Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERI─îKA POLICIJA PONOVO ┼áOKIRALA: Strpali u zatvor ─Źovjeka za kojeg su mislili da jede krafnu sa kristalnim metamfetaminom

AMERI─îKA POLICIJA PONOVO ┼áOKIRALA: Strpali u zatvor ─Źovjeka za kojeg su mislili da jede krafnu sa kristalnim metamfetaminom

amerika-krafneAmeri─Źka policija po nare─Ĺenju marioneta na vlasti ponovo stvara paniku u zemlji. Ovaj put se radi o privo─Ĺenju ─Źovjeka koji je jeo krafnu, no mo┼że biti sretan ┼íto je ostao ┼żiv i zdrav, jer znamo koliko su laki na okida─Źu

Daniel Rushing jeo je krafne u svojem autu kada ga je policija u Orlandu zaustavila pod sumnjom da je glazura s krafni droga.

64-godi┼ínjak Daniel Rushing uhi─çen je pod sumnjom posjedovanja droge kada su policajci u Orlandu uo─Źili ─Źetiri komadi─çi ┼íe─çerne glazure na podu njegovog automobila i pomislili da se radi o kristalnom amfetaminu, prenosi The Guardian.

Policijska slu┼żbenica Shelby Riggs-Hopkins u prijavi je napisala da je prilikom zaustavljanja Rushing zbog sumnje da je po─Źinio prometni prekr┼íaj uo─Źila komadi─çe ┼íe─çerne glazure kod njegovih nogu.

Dva testa koja su obavljena na licu mjesta bila su pozitivna na kristalni metamfetamin te je Rushing uhi─çen. Me─Ĺutim, dr┼żavni je laboratorij ponovio test te je Rushing oslobo─Ĺen.


‘Bilo je nevjerojatno’, Rushing je rekao. ‘Zastra┼íuju─çe je kada vas uhite, a niste u─Źinili ni┼íta. Jednostavno grozan osje─çaj.’

Riggs-Hopkins je Rushinga zaustavila jer se kretao u podru─Źju za koje je postojala osnovana sumnja da je mjesto raspa─Źavanja droge. Kada je zaustavljen, Rushing je rekao da ima dozvolu za no┼íenje prikrivenog oru┼żja te je pristao da mu policajka pretra┼żi automobil.

‘Nisam imao ┼íto skrivati’, rekao je Rushing. ‘Na temelju 11 godina iskustva u policiji prepoznala sam da je predmet u autu neka vrsta droge’, rekla je Riggs-Hopkins.

Prilikom pretrage vozila, prona─Ĺena su jo┼í tri komadi─ça sumnjive supstance. ‘Govorio sam im stalno da je to glazura s krafne’, rekao je Rushing.

Rushing je uhi─çen te optu┼żen za posjedovanje metamfetamina i oru┼żja te je proveo deset sati u zatvoru prije nego ┼íto je pu┼íten.

Policija na Floridi je rekla da analiti─Źar u laboratoriju nije poku┼íao testirati je li supstanca koja je prona─Ĺena u automobilu ilegalna ve─ç je automatski zaklju─Źio da se radi o drogi. Kasnije je utvr─Ĺeno da nije te je Rushing pu┼íten.

Rushing je najavio tu┼żbu protiv grada tvrde─çi da je bezrazlo┼żno uhi─çen dok policija tvrdi da je uhi─çenje bilo opravdano. Ipak na kraju, mo┼że biti sretan ┼íto ga nisu upucali jer nisu vidjeli obje ruke u zraku.
 
(jutarni.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,