Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NAPOKON OTKRIVENA PRAVA ISTINA: Trump tvrdi da je Hillary Clinton ‘osniva─Ź ISIS-a’ i da treba dobiti od njih nagradu za osnivanje

NAPOKON OTKRIVENA PRAVA ISTINA: Trump tvrdi da je Hillary Clinton ‘osniva─Ź ISIS-a’ i da treba dobiti od njih nagradu za osnivanje

isis-hillaryDonald Trump izjavio je kako njegov ameri─Źki predsjedni─Źki suparnik Hillary Clinton kreator teroristi─Źke organizacije ISIS

On je to izjavio na skupu u Daytona Beach, Florida, u srijedu, okrivljuju─çi svog suparnika za vanjskopoliti─Źke odluke dok je bila dr┼żavni tajnik.

Kako je Belfast Telegraph izvjestio, republikanski predsjedni─Źki kandidat je rekao kako vjeruje da je predsjednik Barack Obama po┼żalio ┼íto je odabrao gospo─Ĺu Clinton da bude dio njegovog kabineta.

On je okrivio da je njezina politika na Bliskom istoku uzrokovala stvaranje Islamske dr┼żave skupini ili ISIS-a.

Govore─çi na skupu u Daytona Beach, gospodin Trump je rekao: “To je Hillary Clinton. Ona bi trebala dobiti nagradu od ISIS-a, kao osniva─Ź ISIS-a”.

G. Trump uvjerava svoje prista┼íe da, unato─Ź burnom tjednu, njegova kampanja “nikada nije bila vi┼íe ujedinjena”.

Dodao je: “Kampanja funkcionira jako dobro. Rekao bih da smo sada ujedinjeni vi┼íe nego ikada.”

G. Trump je pogodio mnoge republikance sa svojim potezima u posljednjih nekoliko dana, uklju─Źuju─çi i eskaliranje svoje sva─Ĺe s obitelji muslimansko-ameri─Źkog vojnika, ubijenog u Iraku.

On je tako─Ĺer odbio podr┼żati glasnogovornika Bijele ku─çe Paul Ryana i senator John McCaina, te predlo┼żio da bi op─çi izbori mogli biti “namje┼íteni”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,