Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Trump: Narod Krima je izabrao da bude s Rusijom – SAD treba to po┼ítivati

Trump: Narod Krima je izabrao da bude s Rusijom – SAD treba to po┼ítivati

putin-krimHILLARY CLINTON: ZABRINJAVAJU─ćA JE TRUMPOVA SPREMNOST DA STANE UZ PUTINA, I DA PODR┼ŻI PUTINA

Republikanski kandidat za predsjednika SAD – Donald Trump – i dalje “izvodi iz pameti” ameri─Źku globalisti─Źki elitu i one koje preko Washingtona vladaju svijetom.

U intervjuu televiziji ABC rekao je da se “narod Krima odlu─Źio za Rusiju” i da Sjedinjene Dr┼żave trebaju respektuju taj njegov izbor.

Na pitanje – da li spremni priznati Krim kao sastavni dio Ruske Federacije? – Tramp je odgovorio: “Razmotrit tu mogu─çnost ako budem izabran za predsjednika SAD. Narod Krima je po┼żelio biti sa Rusijom, a ne tamo gdje je bio ranije. To treba imati u vidu”.

Gotovo jednako je simptomati─Źno i ovo ┼íto je rekao o Ukrajini:

“Tamo caruje nered. To se doga─Ĺa u vrijeme vlasti Obamine administracije i sa njegovim jakim vezama s NATO. A sa svim tim ─Źvrstim vezama s NATO – u Ukrajini vlada nered “.

Njegova rivalka na presedni─Źkim izorima – kandidatkinja Demokratske partije Hillary Clinton – danas je ponovila optu┼żbu da su ruske obavje┼ítajne slu┼żbe hakirle kompjutere Demokratskog nacionalnog odbora.

Istovremeno je – upravo u tom kontekstu – optu┼żila Trampa da podr┼żava ruskog lidera Vladimira Putina. Dodatno je naglasila:

“Znamo da su ruske slu┼żbe osigurale da dosta hakiranih mailova bude objavljeno i znamo da je Donald Trump pokazao veoma zabrinjavaju─çu spremnost da stane uz Putina, da podr┼żi Putina”.

A koga ─çe Donald drugog podr┼żavati, da mo┼żda ne bi bankare Rothschilde koje je nedavno izbacio iz Rusije? To bi sigurno Hillary htjela.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,