kada je primijetio provalu.

“Elektronsko ispitivanje” ove tvrtke i njenih klijenata se utvrdilo kao interes CIA-e, ovo izvje┼í─çe ka┼że, te da su otkrili anomaliju koju je instalirala ta tvrtka na osobnom ra─Źunalu ─Źovjeka po imenu Vincent Fleck.

U istrazi ruske vanjske obavje┼ítajne slu┼żbe osobe pod imenom Vincent Fleck, ovaj izvje┼ítaj nastavlja, otkriveno je da je on otac dr. Daniel Flecka – koji je osobni fizioterapeut Hillary Clinton i ─Źija se ordinacija nalazi u New Yorku.

Iako analiti─Źari SVR-a nisu do kraja istra┼żili ovaj slu─Źaj, ovo izvje┼í─çe navodi, dobili su informaciju pro┼íle nedjelje (7. kolovoz) da je Vincent Fleck smrtno stradao u tajanstvenom doga─Ĺaju dok je “plivao” u blizini njegove ku─çe, a to je uslijedilo 24 sata nakon ┼íto je informacija tajnih medicinskih izvje┼ítaja Hillary Clinton iscurila u javnost sa Twitter ra─Źuna pod imenom @HillsMedlRecords – i koji je gotovo odmah zatvoren.

Prije nego se ovaj Twitter ra─Źun zatvoro, me─Ĺutim, u ovom izvje┼í─çu se nastavlja, njen tvorac je bio u mogu─çnosti navesti: “Mrzim to, ali ljudi trebaju to znati. Dr. Bardack nije bio iskren o zdravlju Hillary Clinton i imam dokaz i oslobodit ─çu nekoliko medicinskih dokumenata u kojima se nalazi dijagnoza Hillary Clinton koja ka┼że da ima “kompleksne parcijalne napadaje” i “subkortikalnu vaskularnu demenciju.”

Ipak se ne mo┼że se odrediti od strane SVR analiti─Źara, kako ovo izvje┼í─çe ka┼że, da li je to curenje u─Źinjeno od strane Vincent Flecka ili njegovog sina Dr. Daniel Flecka koji je, koristio o─Źevuo ra─Źunalo da ga se ne bi otkrilo.

Zdravlje Hillary Clinton se prema prijavama medija rapidno pogor┼íava, a njezino osiguranje je u stalnoj pozornosti da ne padne, u ovom izvje┼í─çu se zaklju─Źuje, dok ameri─Źki propagandni mediji sada uop─çe ne izvije┼ítavaju ameri─Źki narod koliko je ona stvarno bolestna i ako bude izabrana, koliko ─çe biti sposobna voditi dr┼żavu. (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,