Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RAT U FRANCUSKOJ: MUSLIMANI ZAUSTAVILI AUTOBUS IZVIKUJUĆI ‘ALLAHU AKBAR’ I ZAPALILI GA – MEDIJI IGNORIRALI (VIDEO)

RAT U FRANCUSKOJ: MUSLIMANI ZAUSTAVILI AUTOBUS IZVIKUJUĆI ‘ALLAHU AKBAR’ I ZAPALILI GA – MEDIJI IGNORIRALI (VIDEO)

francuska-autobusVideo iz Francuske pokazuje skupinu muslimanu koji su zaustavili autobus, razbijali prozore, prisilili da ljudi izađu iz njega, a zatim zapalili s Molotovljevim koktelom, i to sve dok su se derali “Allahu Akbar”

Incident se dogodio prošle srijede u Franc-Moisin, izvjestio je portal “Diversity Macht Frei”.

Unatoč tome što je Europa na rubu zbog nedavnih serija islamskih terorističkih napada, ova priča je dobila nula međunarodne pozornosti, prenosi Infowars.com.

Le Parisien, jedan od rijetkih domaćih francuskih novina koje su prijavile napad, prenoseći vijesti lokalnog gradonačelnika rekavši kako je drugi radnik napadnut tjedan dana ranije s Molotovljevim koktelom.

Zamislite sada da su se u tom autobusu nalazile žene sa svojom djecom koja su vrištala kada su napadači počeli divljati.

Iako su muslimani ispraznili autobus prije nego su omogućili da eksplodira, koliki šok će biti za putnike autobusa ovaj “mali” događaj koji nije dospio doći u niti jedne mainstream medije. Možda će ga pamtiti čitav život.
 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,