Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Stari Rim je pozivao i pozivao barbare, EU dovodi migrante – i proći će kao stari Rim!

Stari Rim je pozivao i pozivao barbare, EU dovodi migrante – i proći će kao stari Rim!

ilegalni-imigrantiDanas su se Europljani i Amerikanci, konačno, uplašili i u strahu traže lidere koji bi ih spasili

Ono što se dogodilo u Clevelandu je izuzetno važan događaj, ne samo zbog toga što je imenovan predsjednički kandidat najjače svjetske države

Stvar je u tome što je prihvaćanje takvog tipa kao što je Donald Trump od strane američkog establišmenta simbolični događaj svjetskih razmjera.

U novijoj svjetskoj povijesti već je bilo “Trumpa” prije Trumpa

Prvi je, nesumnjivo, bio Jean-Marie Le Pen, bivši čelnik francuskog Nacionalnog fronta.

Pa, i naš domaći Vladimir Žirinovski je s vremena na vrijeme bio Trump. Pored određene šokirajuće ekstravagantnosti, Žirinovski je imao i niz proročkih ideja: na primjer, on se borio, iako se nije izborio, protiv nacionalnih republika.

A zar se u grubostima i huliganskim ispadima riđokosog Donalda ne provlače intonacije Žirinovskog? Iako, vjerojatno, Trump nikada nije ni čuo za njega.

Le Pen je predosjećao opasnost od nekontrolirane migracije po njegovu zemlju još 70-80-tih godina.

Nije bilo krvavih ubojstava kao u redakciji “Charlie Hebdo”, kao u “Bataklanu”, nije bilo užasa bijelog kamiona smrti u Nici, ali Le Pen stariji ih je vidio u budućnosti i … navukao na sebe optužbe za rasizam.

Njemu su sudili prema prošlosti, a on je vidio budućnost. Unatoč tužnim događajima u njegovoj Francuskoj, on bi se sada trebao osjećati vraški aktualno, apsolutno potrebno. Kao živi spomenik. Prorok.

Međutim, Le Pen se pojavio prije vremena i publika ga nije široko podržala (isto kao Žirinovski), zato što je svijest društva desetljećima zaostajala za tim idejama.

Ali su Europu u užasavajućem broju preplavili migranti. I oni sada više ne žele znati gdje im je mjesto, jer su posvuda. Iz Meksika u Sjedinjene Države ulaze milijuni ilegalnih Meksikanaca, a, što je najvažnije, Islamska država manipulira umovima i dušama islamskog stanovništva planeta koje broji milijardu i pol ljudi.

Danas su se Europljani i Amerikanci, konačno, uplašili i u strahu traže lidere koji bi ih spasili.

Zašto u europskim zemljama nije podržan još neki Trump? Zato što je Amerika tradicionalno ionako (i bez toga, i bez Trampa) – u suštini desničarska zemlja, ima desnu, “reakcionarnu” podlogu. Zato se desničarske ideje tamo prihvaćaju brže.

A Europu su prilično obrađivali ljevičari, zato čak i nastavljač ideja Le Pena – njegova kćerka Marin, ima velike teškoće u svojoj zemlji, i bit će joj teško pobijediti na sljedećim predsjedničkim izborima.

Unatoč tome što je upravo Francuska najgostoljubivija i najprijateljskija zemlja prema tuđincima-migrantima još od 60-tih godina (kojih je primila cijelih sedam, a možda i osam milijuna, uglavnom Arapa), od migranata strada više nego druge zemlje.

Unatoč užasima, Francusku će, pretpostavljam, opet idioti ujediniti ne protiv tuđinaca-migranata, već protiv Le Penovih ideja.

Postoji talentirana knjiga Michel Houellebecq “Pokornost” (Soumission), u kojoj Houellebecq predviđa manje ili više mirnu islamizaciju Francuske. Vrlo uvjerljiva knjiga.

Ali, da se vratim na Trumpa.

Kao i u slučaju s Le Penom, ne treba ga vezivati ​​za prošlost. Na njega treba gledati u kontekstu budućnosti.

Stvar je u tome što je čovječanstvo iscrpilo s​​tari poredak u kojem su se zvučne ideje “slobode-jednakosti-bratstva” licemjerno uklapale s kolonijalizmom i ugnjetavanjem azijatsko-afričkih masa.

Ugnjetavani i kolonizirani su patili, trpjeli, na kraju su porasli i pojavili se s ozbiljnim osobama, izobličenim od mržnje, da traže svoj dio. Iz neplodne sjeverne Afrike, iz izmučene Sirije oni su došli u Europu.

Da, gonjeni europskim ratovima koji su uništili njihovu slabu civilizaciju. Ali, kakvog više ima značaja na koji način su došli.

Došli su, pred vratima su. U Kölnu su hvatali žene i kćerke Europljana.

Došli su da koloniziraju Europu, da je podčine sebi, a nemaju ništa protiv ni da ovladaju Amerikom. Oni ne skrivaju svoje namjere. Nitko nije u pravu i nitko nije kriv. Kao u životinjskom svijetu.

Lav se razbolio, i na njega je navalila gomila mrava.

Lave – brani se, ili će te pojesti!

To tako izgleda s visina Povijesti.

A ako govorimo o interesima Rusije, Amerika nam, to im jasno, nije prijatelj. Ali, da li su Rusiji prijatelji gomile crnomanjastih migranata? Da li im je prijatelj Kalifat? Pa ne, Kalifat ne priznaje granice, on podbunjuje naše muslimane i sve više na njih utječe.

Trump na čelu Amerike koji se slaže da je Rusija jedini dostojan partner i da upravo s nama treba praviti Novi svjetski poredak – takva pametna riđa glava na čelu Amerike više odgovara od stare i ohole Clintonove, koja namjerava biti izabrana okrećući protiv Trumpa obojeno stanovništvo Amerike.

Imam u vidu da je nedavno govorila u “Udruženju za podršku razvoju napretka obojenog stanovništva”, tako da “obojeno stanovništvo” nije moj žargon.

Politika Clintonove je ista ona samoubilačka politika koju su prakticirali rimski imperatori, velikodušno pozivajući kod sebe barbare, sve do jednom – kada su barbari protjerali sve Rimljane i naselili se u Rimu.

Zar nije jasno da su sve međunarodne i međurasni norme o pristojnosti već ukinute, ej, Clintonka!
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,