Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Putin: Političari trebaju razgovarati s građanima o tome što ih najviše brine, saslušati svakog – Prazna obećanja su najgora izdaja!

Putin: Političari trebaju razgovarati s građanima o tome što ih najviše brine, saslušati svakog – Prazna obećanja su najgora izdaja!

putin-govor-ljudiRuski predsjednik je pozvao članove stranke Jedinstvena Rusija da ne daju prazna obećanja, jer su ona “gora od najgore izdaje”

“Treba učiniti sve što je potrebno da ne dođe do takvog razvoja događaja”, naveo predsjednik.

On je naveo da se društvo sve aktivnije uključuje u politički proces, povećavaju se zahtjevi birača.

“Siguran sam da je Jedinstvena Rusija spremna odgovoriti na ovaj izazov.

Partija treba razgovarati s građanima o svim, čak i najsloženijim, čak i na prvi pogled najneprijatnije pitanjima, osjetiti što najviše brine ljude, saslušati svakog”, rekao je on.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je potrebna jaka, samostalna i otvorena Rusija.

“Svima nama je potrebna jaka, samostalna, otvorena i prosperitetna Rusija u kojoj svatko može ostvariti svoj potencijal, svoj talent, svoje mogućnosti, gdje država i građani slušaju, podržavaju i uvažavaju jedni druge, a društvena kohezija, solidarnost i interesi države stoje iznad svih nesuglasica, jer je to za nas osnovno.

Najvažniji su ljudi, najobičniji građani koji žive u gradovima i selu”, rekao je Vladimir Putin na Kongresu Jedinstvene Rusije u Moskvi.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,