Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KULTURNO OBOGAĆIVANJE: MUSLIMANI RAZBILI ŠVEDSKU CRKVU, TALIJANSKI SVETAC DOBIO “ALLAHU AKBAR” GRAFIT

KULTURNO OBOGAĆIVANJE: MUSLIMANI RAZBILI ŠVEDSKU CRKVU, TALIJANSKI SVETAC DOBIO “ALLAHU AKBAR” GRAFIT

svedska-crkvaEuropski “multikulturalizam” i dalje radi čuda

Europa je dobila još jedan okus kulturnog obogaćivanja kojeg trenutno uvozi dok muslimani vrište “Allahu Akbar” razbijajući kršćansku crkvu u Švedskoj, dok je kip sveca u Italiji išaran s istim riječima u obliku grafita.

Prema portalu friatider.se, čovjek je provalio u crkvu Svetog Pavla u središtu Malmoa u Švedskoj nedjelju navečer i razbio sve prozore.

Policija je dobila poziv oko 3 sata ujutro kada su mještani prijavili zločin, i kad su stigli čovjek je odmah pokušao napasti policajce štapom, prije nego što je policija bila prisiljena koristiti suzavac kako bi ga savladala.

“Policija sumnja da je čovjek napao crkvu, zbog simbola kršćanske vjere”, navodi se u izvješću, uz napomenu u izvještaju da je čovjek uzvikivao “Allahu Akbar” za vrijeme zločina.

Policija kažu da istražuju incident kao “zločin iz mržnje”, iako s obzirom na švedski ultra-liberalni tretman muslimanskog stanovništva, ne očekuje se proglašenja krivca za primanje vrlo oštre kazne.

U međuvremenu, u talijanskom gradu Bologni, kip San Petronia, zaštitnika grada, bio je uništen grafitima koji su glasili “Allah Akbar”, u subotu navečer.

Počinitelj nije uhvaćen, iako su vlasti pregledale snimke nadzorne kamere snimke u nastojanju da se identificiraju pojedinca.

Ova dva incidenta vjerojatno neće dobiti nikakvu pažnju u meinstream medijima u Velikoj Britaniji, koji su prezaposleni istraživanjem izoliranog incidenta navodnog rasizma Brexitovih navijača.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,