Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Ne dolaze islamski migranti kod Merkelice raditi već – pokoriti i Njemačku i Europu

Ne dolaze islamski migranti kod Merkelice raditi već – pokoriti i Njemačku i Europu

MIGRANTI-SIRIJABIVŠI KOLONIJALNI NARODI UPUTILI SU U 21. IZAZOV SVOJIM BIVŠIM KOLONIZATORIMA

Bivšim kolonijalni narodi uputili su u 21. stoljeću izazov svojim bivšim kolonizatorima.

Evo samo nekoliko posljednjih krvavih napada u Francuskoj: masakr u “Charlie Hebdo“, “Bataklan”, Nica, sada su nedavno u zavičaju predsjednika Francuske Hollandea, u gradiću sjeverno od Ruana, zaklali svećenika i maltene prerezali grlo monahinji.

A u Njemačkoj: seksualno divljanje u Kölnu, napad u vlaku mladog Afganistanca sjekirom i nožem na putnike, ubijanje djece i školaraca u Münchenu, ubojstvo žene mačetom …

Oni imaju mnogo neraščišćenih računa i sa Europom, koju nazivaju “Rim”, i sa SAD-om, koji je za njih također “Rim”, a korijeni su isti: klaonica u Orlandu je samo jedan primjer. (Ja osobno svrstavam i rat američkih crnaca protiv bijelih policajaca u istu kategoriju, u njihove rat protiv “Rima”. Ali, uz određene sitne razlike).

Sve ovo nije počelo jučer. Njihov rat je počeo znatno ranije. Možda još 11. rujna 2001. godine, napadom samoubojica na tornjeve blizance Svjetskog trgovačkog centra u New Yorku.

Zatim je bio prekid u njihovim vojnim djelovanjima, točnije, bilo je manjih djelovanja od grandioznog napada na tornjeve-blizance, ali pošto su bila manji, nisu uspjela ući u povijest.

Oni su do 2013. jasno artikulirali svoje ponašanje.

Jedan od njihovih prvih napada u Europi dogodio se 2013. godine. Bilo je to ubojstvo vojnika u londonskoj općini Wooldridge.

Vojnik je hodao ulicom. Njega su noževima i sjekirama napala dvojica imigranata iz Nigerije.

“Moramo se boriti protiv njih isto onako kako se oni bore protiv nas! Oko za oko, zub za zub!”- vikala su ta dvojica.

Jedan od Nigerijaca – Michael Adeboladgio (28 godina) namjeravao je pristupiti “filijali” Al Kaide u Somaliji – Al Shabab.

Islamska država
je rođena iste godine, u Iraku, u kćerinskim vojnim odredima Al Kaide. Bin Ladenovi časnici su iznenada počeli očekivati dolazak Mahdije (Mesije).

Oni imaju mnogo neraščišćenih računa s “Rimom”, a kada ispostavljaju račun – započinju od križarskih ratova. Tada je Europa poslala višak svog stanovništva na Bliski Istok pod izgovorom da oslobađa Grob Gospodnji.

Mnogo toga je nejasnog i mutnog kada je u pitanju Grob Gospodnji, ali da su križari pokušali kolonizirati i naseliti Bliski Istok – to je povijesna činjenica.

Na teritorijama koje su osvojili križari, a koje se danas nalaze unutar Sirije, Libanona, Izraela i Turske, formiralo se jeruzalemsko kraljevstvo i mnoštvo grofovija. Moćne spremljene tvrđave krstaša još uvijek podsjećaju na ta vremena.

Križari su 1204. osvojili pravoslavni Konstantinopol, okupavši ga u krvi, i njihovo Latinsko Carstvo postojalo je neko vrijeme.

Muslimani su izdržali pritisak europskih osvajača. Zatim je Kolumbo otkrio Ameriku 1492-te, i viškovi europskog stanovništva su uz manje napore lako osvojili obje Amerike i naselili se tamo. Englezi su sa alkoholičarskim bijesom, svojstvenim tom narodu, pored Sjeverne Amerike i Kanade, osvojili također i Indiju i Australiju i tako stvorili u to vrijeme najveću imperiju na planeti.

U 16. i 17. stoljeću Europljani su izvodili svoja osvajanja pod znakom križa – kristijanizacije pogana. U 19-tom, umjesto križa ili pored njega, cilj je bila civilizatorska misija – “divljacima” su nosili dobra civilizacije.

U drugoj polovici 20-tog stoljeća “divljaci” su se počeli oslobađati jarma nepozvanih civilizacija.

Kolonijalizam je bio demaskiran, diskreditiran, zastario, pa su najnovije metode kontrole nad planetom postala “ljudska prava”, koja snažno propagiraju Europljani i njihove space-kolonije (to jest teritorije s kojih je potpuno isterano domorodačko stanovništvo, najčešće putem genocida).

U 21. stoljeću bivši kolonijalni narodi uputili su zaista izazov svojim bivšim kolonizatorima.

Demaskiravši ljudska prava, razotkrivši osvajačku prirodu “ratova za zaštitu ljudskih prava”, a to su ratovi u Iraku i Libiji, bivši divljaci su se uputili u Europu.

I uopće ne da bi se zaposlili u europskim tvornicama, već s ciljem da osvoje Europu, da porobe njene žitelje.

Pošto je najjača manifestacija kreativne vjerske i kulturne snage bivših “divljaka” Islam, prirodno je što je Islam postao njihovo znamenje, a Alah njihov Bog i politički vožd.

To se moglo očekivati.

Što, zar i vi niste to očekivali?
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,