Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Nigel Farage: Europa je gotovo ‘potpuno bez zakona’ i opasna za ┼żene, pogotovo PLAVU┼áE!

Nigel Farage: Europa je gotovo ‘potpuno bez zakona’ i opasna za ┼żene, pogotovo PLAVU┼áE!

europa-imigrantiEuropa se spu┼íta u bezakonje i postaje nasilni kontinent koji je sve opasnije mjesto za ┼żivot ┼żena, pogotovo plave kose

Lider UKIP-a Nigel Farage je rekao da ┼żene, posebno one s plavom kosom, su pod stalnom prijetnjom seksualnih napada u jednoj od civiliziranih zemalja kao ┼íto su Francuska i Bruxelles.

G. Farage je govorio na radiju LBC u svjetlu teroristi─Źkih napada u Nici pro┼ílog tjedna, koji su podigli pitanja o sposobnosti francuske sigurnosne i obavje┼ítajne zajednice.

On je rekao: “Moram re─çi da sam zabrinut za Francusku, i zabrinut sam rade─çi u Bruxellesu, ve─ç neko vrijeme.”

“Veliki dijelovi tog grada su sada prakti─Źki bez zakona.”

“Vrlo je te┼íko u sredi┼ítu Bruxellesa na─çi ┼żenu da no─çu hoda sama, pogotovo ako je plave kose.”

“One su u vi┼íe navrata zaustavljane, dosa─Ĺivano im je i tada je ne┼íto krenulo lo┼íe.”

Molenbeek, predgra─Ĺe Bruxellesa koja je povezano s nekoliko terorista i teroristi─Źkih urota, identificirano je kao podru─Źje od va┼żnosti za belgijsku vlast i ozna─Źeno kao Europski “d┼żihadisti─Źki centar”.


Tijekom svoje najnovije dvosatne radijske emisije, gdin. Farage je raspravljao da li ─çe nedavni napadi u Nici pove─çati vjerojatnost Donald Trumpa i Marine Le Pen, da budu izabrani.

G. Trump je prethodno pozvao na zabranu ulaska muslimana u Sjedinjene Ameri─Źke Dr┼żave, dok je g─Ĺa. Le Pen izjavila da je napad u Nici dokaz islamskog fundamentalizma u porastu.

Jedan slu┼íatelj radio emisije LBC-a podr┼żao je uporabu vojne sile u borbi protiv ISIS u Siriji i Iraku, rekav┼íi: “Mislim da bismo trebali biti tamo … i Trump, ─Źini se da je osoba koja zapravo govori ne┼íto o tome.”

Pro┼íle godine je gospodin Trump izazvao ogor─Źenje tvrde─çi da postoje dijelovi u Londonu i drugim europskim gradovima koji su postali “no-go” podru─Źja za policiju (podru─Źja u kojima policija nema jurisdikciju).

On je rekao: “Imamo mjesta u Londonu i drugim mjestima koje su tako radikalizirana da se policija boji za svoje ┼żivote.”

Tijekom vikenda gospo─Ĺa Le Pen, vo─Ĺa francuske Nacionalne stranke, je pozvala francuskog ministra unutarnjih poslova da izru─Źi svoju ostavku naciji.

Gospo─Ĺa Le Pen je rekla: “U bilo kojoj drugoj zemlji u svijetu, ministar Bernard Cazeneuve sa groznom “cestarinom” od 250 mrtvih u 18 mjeseci – bi trebao dati otkaz.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , ,