Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RAT U FRANCUSKOJ: MUSLIMANI ZAUSTAVILI AUTOBUS IZVIKUJU─ćI ‘ALLAHU AKBAR’ I ZAPALILI GA – MEDIJI IGNORIRALI (VIDEO)

RAT U FRANCUSKOJ: MUSLIMANI ZAUSTAVILI AUTOBUS IZVIKUJU─ćI ‘ALLAHU AKBAR’ I ZAPALILI GA – MEDIJI IGNORIRALI (VIDEO)

francuska-autobusVideo iz Francuske pokazuje skupinu muslimanu koji su zaustavili autobus, razbijali prozore, prisilili da ljudi iza─Ĺu iz njega, a zatim zapalili s Molotovljevim koktelom, i to sve dok su se derali “Allahu Akbar”

Incident se dogodio pro┼íle srijede u Franc-Moisin, izvjestio je portal “Diversity Macht Frei”.

Unato─Ź tome ┼íto je Europa na rubu zbog nedavnih serija islamskih teroristi─Źkih napada, ova pri─Źa je dobila nula me─Ĺunarodne pozornosti, prenosi Infowars.com.

Le Parisien, jedan od rijetkih doma─çih francuskih novina koje su prijavile napad, prenose─çi vijesti lokalnog gradona─Źelnika rekav┼íi kako je drugi radnik napadnut tjedan dana ranije s Molotovljevim koktelom.

Zamislite sada da su se u tom autobusu nalazile ┼żene sa svojom djecom koja su vri┼ítala kada su napada─Źi po─Źeli divljati.

Iako su muslimani ispraznili autobus prije nego su omogu─çili da eksplodira, koliki ┼íok ─çe biti za putnike autobusa ovaj “mali” doga─Ĺaj koji nije dospio do─çi u niti jedne mainstream medije. Mo┼żda ─çe ga pamtiti ─Źitav ┼żivot.
 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,