Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » GLAVNI ┼áEF ┼áVICARSKE VOJSKE: ‘EUROPA JE NA RUBU GRA─ÉANSKOG RATA’

GLAVNI ┼áEF ┼áVICARSKE VOJSKE: ‘EUROPA JE NA RUBU GRA─ÉANSKOG RATA’

blattman-gradjanski-rat┼áef ┼ívicarske vojske general pukovnik Andr├ę Blattmann je izdao upozorenje za gra─Ĺane Europe da ─çe uskoro po─Źeti gra─Ĺanski rat

┼áef francuske policije nedavno je upozorio da je zemlja na rubu “gra─Ĺanskog rata” koja bi mogla biti potaknuta od strane drugog masovnog seksualnog zlostavljanja ┼żena od strane migranata, poput one koja se dogodila u K├Âlnu na Silvestrovo.

Patrick Calvar, ┼íef Op─çe uprave za unutarnju sigurnost (DGSI), rekao je ─Źlanovima francuske parlamentarne komisije “Mi smo na rubu gra─Ĺanskog rata”.

Calvar je rekao je da je situacija u Francuskoj “potencijalno eksplozivna” da ako se desi jo┼í jedan veliki islamisti─Źki teroristi─Źki napad ili jedno novo veliko masovno silovanje ┼żena od strane migranata – mo┼że dovesti do masovnog desni─Źarskog zatezanja.

“Veliki sukobi ─çe se desiti. ─îak, mo┼żda jedan ili dva napada i to ─çe se dogoditi. Stoga nam preostaje da predvidimo i blokiramo sve te skupine”, rekao je Calvar.

Stotine njema─Źkih ┼żena je bilo seksualno zlostavljano tijekom niza napada u K├Âlnu 31. prosinca, u situaciji koju su o─Źevici opisali sli─Źnu kao u ratnoj zoni. Svakodnevno se de┼íavaju teroristi─Źki napadi u Velikoj Britaniji, Njema─Źkoj, Francuskoj i Belgiji.

Ve─çina krivaca su se u velikoj mjeri sastojala od arapskih i sjevernoafri─Źkih azilanata i imigranata, nikad nisu odgovarli za svoja djela. Dvojica mu┼íkaraca koji su bili dio masovnog ludila seksualnih napada, nedavno su dobila uvjetne zatvorske kazne. Slike prikazuju kako plje┼í─çu i slave izvan suda.


MIGRANTI-FRANCUSKA

Ostali masovni seksualni napadi koje su po─Źinili migranti, tako─Ĺer su se dogodili u cijeloj Europi u proteklih godinu dana.

Na Calvarovo upozorenje su reagirali i brojni drugi istaknuti policijski, vojni i sigurnosni stru─Źnjaci diljem Europe.

Jo┼í u svibnju, biv┼íi ┼íef MI6-a Richard Dearlove je upozorio da ─çe se Europa suo─Źiti s “populisti─Źkim ustankom” ako njezine vlade ne uspiju preuzeti kontrolu nad krizom migranata.

Najve─çi sigurnosni stru─Źnjaci u Njema─Źkoj, su priop─çili kancelarki Angeli Merkel u listopadu pro┼íle godine da srednja klasa postaje “radikalizirana” kao rezultat njzine migrantske politike otvorenih granica i da doma─çi “poreme─çaj” mo┼że nastati kao rezultat.

Francuske snage sigurnosti se tako─Ĺer pripremaju za masovne gra─Ĺanske nemire dok radikalizirani imigranati preuzimaju cijelo susjedstvo, prema obavje┼ítajnim izvorima.

Pro┼íle godine, glavni ┼ívicarski ┼íef vojske Andr├ę Blattmann upozorio je da se rizik od socijalnih nemira u Europi intenzivira i da se gra─Ĺani trebaju naoru┼żati.

Danski profesor Helmuth Nyborg je tako─Ĺer komentirao u travnju da je “gra─Ĺanski rat” najvjerojatniji ishod aktualnre politike imigracije u EU.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,