Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Spektakularni NLO iznad aerodroma u Miamiju (VIDEO)

Spektakularni NLO iznad aerodroma u Miamiju (VIDEO)

miami-nloRadnici zračne luke u Miamiju su ostali zapanjeni kada je divovski NLO lebdio iznad njih, rasvjetljavajući noćno nebo

Oni su izvukli svoje telefone i snimali fotografije i video materijale ovog izvanrednog događaja.

‘Pogledajte ovo, wow, dotaknut će rep zrakoplova”, vikao je jedan čovjek, dok se čudni plavi oblik polako pomicao preko noćnog neba.

Nakon što je video podjeljen na LiveLeak-u, snimka je dovela ljude do zaključka da ovaj događaj ima sličnosti sa sličnim događajem u Norveškoj 2009. godine, a koji se opisivao kao neobično plavo svjetlo na noćnom nebu.

Neki komentatori na internetu su iznijeli teoriju da su plutajuća plava svjetla rezultat polijetanja NLO-a.

Drugi korisnik je smatrao da bi jezivo svjetlo moglo biti rezultat ubrzivača čestica u CERN-u, kao rezultat razbijanja protona. Plavo svjetlo bi mogao biti inter-dimenzionalna nepravilnost.

Jedan korisnik je rekao da bi mogao biti “Projekt Plava zraka” – “Blue Beam” hologramska tehnologija koju testiraju prije postupne lažne invazije vanzemaljaca, koju će provesti američka vlada.

“To je ono što se događa kada prijeđete 88 milja na sat u DeLoreanu,” drugi se korisnik našalio.

Međutim, neke teorije su zaista prizemne.

Jedan korisnik je izjavio da je to lansiranje rakete sa područja Floride, a drugi se slaže, tvrdeći da je “perjanica koja izlazi iz raketnog motora, vodena para koja se kondenzira na visokoj nadmorskoj visini i formira oblak ledenih kristala koji odražava svjetlost od sunca koje se nalazi ispod horizonta.”

Pogledajte video:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,