Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KERRY ┼áOKIRAN: Dr┼żavni tajnik SAD stigao u Moskvu, ali je ┼íef Kremlja Vladimir Putin imao va┼żnijeg posla!

KERRY ┼áOKIRAN: Dr┼żavni tajnik SAD stigao u Moskvu, ali je ┼íef Kremlja Vladimir Putin imao va┼żnijeg posla!

John-Kerry-moskvaTijekom sastanka s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom ┼íefovi ruskih partija su zatra┼żili od njega odvojene sastanke

Lider Pravedne Rusije Sergej Mironov je ┼żelio razgovarati s Putinom deset minuta, a ┼íef Komunisti─Źke partije Genadij Zjuganov 15 minuta.

Putin je Mironovu odgovorio “dobro”, a Zjuganovu, kroz ┼íalu: “Umjesto John Kerrya – sa zadovoljstvom”.

U razgovor se umije┼íao i ─Źelnik Liberalno demokratske partije Vladimir ┼Żirinovski: “Tj. ne─çe biti sastanka, Genadij Andrejevi─Ź (Zjuganov), John Kerry je sad”.

┼áef ruske dr┼żave je reagirao na ove rije─Źi: “Ne, ne, mi ─çemo obavezno razgovarati. Na┼ía unutarnja pitanja su va┼żnija od bilo kojih me─Ĺunarodnih”.

Skandali u inozemnim parlamentima su marketing

Skandali i psovke u parlamentima jednog broja zemalja nisu usmjereni na ispunjavanje legitimnih interesa gra─Ĺana, ve─ç radi vlastitog marketinga, rekao je danas predsjednik Rusije Vladimir Putin na sastanku s ─Źelnicima ruskih partija.

┼áef ruske dr┼żave je zahvalio predsjedniku ruskog parlamenta ┼íto je uspio “pri rasplamsavanju strasti voditi brod ka kona─Źnom cilju”.

“Posebno zahvaljujem predsjedniku parlamenta ┼íto je uspio uz sve burne strasti koje su nastale u sali sjednice, sigurno voditi ovaj slo┼żeni brod ka kona─Źnom cilju, radi kojeg mi svi radimo.

┼áto je jo┼í va┼żno: ─Źini mi se da zastupnici, gra─Ĺani zemlje, trebaju biti zadovoljni porastom ne samo konkurencije, ve─ç i politi─Źke kulture”, rekao je Putin.

“Vidimo ┼íto se doga─Ĺa u nekim zemljama i ne mo┼żemo, a da ne shvatimo da svi ti skandalozni ispadi i psovke u parlamentu nisu usmjereni na ispunjavanje legitimnih interesa gra─Ĺana, ve─ç radi vlastitog marketinga.

PR je u javnoj politici neizbje┼żan, ne mo┼że se tu ni┼íta, ali u prvom planu trebaju biti interesi ljudi”, zaklju─Źio je Putin.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,