Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA LETA MH370: ‘Potpuno je jasno što se dogodilo s nestalim malezijskim avionom!’

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA LETA MH370: ‘Potpuno je jasno što se dogodilo s nestalim malezijskim avionom!’

malezija-zrakoplovVodeći svjetski stručnjak za zrakoplovne nesreće izjavio je kako je sto posto siguran da je nestali malezijski zrakoplov MH370 namjerno srušen u more

Larry Vance u svojoj karijeri je vodio više od 200 istraga zrakoplovnih nesreća, potpisao je i finalni izvještaj o padu Swiss Aira 1998. godine gdje je poginulo 229 ljudi, a u nedjelju je gostovao u emisiji ’60 minuta’ i bez dlake na jeziku iznio svoju teoriju o padu aviona Malaysia Airlinesa.

Svoje tvrdnje bazira na ostatku dijela krila zrakoplova koje je pronađeno na Madagaskaru u Indijskom oceanu.

Potpuno je jasno da je netko do posljednje sekunde pilotirao zrakoplovom. Nema druge teorije – rekao je Vance.

Zrakoplov sa 239 ljudi nestao je 8. ožujka 2014. godine na putu iz Kuala Lumpura do Pekinga.

Australski istražitelji potragu su bazirali na teoriji da zrakoplov nisu kontrolirali piloti i da je na autopilotu s rute skrenuo prema jugu oceana. Međutim, Vance je sto posto uvjeren da to nije istina.

Na ostacima krila vidi se erozija vode visokog pritiska koja je mogla nastati samo ako je avion namjerno vođen u more.

Ništa nije polomljeno, a da je krilo polomljeno bio bi to čisti pad. Ovako sam siguran da je avionom netko upravljao do posljednje sekunde – rekao je Vance naglasivši da i položaj dijela krila potvrđuje da je netko srušio zrakoplov.

Takvu ekstenziju tog dijela krila može aktivirati samo čovjek. Plus, pronađeni su samo manji dijelovi aviona, on se raspao na tisuće komadića. A odsustvo olupine još je jedan faktor koji sugerira da je avion pao u ‘kontroliranim okolnostima’ – zaključio je Vance.
 
(jutarnji.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,