Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » BOLDEN RAZOTKRIO AMERIČKE LAŽI: U vojnoj bazi “Zona 51″ u Nevadi ne spremaju se tijela vanzemaljaca

BOLDEN RAZOTKRIO AMERIČKE LAŽI: U vojnoj bazi “Zona 51″ u Nevadi ne spremaju se tijela vanzemaljaca

bolden-nloDIREKTOR NASA-e JE UVJEREN DA VANZEMALJCI POSTOJE, ALI TVRDI DA DO SADA NISU POSJEĆIVALI ZEMLJU

Vjerujem u postojanje vanzemaljaca – priznao je šef agencije NASA – Charles Bolden.

Bio je to njegov odgovor na pitanje 10-godišnje britanske učenice. Bolden je – njoj i ostalim učenicima iz Velike Britanije s kojima se sreo – rekao i ovo:

“Smatram da je vrlo, vrlo vjerojatno da život postoji na još nekim planetima. Iskreno vjerujem da će doći vrijeme kada će čovječanstvo otkriti nepoznate forme života izvan naše Zemlje. Naći ćemo život, ako ne u našoj galaksiji – onda u nekoj od milijardi galaksija za koje znamo da postoje u svemiru”.

Bolden je naglasio da vanzemaljci Zemlju još nisu posjećivali i podvukao: da nije točno da se podaci o njihovom navodnom dolasku na našu planetu čuvaju u poznatoj američkoj vojnoj bazi u Nevadi “Zona 51″:

“Nikada nikakvih vanzemaljaca u toj bazi nije bilo. Bio sam tamo. To je obična vojna baza. Doduše, u njoj se obavljaju različita istraživanja. Ali, tamo nisam primijetio ni ostatke svemirskih brodova niti ostatke samih vanzemaljaca. A nisam zato što ih nema”.

Dio podataka o “Zoni 51″ otkriveni su tek 2013-te godine. Međutim, to nije smanjilo količinu nagađanja koja se za nju vežu.

Drugim riječima: mnogi Amerikanci i danas vjeruju da se u toj vojnoj bazi čuvaju tijela izvanzemaljaca koji su stizali na Zemlju, a iz različitih razloga je nisu mogli napustiti.
 
(fakti.org)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,