Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » KOME ĆETE VJEROVATI: Testirali su može li se lažirati slijetanje na Mjesec i napravili svoj video!

KOME ĆETE VJEROVATI: Testirali su može li se lažirati slijetanje na Mjesec i napravili svoj video!

MJESEC-FILMJoš otkako je navodno Neil Armstrong dalekog 20. srpnja 1969. godine prvi put prošetao Mjesecom, no nije se htio zakleti u Bibliju da je to učinio, teoretičari zavjera tvrde da je taj “mali korak za čovjeka, ali golem za čovječanstvo”, zapravo bio lažiran u unaprijed pomno isplaniranoj prevari

Kao dokaze navode niz navodnih nelogičnosti iz snimke, poput američke zastave koja se i na Mjesecu vijorila, no iako su znanstvenici ponudili objašnjenje za svaki od tih detalja, golem broj ljudi vjeruje da Armstrong doista nikada nije zakoračio na Mjesec.

Kako bi se uvjerili je li doista bilo moguće tako lako lažirati slijetanje na Mjesec, ekipa BuzzFeeda je pokušala napraviti vlastiti video s istom radnjom.

Dobiveni rezultati trebali su odagnati svaku sumnju, no samo su još više rasplamsali raspravu.

Koliko ima sličnosti u snimkama, provjerite u videu.
 

 
Koji video vam je realniji? Svoje mišljenje možete napisati na našoj Facebook stranici, koju možete naći ovdje: https://www.facebook.com/NoviSvjetskiPoredakCOM.
 
(index.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,