Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Julian Assange: E-mailovi su dokazali da je Hillary naoru┼żavala ISIS u Siriji da bi svrgnula Assada

Julian Assange: E-mailovi su dokazali da je Hillary naoru┼żavala ISIS u Siriji da bi svrgnula Assada

hillary-assange-isisJulian Assange je rekao da je Hillary Clinton odobrila ameri─Źko naoru┼żavanje terorista ISIS-a u Siriji, kada je bila dr┼żavna tajnica, u nastojanju da svrgne demokratski izabranog predsjednika Assada

Clinton je znala da SAD ┼íalje oru┼żje iz Libije u Siriju u 2011. godini, godinu dana prije napada na konzulat u gradu Benghazi.

Hillary Clinton je negirala da je znala o po┼íiljkama oru┼żja za vrijeme javnog svjedo─Źenja (pod zakletvom) po─Źetkom 2013. godine, nakon teroristi─Źkog napada u Benghaziju. (video dolje)

Senator Rand Paul je pitao Hillary Clinton o tom planu naoru┼żavanja jo┼í u sije─Źnju 2013. godine tijekom svog svjedo─Źenja na teroristi─Źki napad u Benghaziju.

Prije par dana je Julian Assange izjavio da WikiLeaksova e-po┼íta koju su hakirali od Demokrata sadr┼żi informacije o po┼íiljkama oru┼żja u Siriji:

“Dakle, oni emailovi Hillary, oni su povezani zajedno sa podacima koje smo objavili od Hillary Clinton, stvaraju─çi bogatu sliku o tome ┼íto Hillary Clinton obavlja u dr┼żavnom uredu, ali, i u ┼íirem smislu, kako ameri─Źki State Department radi.

Tako, na primjer, katastrofalna, apsolutno katastrofalna intervencija u Libiji, uni┼ítavanja Gadafijeve vlade, je dovelo do okupacije ISIS-a velikih segmenata u toj zemlji, tokovi oru┼żja idu preko Sirije, njih gura Hillary Clinton, d┼żihadistima u Siriji, uklju─Źuju─çi ISIS, to je bilo u tim porukama hakirane e-po┼íte.

Postoji vi┼íe od 1.700 e-mailova Hillary Clinton u kolekciji, koje smo objavili, samo o Libiji.”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , ,