Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Putin: Politi─Źari trebaju razgovarati s gra─Ĺanima o tome ┼íto ih najvi┼íe brine, saslu┼íati svakog – Prazna obe─çanja su najgora izdaja!

Putin: Politi─Źari trebaju razgovarati s gra─Ĺanima o tome ┼íto ih najvi┼íe brine, saslu┼íati svakog – Prazna obe─çanja su najgora izdaja!

putin-govor-ljudiRuski predsjednik je pozvao ─Źlanove stranke Jedinstvena Rusija da ne daju prazna obe─çanja, jer su ona “gora od najgore izdaje”

“Treba u─Źiniti sve ┼íto je potrebno da ne do─Ĺe do takvog razvoja doga─Ĺaja”, naveo predsjednik.

On je naveo da se dru┼ítvo sve aktivnije uklju─Źuje u politi─Źki proces, pove─çavaju se zahtjevi bira─Źa.

“Siguran sam da je Jedinstvena Rusija spremna odgovoriti na ovaj izazov.

Partija treba razgovarati s gra─Ĺanima o svim, ─Źak i najslo┼żenijim, ─Źak i na prvi pogled najneprijatnije pitanjima, osjetiti ┼íto najvi┼íe brine ljude, saslu┼íati svakog”, rekao je on.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je potrebna jaka, samostalna i otvorena Rusija.

“Svima nama je potrebna jaka, samostalna, otvorena i prosperitetna Rusija u kojoj svatko mo┼że ostvariti svoj potencijal, svoj talent, svoje mogu─çnosti, gdje dr┼żava i gra─Ĺani slu┼íaju, podr┼żavaju i uva┼żavaju jedni druge, a dru┼ítvena kohezija, solidarnost i interesi dr┼żave stoje iznad svih nesuglasica, jer je to za nas osnovno.

Najva┼żniji su ljudi, najobi─Źniji gra─Ĺani koji ┼żive u gradovima i selu”, rekao je Vladimir Putin na Kongresu Jedinstvene Rusije u Moskvi.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,