Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KULTURNO OBOGA─ćIVANJE: MUSLIMANI RAZBILI ┼áVEDSKU CRKVU, TALIJANSKI SVETAC DOBIO “ALLAHU AKBAR” GRAFIT

KULTURNO OBOGA─ćIVANJE: MUSLIMANI RAZBILI ┼áVEDSKU CRKVU, TALIJANSKI SVETAC DOBIO “ALLAHU AKBAR” GRAFIT

svedska-crkvaEuropski “multikulturalizam” i dalje radi ─Źuda

Europa je dobila jo┼í jedan okus kulturnog oboga─çivanja kojeg trenutno uvozi dok muslimani vri┼íte “Allahu Akbar” razbijaju─çi kr┼í─çansku crkvu u ┼ávedskoj, dok je kip sveca u Italiji i┼íaran s istim rije─Źima u obliku grafita.

Prema portalu friatider.se, ─Źovjek je provalio u crkvu Svetog Pavla u sredi┼ítu Malmoa u ┼ávedskoj nedjelju nave─Źer i razbio sve prozore.

Policija je dobila poziv oko 3 sata ujutro kada su mje┼ítani prijavili zlo─Źin, i kad su stigli ─Źovjek je odmah poku┼íao napasti policajce ┼ítapom, prije nego ┼íto je policija bila prisiljena koristiti suzavac kako bi ga savladala.

“Policija sumnja da je ─Źovjek napao crkvu, zbog simbola kr┼í─çanske vjere”, navodi se u izvje┼í─çu, uz napomenu u izvje┼ítaju da je ─Źovjek uzvikivao “Allahu Akbar” za vrijeme zlo─Źina.

Policija ka┼żu da istra┼żuju incident kao “zlo─Źin iz mr┼żnje”, iako s obzirom na ┼ívedski ultra-liberalni tretman muslimanskog stanovni┼ítva, ne o─Źekuje se progla┼íenja krivca za primanje vrlo o┼ítre kazne.

U me─Ĺuvremenu, u talijanskom gradu Bologni, kip San Petronia, za┼ítitnika grada, bio je uni┼íten grafitima koji su glasili “Allah Akbar”, u subotu nave─Źer.

Po─Źinitelj nije uhva─çen, iako su vlasti pregledale snimke nadzorne kamere snimke u nastojanju da se identificiraju pojedinca.

Ova dva incidenta vjerojatno ne─çe dobiti nikakvu pa┼żnju u meinstream medijima u Velikoj Britaniji, koji su prezaposleni istra┼żivanjem izoliranog incidenta navodnog rasizma Brexitovih navija─Źa.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,