Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERIČKA POLICIJA PONOVO ŠOKIRALA: Strpali u zatvor čovjeka za kojeg su mislili da jede krafnu sa kristalnim metamfetaminom

AMERIČKA POLICIJA PONOVO ŠOKIRALA: Strpali u zatvor čovjeka za kojeg su mislili da jede krafnu sa kristalnim metamfetaminom

amerika-krafneAmerička policija po naređenju marioneta na vlasti ponovo stvara paniku u zemlji. Ovaj put se radi o privođenju čovjeka koji je jeo krafnu, no može biti sretan što je ostao živ i zdrav, jer znamo koliko su laki na okidaču

Daniel Rushing jeo je krafne u svojem autu kada ga je policija u Orlandu zaustavila pod sumnjom da je glazura s krafni droga.

64-godišnjak Daniel Rushing uhićen je pod sumnjom posjedovanja droge kada su policajci u Orlandu uočili četiri komadići šećerne glazure na podu njegovog automobila i pomislili da se radi o kristalnom amfetaminu, prenosi The Guardian.

Policijska službenica Shelby Riggs-Hopkins u prijavi je napisala da je prilikom zaustavljanja Rushing zbog sumnje da je počinio prometni prekršaj uočila komadiće šećerne glazure kod njegovih nogu.

Dva testa koja su obavljena na licu mjesta bila su pozitivna na kristalni metamfetamin te je Rushing uhićen. Međutim, državni je laboratorij ponovio test te je Rushing oslobođen.

‘Bilo je nevjerojatno’, Rushing je rekao. ‘Zastrašujuće je kada vas uhite, a niste učinili ništa. Jednostavno grozan osjećaj.’

Riggs-Hopkins je Rushinga zaustavila jer se kretao u području za koje je postojala osnovana sumnja da je mjesto raspačavanja droge. Kada je zaustavljen, Rushing je rekao da ima dozvolu za nošenje prikrivenog oružja te je pristao da mu policajka pretraži automobil.

‘Nisam imao što skrivati’, rekao je Rushing. ‘Na temelju 11 godina iskustva u policiji prepoznala sam da je predmet u autu neka vrsta droge’, rekla je Riggs-Hopkins.

Prilikom pretrage vozila, pronađena su još tri komadića sumnjive supstance. ‘Govorio sam im stalno da je to glazura s krafne’, rekao je Rushing.

Rushing je uhićen te optužen za posjedovanje metamfetamina i oružja te je proveo deset sati u zatvoru prije nego što je pušten.

Policija na Floridi je rekla da analitičar u laboratoriju nije pokušao testirati je li supstanca koja je pronađena u automobilu ilegalna već je automatski zaključio da se radi o drogi. Kasnije je utvrđeno da nije te je Rushing pušten.

Rushing je najavio tužbu protiv grada tvrdeći da je bezrazložno uhićen dok policija tvrdi da je uhićenje bilo opravdano. Ipak na kraju, može biti sretan što ga nisu upucali jer nisu vidjeli obje ruke u zraku.
 
(jutarni.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,