Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » MISLITE DA NEMAJU PLAN DESETLJE─ćIMA UNAPRIJED? Govor iz 1958. o budu─çnosti Amerike ─çe vas ostaviti bez rije─Źi (VIDEO)

MISLITE DA NEMAJU PLAN DESETLJE─ćIMA UNAPRIJED? Govor iz 1958. o budu─çnosti Amerike ─çe vas ostaviti bez rije─Źi (VIDEO)

govor-buducnost-amerikaGovor koji ─çe vam rasturiti um iz 1958. godine je iza┼íao povr┼íinu u kojem Robert Welch, osniva─Ź organizacije “John Birch Society”, predvi─Ĺa dana┼ínje probleme sa jezovitom to─Źno┼í─çu

Welchov govor dokazuje da Novi svjetski poredak planira sustavno rasturiti ameri─Źki suverenitet ve─ç dugo vremena.

John Birch Society, u stvari, predstavlja organizaciju koja okuplja sve agresivne i militantne bijele rasiste, koji bi jednog dana mogli postati potencijalne vo─Ĺe u borbi protiv ┼Żidova i crnaca.

Organizacija zbunjuje i unosi pomutnju u njihova razmi┼íljanja, izmi┼ílja la┼żne krivce, odnosno, komunizam, i tro┼íi novac, vrijeme i energiju bijelog ─Źovjeka na brojne beskorisne projekte za koje zna da ne─çe imati nikakvog uspjeha. Umjesto da razotkrivaju uzrok, to jest, ┼Żidove, oni prou─Źavaju posljedice i tako ┼ítite uzrok.

Ono zaga─Ĺuje umove svojih pripadnika pogre┼ínim vijestima, osje─çanjem frustriranosti i besmisla, saznanjem da je borba izgubljena i gotovo okon─Źana.

Savr┼íeno uspijeva onesposobiti, obeshrabriti, demoralizirati i, kona─Źno, neutralizirati bijelo ─Źlanstvo. Na kraju, oni odustaju od borbe i u ve─çini slu─Źajeva nikada vi┼íe ne─çe biti unova─Źeni za korisnu i konstruktivnu borbu protiv ┼Żidova i crnaca.

Mnoštvo pripadnika ovog društva ipak je nastavilo borbu i pored toga što su uvidjeli kakva je obmana u pitanju.

U video iz 1958., Robert Welch ka┼że da elita planiraju u─Źiniti sljede─çe u budu─çnosti:

  • Postupno predati ameri─Źku suverenitet raznim me─Ĺunarodnim organizacijama, uklju─Źuju─çi i UN-u.
  • Pro┼íiriti dr┼żavnu potro┼ínju, rasipni─Źki ┼íto je vi┼íe mogu─çe.
  • Pove─çati poreze na siroma┼íne.
  • Napumpati valutu.
  • Centralizirati mo─ç u Washingtonu, eliminiraju─çi granice ameri─Źkih dr┼żava.

Pogledajte ovaj “iskreni” govor o porobljavanju dru┼ítva:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,