Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Spektakularni NLO iznad aerodroma u Miamiju (VIDEO)

Spektakularni NLO iznad aerodroma u Miamiju (VIDEO)

miami-nloRadnici zra─Źne luke u Miamiju su ostali zapanjeni kada je divovski NLO lebdio iznad njih, rasvjetljavaju─çi no─çno nebo

Oni su izvukli svoje telefone i snimali fotografije i video materijale ovog izvanrednog doga─Ĺaja.

‘Pogledajte ovo, wow, dotaknut ─çe rep zrakoplova”, vikao je jedan ─Źovjek, dok se ─Źudni plavi oblik polako pomicao preko no─çnog neba.

Nakon ┼íto je video podjeljen na LiveLeak-u, snimka je dovela ljude do zaklju─Źka da ovaj doga─Ĺaj ima sli─Źnosti sa sli─Źnim doga─Ĺajem u Norve┼íkoj 2009. godine, a koji se opisivao kao neobi─Źno plavo svjetlo na no─çnom nebu.

Neki komentatori na internetu su iznijeli teoriju da su plutaju─ça plava svjetla rezultat polijetanja NLO-a.

Drugi korisnik je smatrao da bi jezivo svjetlo moglo biti rezultat ubrziva─Źa ─Źestica u CERN-u, kao rezultat razbijanja protona. Plavo svjetlo bi mogao biti inter-dimenzionalna nepravilnost.

Jedan korisnik je rekao da bi mogao biti “Projekt Plava zraka” – “Blue Beam” hologramska tehnologija koju testiraju prije postupne la┼żne invazije vanzemaljaca, koju ─çe provesti ameri─Źka vlada.

“To je ono ┼íto se doga─Ĺa kada prije─Ĺete 88 milja na sat u DeLoreanu,” drugi se korisnik na┼íalio.

Me─Ĺutim, neke teorije su zaista prizemne.

Jedan korisnik je izjavio da je to lansiranje rakete sa podru─Źja Floride, a drugi se sla┼że, tvrde─çi da je “perjanica koja izlazi iz raketnog motora, vodena para koja se kondenzira na visokoj nadmorskoj visini i formira oblak ledenih kristala koji odra┼żava svjetlost od sunca koje se nalazi ispod horizonta.”

Pogledajte video:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,