Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NAPOKON OTKRIVENA PRAVA ISTINA: Trump tvrdi da je Hillary Clinton ‘osnivač ISIS-a’ i da treba dobiti od njih nagradu za osnivanje

NAPOKON OTKRIVENA PRAVA ISTINA: Trump tvrdi da je Hillary Clinton ‘osnivač ISIS-a’ i da treba dobiti od njih nagradu za osnivanje

isis-hillaryDonald Trump izjavio je kako njegov američki predsjednički suparnik Hillary Clinton kreator terorističke organizacije ISIS

On je to izjavio na skupu u Daytona Beach, Florida, u srijedu, okrivljujući svog suparnika za vanjskopolitičke odluke dok je bila državni tajnik.

Kako je Belfast Telegraph izvjestio, republikanski predsjednički kandidat je rekao kako vjeruje da je predsjednik Barack Obama požalio što je odabrao gospođu Clinton da bude dio njegovog kabineta.

On je okrivio da je njezina politika na Bliskom istoku uzrokovala stvaranje Islamske države skupini ili ISIS-a.

Govoreći na skupu u Daytona Beach, gospodin Trump je rekao: “To je Hillary Clinton. Ona bi trebala dobiti nagradu od ISIS-a, kao osnivač ISIS-a”.

G. Trump uvjerava svoje pristaše da, unatoč burnom tjednu, njegova kampanja “nikada nije bila više ujedinjena”.

Dodao je: “Kampanja funkcionira jako dobro. Rekao bih da smo sada ujedinjeni više nego ikada.”

G. Trump je pogodio mnoge republikance sa svojim potezima u posljednjih nekoliko dana, uključujući i eskaliranje svoje svađe s obitelji muslimansko-američkog vojnika, ubijenog u Iraku.

On je također odbio podržati glasnogovornika Bijele kuće Paul Ryana i senator John McCaina, te predložio da bi opći izbori mogli biti “namješteni”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,