Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Stari Rim je pozivao i pozivao barbare, EU dovodi migrante – i pro─çi ─çe kao stari Rim!

Stari Rim je pozivao i pozivao barbare, EU dovodi migrante – i pro─çi ─çe kao stari Rim!

ilegalni-imigrantiDanas su se Europljani i Amerikanci, kona─Źno, upla┼íili i u strahu tra┼że lidere koji bi ih spasili

Ono ┼íto se dogodilo u Clevelandu je izuzetno va┼żan doga─Ĺaj, ne samo zbog toga ┼íto je imenovan predsjedni─Źki kandidat najja─Źe svjetske dr┼żave

Stvar je u tome ┼íto je prihva─çanje takvog tipa kao ┼íto je Donald Trump od strane ameri─Źkog establi┼ímenta simboli─Źni doga─Ĺaj svjetskih razmjera.

U novijoj svjetskoj povijesti ve─ç je bilo “Trumpa” prije Trumpa

Prvi je, nesumnjivo, bio Jean-Marie Le Pen, biv┼íi ─Źelnik francuskog Nacionalnog fronta.

Pa, i na┼í doma─çi Vladimir ┼Żirinovski je s vremena na vrijeme bio Trump. Pored odre─Ĺene ┼íokiraju─çe ekstravagantnosti, ┼Żirinovski je imao i niz proro─Źkih ideja: na primjer, on se borio, iako se nije izborio, protiv nacionalnih republika.

A zar se u grubostima i huliganskim ispadima ri─Ĺokosog Donalda ne provla─Źe intonacije ┼Żirinovskog? Iako, vjerojatno, Trump nikada nije ni ─Źuo za njega.

Le Pen je predosjećao opasnost od nekontrolirane migracije po njegovu zemlju još 70-80-tih godina.

Nije bilo krvavih ubojstava kao u redakciji “Charlie Hebdo”, kao u “Bataklanu”, nije bilo u┼żasa bijelog kamiona smrti u Nici, ali Le Pen stariji ih je vidio u budu─çnosti i … navukao na sebe optu┼żbe za rasizam.

Njemu su sudili prema pro┼ílosti, a on je vidio budu─çnost. Unato─Ź tu┼żnim doga─Ĺajima u njegovoj Francuskoj, on bi se sada trebao osje─çati vra┼íki aktualno, apsolutno potrebno. Kao ┼żivi spomenik. Prorok.

Me─Ĺutim, Le Pen se pojavio prije vremena i publika ga nije ┼íiroko podr┼żala (isto kao ┼Żirinovski), zato ┼íto je svijest dru┼ítva desetlje─çima zaostajala za tim idejama.

Ali su Europu u u┼żasavaju─çem broju preplavili migranti. I oni sada vi┼íe ne ┼żele znati gdje im je mjesto, jer su posvuda. Iz Meksika u Sjedinjene Dr┼żave ulaze milijuni ilegalnih Meksikanaca, a, ┼íto je najva┼żnije, Islamska dr┼żava manipulira umovima i du┼íama islamskog stanovni┼ítva planeta koje broji milijardu i pol ljudi.

Danas su se Europljani i Amerikanci, kona─Źno, upla┼íili i u strahu tra┼że lidere koji bi ih spasili.

Za┼íto u europskim zemljama nije podr┼żan jo┼í neki Trump? Zato ┼íto je Amerika tradicionalno ionako (i bez toga, i bez Trampa) – u su┼ítini desni─Źarska zemlja, ima desnu, “reakcionarnu” podlogu. Zato se desni─Źarske ideje tamo prihva─çaju br┼że.

A Europu su prili─Źno obra─Ĺivali ljevi─Źari, zato ─Źak i nastavlja─Ź ideja Le Pena – njegova k─çerka Marin, ima velike te┼íko─çe u svojoj zemlji, i bit ─çe joj te┼íko pobijediti na sljede─çim predsjedni─Źkim izborima.

Unato─Ź tome ┼íto je upravo Francuska najgostoljubivija i najprijateljskija zemlja prema tu─Ĺincima-migrantima jo┼í od 60-tih godina (kojih je primila cijelih sedam, a mo┼żda i osam milijuna, uglavnom Arapa), od migranata strada vi┼íe nego druge zemlje.


Unato─Ź u┼żasima, Francusku ─çe, pretpostavljam, opet idioti ujediniti ne protiv tu─Ĺinaca-migranata, ve─ç protiv Le Penovih ideja.

Postoji talentirana knjiga Michel Houellebecq “Pokornost” (Soumission), u kojoj Houellebecq predvi─Ĺa manje ili vi┼íe mirnu islamizaciju Francuske. Vrlo uvjerljiva knjiga.

Ali, da se vratim na Trumpa.

Kao i u slu─Źaju s Le Penom, ne treba ga vezivati ÔÇőÔÇőza pro┼ílost. Na njega treba gledati u kontekstu budu─çnosti.

Stvar je u tome ┼íto je ─Źovje─Źanstvo iscrpilo sÔÇőÔÇőtari poredak u kojem su se zvu─Źne ideje “slobode-jednakosti-bratstva” licemjerno uklapale s kolonijalizmom i ugnjetavanjem azijatsko-afri─Źkih masa.

Ugnjetavani i kolonizirani su patili, trpjeli, na kraju su porasli i pojavili se s ozbiljnim osobama, izobli─Źenim od mr┼żnje, da tra┼że svoj dio. Iz neplodne sjeverne Afrike, iz izmu─Źene Sirije oni su do┼íli u Europu.

Da, gonjeni europskim ratovima koji su uni┼ítili njihovu slabu civilizaciju. Ali, kakvog vi┼íe ima zna─Źaja na koji na─Źin su do┼íli.

Do┼íli su, pred vratima su. U K├Âlnu su hvatali ┼żene i k─çerke Europljana.

Do┼íli su da koloniziraju Europu, da je pod─Źine sebi, a nemaju ni┼íta protiv ni da ovladaju Amerikom. Oni ne skrivaju svoje namjere. Nitko nije u pravu i nitko nije kriv. Kao u ┼żivotinjskom svijetu.

Lav se razbolio, i na njega je navalila gomila mrava.

Lave – brani se, ili ─çe te pojesti!

To tako izgleda s visina Povijesti.

A ako govorimo o interesima Rusije, Amerika nam, to im jasno, nije prijatelj. Ali, da li su Rusiji prijatelji gomile crnomanjastih migranata? Da li im je prijatelj Kalifat? Pa ne, Kalifat ne priznaje granice, on podbunjuje na┼íe muslimane i sve vi┼íe na njih utje─Źe.

Trump na ─Źelu Amerike koji se sla┼że da je Rusija jedini dostojan partner i da upravo s nama treba praviti Novi svjetski poredak – takva pametna ri─Ĺa glava na ─Źelu Amerike vi┼íe odgovara od stare i ohole Clintonove, koja namjerava biti izabrana okre─çu─çi protiv Trumpa obojeno stanovni┼ítvo Amerike.

Imam u vidu da je nedavno govorila u “Udru┼żenju za podr┼íku razvoju napretka obojenog stanovni┼ítva”, tako da “obojeno stanovni┼ítvo” nije moj ┼żargon.

Politika Clintonove je ista ona samoubila─Źka politika koju su prakticirali rimski imperatori, velikodu┼íno pozivaju─çi kod sebe barbare, sve do jednom – kada su barbari protjerali sve Rimljane i naselili se u Rimu.

Zar nije jasno da su sve me─Ĺunarodne i me─Ĺurasni norme o pristojnosti ve─ç ukinute, ej, Clintonka!
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,