Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KERRY ŠOKIRAN: Državni tajnik SAD stigao u Moskvu, ali je šef Kremlja Vladimir Putin imao važnijeg posla!

KERRY ŠOKIRAN: Državni tajnik SAD stigao u Moskvu, ali je šef Kremlja Vladimir Putin imao važnijeg posla!

John-Kerry-moskvaTijekom sastanka s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom šefovi ruskih partija su zatražili od njega odvojene sastanke

Lider Pravedne Rusije Sergej Mironov je želio razgovarati s Putinom deset minuta, a šef Komunističke partije Genadij Zjuganov 15 minuta.

Putin je Mironovu odgovorio “dobro”, a Zjuganovu, kroz šalu: “Umjesto John Kerrya – sa zadovoljstvom”.

U razgovor se umiješao i čelnik Liberalno demokratske partije Vladimir Žirinovski: “Tj. neće biti sastanka, Genadij Andrejevič (Zjuganov), John Kerry je sad”.

Šef ruske države je reagirao na ove riječi: “Ne, ne, mi ćemo obavezno razgovarati. Naša unutarnja pitanja su važnija od bilo kojih međunarodnih”.

Skandali u inozemnim parlamentima su marketing

Skandali i psovke u parlamentima jednog broja zemalja nisu usmjereni na ispunjavanje legitimnih interesa građana, već radi vlastitog marketinga, rekao je danas predsjednik Rusije Vladimir Putin na sastanku s čelnicima ruskih partija.

Šef ruske države je zahvalio predsjedniku ruskog parlamenta što je uspio “pri rasplamsavanju strasti voditi brod ka konačnom cilju”.

“Posebno zahvaljujem predsjedniku parlamenta što je uspio uz sve burne strasti koje su nastale u sali sjednice, sigurno voditi ovaj složeni brod ka konačnom cilju, radi kojeg mi svi radimo.

Što je još važno: čini mi se da zastupnici, građani zemlje, trebaju biti zadovoljni porastom ne samo konkurencije, već i političke kulture”, rekao je Putin.

“Vidimo što se događa u nekim zemljama i ne možemo, a da ne shvatimo da svi ti skandalozni ispadi i psovke u parlamentu nisu usmjereni na ispunjavanje legitimnih interesa građana, već radi vlastitog marketinga.

PR je u javnoj politici neizbježan, ne može se tu ništa, ali u prvom planu trebaju biti interesi ljudi”, zaključio je Putin.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,