Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Milijarder Peter Thiel osnivač kompanije PayPal: Ja volim sisati krv mladih ljudi

Milijarder Peter Thiel osnivač kompanije PayPal: Ja volim sisati krv mladih ljudi

paypal-vlsnikPeter Thiel, tech milijarder i osnivač PayPal-a, smatra da su ljudi prevareni od strane “ideje od neizbježnosti smrti”, te je financirao startup projekte posvećene dugovječnosti

48-godišnjak čak je počeo istraživati ​​uznemirujuće tehnike – infuzije krvlju mladih ljudi.

U intervjuu za Inc.com, Thiel je rekao da je takva praksa – poznata kao parabioza – najbliža modernoj znanosti u stvaranju procesa protiv starenja.

“Parabioza” znači biološko spajanje dviju osoba, te u slučaju Thiela to podrazumijeva da se on prožme krvlju 18-godišnjaka.

48-godišnji milijarder “potroši 40.000 dolara za infuziju krvi 18-godišnjaka, prema izvješćima.

Ako ste pogledali film Mad Max: Fury Road u kojem negativci koriste isti sustav infuzije da bi se održali zdravima, u kojem su ukrali dragocjenu krv junaka. Da li ste zamišljali da će nešto tako doći blizu vas i u vašem svijetu.

Logična krajnja točka Thielove distopijske vizije bi mogla biti u svijetu u kojem bogati, koji žele živjeti zauvijek, uspješan se napajaju krvlju siromaha, koji će umrijeti u normalnoj dobi.

Thiel je tek nedavno počeo biti opsjednut prkošenju smrti i dužim životnim vijekom.

On je uložio velika sredstva u startup projekte u kojima se eksperimentira s načinima kojima bi se spriječilo tjelesno propadanje i smrt.

“Ja sam u potrazi parabioznim tvarima”, rekao je Thiel “kroz ekspermente u kojima se mlada krv ubrizgava u starije miševe i pronađeno je da to ima masivni učinak pomlađivanja … Mislim da ima puno tih stvari koje su bile neobično nedovoljno neistražene.”

Eksperimenti sa parabioznim tvarima su započeli 1950. godine preko seciranja štakora. U posljednje vrijeme, neke tvrtke promiču ljudska istraživanja sa parabiozom.

Izvještaji govore da američke studije u tom području trenutačno zaostaju za ispitivanjima u Kini i Koreji. No to je samo propaganda. Amerikanci su prvi u svemu takve vrste.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , ,