Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Trump: Narod Krima je izabrao da bude s Rusijom – SAD treba to poštivati

Trump: Narod Krima je izabrao da bude s Rusijom – SAD treba to poštivati

putin-krimHILLARY CLINTON: ZABRINJAVAJUĆA JE TRUMPOVA SPREMNOST DA STANE UZ PUTINA, I DA PODRŽI PUTINA

Republikanski kandidat za predsjednika SAD – Donald Trump – i dalje “izvodi iz pameti” američku globalistički elitu i one koje preko Washingtona vladaju svijetom.

U intervjuu televiziji ABC rekao je da se “narod Krima odlučio za Rusiju” i da Sjedinjene Države trebaju respektuju taj njegov izbor.

Na pitanje – da li spremni priznati Krim kao sastavni dio Ruske Federacije? – Tramp je odgovorio: “Razmotrit tu mogućnost ako budem izabran za predsjednika SAD. Narod Krima je poželio biti sa Rusijom, a ne tamo gdje je bio ranije. To treba imati u vidu”.

Gotovo jednako je simptomatično i ovo što je rekao o Ukrajini:

“Tamo caruje nered. To se događa u vrijeme vlasti Obamine administracije i sa njegovim jakim vezama s NATO. A sa svim tim čvrstim vezama s NATO – u Ukrajini vlada nered “.

Njegova rivalka na presedničkim izorima – kandidatkinja Demokratske partije Hillary Clinton – danas je ponovila optužbu da su ruske obavještajne službe hakirle kompjutere Demokratskog nacionalnog odbora.

Istovremeno je – upravo u tom kontekstu – optužila Trampa da podržava ruskog lidera Vladimira Putina. Dodatno je naglasila:

“Znamo da su ruske službe osigurale da dosta hakiranih mailova bude objavljeno i znamo da je Donald Trump pokazao veoma zabrinjavajuću spremnost da stane uz Putina, da podrži Putina”.

A koga će Donald drugog podržavati, da možda ne bi bankare Rothschilde koje je nedavno izbacio iz Rusije? To bi sigurno Hillary htjela.
 
(fakti.org)

Pogledajte ovaj automatizirani revolucionarni uređaj koji iz zraka dobiva pitku vodu
PAPA FRANJO PONOVO ŠOKIRAO: Oni koji izvikuju 'Allahu Akbar' i ubijaju po Europi, nisu islamski teroristi već ekonomisti

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,

reklama