Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MUSLIMANKA RAHAEEL RAZA RASKRINKALA LAŽI ‘RELIGIJE MIRA’: Čak 237 MILIJUNA muslimana vjeruje da treba ubijati! (VIDEO)

MUSLIMANKA RAHAEEL RAZA RASKRINKALA LAŽI ‘RELIGIJE MIRA’: Čak 237 MILIJUNA muslimana vjeruje da treba ubijati! (VIDEO)

muslimani-istraživanjeProvela je znanstveno istraživanje nad islamom i došla do istine!

Njeno ime je Raheel Raza i predsjednica je udruge “Muslims Facing Tomorrow”. U ovom videu u prilogu Raza govori istinu o islamu – iznoseći rezultate znanstvenog istraživanja, ne bojeći se pritom što će njena braća o vjeri misliti o tome.

Neke od njenih izjava: “Ne trebam da Ben Affleck brani moju religiju na talk show-u. Trebam da me brane muslimani iz moje vlastite religije protiv radikala iz moje vlastite religije”.

Ova žena citira izjave Obame i Hillary Clinton koji govore da islam nema veze sa terorizmom.

Ona kao muslimanka ih demantira, iznoseći pritom znanstvena istraživanja o učenjima unutar islama koja slijede mnogi radikali i tako radikaliziraju islam; i iznoseći postotke određenih učenja unutar islama što velik broj samih muslimana slijedi.

Treba uzeti u obzir da je broj muslimana u svijetu u 2016. godini 1,6 milijardi. Prema postotku i istraživanju, ovaj broj muslimana zbilja vjeruje i poštuje ova načela, koja su naučena iz Kurana i hadisa:

27% svih muslimana vjeruje da konvertiti (obraćenici) iz islama trebaju biti ubijeni (237 milijuna muslimana)

39% svih muslimana vjeruje da su ubojstva zbog časti opravdana (npr. žene koje su imali spolni odnos prije braka) (345 milijuna muslimana)

42% svih francuskih muslimana vjeruje da samoubojstva protiv civila mogu biti opravdana

35% svih engleskih muslimana vjeruje da samoubojstva protiv civila mogu biti opravdana

26% svih američkih muslimana vjeruje da samoubojstva protiv civila mogu biti opravdana

48% svih muslimana podržava šerijatski zakon (52% – 281 milijun muslimana, od toga podržava bičevanja, amputacije udova, itd)

51% svih muslimana koji podržavaju šerijatski zakon podržavaju kaznu do smrti – kamenovanje do smrti (289 milijuna muslimana)
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr,svjedocanstva.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,