Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Trump: Narod Krima je izabrao da bude s Rusijom – SAD treba to poštivati

Trump: Narod Krima je izabrao da bude s Rusijom – SAD treba to poštivati

putin-krimHILLARY CLINTON: ZABRINJAVAJUĆA JE TRUMPOVA SPREMNOST DA STANE UZ PUTINA, I DA PODRŽI PUTINA

Republikanski kandidat za predsjednika SAD – Donald Trump – i dalje “izvodi iz pameti” američku globalistički elitu i one koje preko Washingtona vladaju svijetom.

U intervjuu televiziji ABC rekao je da se “narod Krima odlučio za Rusiju” i da Sjedinjene Države trebaju respektuju taj njegov izbor.

Na pitanje – da li spremni priznati Krim kao sastavni dio Ruske Federacije? – Tramp je odgovorio: “Razmotrit tu mogućnost ako budem izabran za predsjednika SAD. Narod Krima je poželio biti sa Rusijom, a ne tamo gdje je bio ranije. To treba imati u vidu”.

Gotovo jednako je simptomatično i ovo što je rekao o Ukrajini:

“Tamo caruje nered. To se događa u vrijeme vlasti Obamine administracije i sa njegovim jakim vezama s NATO. A sa svim tim čvrstim vezama s NATO – u Ukrajini vlada nered “.

Njegova rivalka na presedničkim izorima – kandidatkinja Demokratske partije Hillary Clinton – danas je ponovila optužbu da su ruske obavještajne službe hakirle kompjutere Demokratskog nacionalnog odbora.

Istovremeno je – upravo u tom kontekstu – optužila Trampa da podržava ruskog lidera Vladimira Putina. Dodatno je naglasila:

“Znamo da su ruske službe osigurale da dosta hakiranih mailova bude objavljeno i znamo da je Donald Trump pokazao veoma zabrinjavajuću spremnost da stane uz Putina, da podrži Putina”.

A koga će Donald drugog podržavati, da možda ne bi bankare Rothschilde koje je nedavno izbacio iz Rusije? To bi sigurno Hillary htjela.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,