Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Ne dolaze islamski migranti kod Merkelice raditi ve─ç – pokoriti i Njema─Źku i Europu

Ne dolaze islamski migranti kod Merkelice raditi ve─ç – pokoriti i Njema─Źku i Europu

MIGRANTI-SIRIJABIVŠI KOLONIJALNI NARODI UPUTILI SU U 21. IZAZOV SVOJIM BIVŠIM KOLONIZATORIMA

Bivšim kolonijalni narodi uputili su u 21. stoljeću izazov svojim bivšim kolonizatorima.

Evo samo nekoliko posljednjih krvavih napada u Francuskoj: masakr u “Charlie Hebdo“, “Bataklan”, Nica, sada su nedavno u zavi─Źaju predsjednika Francuske Hollandea, u gradi─çu sjeverno od Ruana, zaklali sve─çenika i maltene prerezali grlo monahinji.

A u Njema─Źkoj: seksualno divljanje u K├Âlnu, napad u vlaku mladog Afganistanca sjekirom i no┼żem na putnike, ubijanje djece i ┼íkolaraca u M├╝nchenu, ubojstvo ┼żene ma─Źetom …

Oni imaju mnogo nera┼í─Źi┼í─çenih ra─Źuna i sa Europom, koju nazivaju “Rim”, i sa SAD-om, koji je za njih tako─Ĺer “Rim”, a korijeni su isti: klaonica u Orlandu je samo jedan primjer. (Ja osobno svrstavam i rat ameri─Źkih crnaca protiv bijelih policajaca u istu kategoriju, u njihove rat protiv “Rima”. Ali, uz odre─Ĺene sitne razlike).

Sve ovo nije po─Źelo ju─Źer. Njihov rat je po─Źeo znatno ranije. Mo┼żda jo┼í 11. rujna 2001. godine, napadom samoubojica na tornjeve blizance Svjetskog trgova─Źkog centra u New Yorku.

Zatim je bio prekid u njihovim vojnim djelovanjima, to─Źnije, bilo je manjih djelovanja od grandioznog napada na tornjeve-blizance, ali po┼íto su bila manji, nisu uspjela u─çi u povijest.

Oni su do 2013. jasno artikulirali svoje ponašanje.

Jedan od njihovih prvih napada u Europi dogodio se 2013. godine. Bilo je to ubojstvo vojnika u londonskoj op─çini Wooldridge.

Vojnik je hodao ulicom. Njega su no┼żevima i sjekirama napala dvojica imigranata iz Nigerije.

“Moramo se boriti protiv njih isto onako kako se oni bore protiv nas! Oko za oko, zub za zub!”- vikala su ta dvojica.

Jedan od Nigerijaca – Michael Adeboladgio (28 godina) namjeravao je pristupiti “filijali” Al Kaide u Somaliji – Al Shabab.

Islamska dr┼żava
je ro─Ĺena iste godine, u Iraku, u k─çerinskim vojnim odredima Al Kaide. Bin Ladenovi ─Źasnici su iznenada po─Źeli o─Źekivati dolazak Mahdije (Mesije).

Oni imaju mnogo nera┼í─Źi┼í─çenih ra─Źuna s “Rimom”, a kada ispostavljaju ra─Źun – zapo─Źinju od kri┼żarskih ratova. Tada je Europa poslala vi┼íak svog stanovni┼ítva na Bliski Istok pod izgovorom da osloba─Ĺa Grob Gospodnji.

Mnogo toga je nejasnog i mutnog kada je u pitanju Grob Gospodnji, ali da su kri┼żari poku┼íali kolonizirati i naseliti Bliski Istok – to je povijesna ─Źinjenica.

Na teritorijama koje su osvojili kri┼żari, a koje se danas nalaze unutar Sirije, Libanona, Izraela i Turske, formiralo se jeruzalemsko kraljevstvo i mno┼ítvo grofovija. Mo─çne spremljene tvr─Ĺave krsta┼ía jo┼í uvijek podsje─çaju na ta vremena.

Kri┼żari su 1204. osvojili pravoslavni Konstantinopol, okupav┼íi ga u krvi, i njihovo Latinsko Carstvo postojalo je neko vrijeme.

Muslimani su izdr┼żali pritisak europskih osvaja─Źa. Zatim je Kolumbo otkrio Ameriku 1492-te, i vi┼íkovi europskog stanovni┼ítva su uz manje napore lako osvojili obje Amerike i naselili se tamo. Englezi su sa alkoholi─Źarskim bijesom, svojstvenim tom narodu, pored Sjeverne Amerike i Kanade, osvojili tako─Ĺer i Indiju i Australiju i tako stvorili u to vrijeme najve─çu imperiju na planeti.

U 16. i 17. stolje─çu Europljani su izvodili svoja osvajanja pod znakom kri┼ża – kristijanizacije pogana. U 19-tom, umjesto kri┼ża ili pored njega, cilj je bila civilizatorska misija – “divljacima” su nosili dobra civilizacije.

U drugoj polovici 20-tog stolje─ça “divljaci” su se po─Źeli osloba─Ĺati jarma nepozvanih civilizacija.

Kolonijalizam je bio demaskiran, diskreditiran, zastario, pa su najnovije metode kontrole nad planetom postala “ljudska prava”, koja sna┼żno propagiraju Europljani i njihove space-kolonije (to jest teritorije s kojih je potpuno isterano domoroda─Źko stanovni┼ítvo, naj─Źe┼í─çe putem genocida).

U 21. stoljeću bivši kolonijalni narodi uputili su zaista izazov svojim bivšim kolonizatorima.

Demaskirav┼íi ljudska prava, razotkriv┼íi osvaja─Źku prirodu “ratova za za┼ítitu ljudskih prava”, a to su ratovi u Iraku i Libiji, biv┼íi divljaci su se uputili u Europu.

I uop─çe ne da bi se zaposlili u europskim tvornicama, ve─ç s ciljem da osvoje Europu, da porobe njene ┼żitelje.

Po┼íto je najja─Źa manifestacija kreativne vjerske i kulturne snage biv┼íih “divljaka” Islam, prirodno je ┼íto je Islam postao njihovo znamenje, a Alah njihov Bog i politi─Źki vo┼żd.

To se moglo o─Źekivati.

┼áto, zar i vi niste to o─Źekivali?
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,