Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Julian Assange: E-mailovi su dokazali da je Hillary naoružavala ISIS u Siriji da bi svrgnula Assada

Julian Assange: E-mailovi su dokazali da je Hillary naoružavala ISIS u Siriji da bi svrgnula Assada

hillary-assange-isisJulian Assange je rekao da je Hillary Clinton odobrila američko naoružavanje terorista ISIS-a u Siriji, kada je bila državna tajnica, u nastojanju da svrgne demokratski izabranog predsjednika Assada

Clinton je znala da SAD šalje oružje iz Libije u Siriju u 2011. godini, godinu dana prije napada na konzulat u gradu Benghazi.

Hillary Clinton je negirala da je znala o pošiljkama oružja za vrijeme javnog svjedočenja (pod zakletvom) početkom 2013. godine, nakon terorističkog napada u Benghaziju. (video dolje)

Senator Rand Paul je pitao Hillary Clinton o tom planu naoružavanja još u siječnju 2013. godine tijekom svog svjedočenja na teroristički napad u Benghaziju.

Prije par dana je Julian Assange izjavio da WikiLeaksova e-pošta koju su hakirali od Demokrata sadrži informacije o pošiljkama oružja u Siriji:

“Dakle, oni emailovi Hillary, oni su povezani zajedno sa podacima koje smo objavili od Hillary Clinton, stvarajući bogatu sliku o tome što Hillary Clinton obavlja u državnom uredu, ali, i u širem smislu, kako američki State Department radi.

Tako, na primjer, katastrofalna, apsolutno katastrofalna intervencija u Libiji, uništavanja Gadafijeve vlade, je dovelo do okupacije ISIS-a velikih segmenata u toj zemlji, tokovi oružja idu preko Sirije, njih gura Hillary Clinton, džihadistima u Siriji, uključujući ISIS, to je bilo u tim porukama hakirane e-pošte.

Postoji više od 1.700 e-mailova Hillary Clinton u kolekciji, koje smo objavili, samo o Libiji.”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , ,