Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » GLAVNI ŠEF ŠVICARSKE VOJSKE: ‘EUROPA JE NA RUBU GRAĐANSKOG RATA’

GLAVNI ŠEF ŠVICARSKE VOJSKE: ‘EUROPA JE NA RUBU GRAĐANSKOG RATA’

blattman-gradjanski-ratŠef švicarske vojske general pukovnik André Blattmann je izdao upozorenje za građane Europe da će uskoro početi građanski rat

Šef francuske policije nedavno je upozorio da je zemlja na rubu “građanskog rata” koja bi mogla biti potaknuta od strane drugog masovnog seksualnog zlostavljanja žena od strane migranata, poput one koja se dogodila u Kölnu na Silvestrovo.

Patrick Calvar, šef Opće uprave za unutarnju sigurnost (DGSI), rekao je članovima francuske parlamentarne komisije “Mi smo na rubu građanskog rata”.

Calvar je rekao je da je situacija u Francuskoj “potencijalno eksplozivna” da ako se desi još jedan veliki islamistički teroristički napad ili jedno novo veliko masovno silovanje žena od strane migranata – može dovesti do masovnog desničarskog zatezanja.

“Veliki sukobi će se desiti. Čak, možda jedan ili dva napada i to će se dogoditi. Stoga nam preostaje da predvidimo i blokiramo sve te skupine”, rekao je Calvar.

Stotine njemačkih žena je bilo seksualno zlostavljano tijekom niza napada u Kölnu 31. prosinca, u situaciji koju su očevici opisali sličnu kao u ratnoj zoni. Svakodnevno se dešavaju teroristički napadi u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Francuskoj i Belgiji.

Većina krivaca su se u velikoj mjeri sastojala od arapskih i sjevernoafričkih azilanata i imigranata, nikad nisu odgovarli za svoja djela. Dvojica muškaraca koji su bili dio masovnog ludila seksualnih napada, nedavno su dobila uvjetne zatvorske kazne. Slike prikazuju kako plješću i slave izvan suda.

MIGRANTI-FRANCUSKA

Ostali masovni seksualni napadi koje su počinili migranti, također su se dogodili u cijeloj Europi u proteklih godinu dana.

Na Calvarovo upozorenje su reagirali i brojni drugi istaknuti policijski, vojni i sigurnosni stručnjaci diljem Europe.

Još u svibnju, bivši šef MI6-a Richard Dearlove je upozorio da će se Europa suočiti s “populističkim ustankom” ako njezine vlade ne uspiju preuzeti kontrolu nad krizom migranata.

Najveći sigurnosni stručnjaci u Njemačkoj, su priopćili kancelarki Angeli Merkel u listopadu prošle godine da srednja klasa postaje “radikalizirana” kao rezultat njzine migrantske politike otvorenih granica i da domaći “poremećaj” može nastati kao rezultat.

Francuske snage sigurnosti se također pripremaju za masovne građanske nemire dok radikalizirani imigranati preuzimaju cijelo susjedstvo, prema obavještajnim izvorima.

Prošle godine, glavni švicarski šef vojske André Blattmann upozorio je da se rizik od socijalnih nemira u Europi intenzivira i da se građani trebaju naoružati.

Danski profesor Helmuth Nyborg je također komentirao u travnju da je “građanski rat” najvjerojatniji ishod aktualnre politike imigracije u EU.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,