Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TRUMP: Britanci su vratili kontrolu nad svojom zemljom, nadam se da će to uraditi i Amerikanci!

TRUMP: Britanci su vratili kontrolu nad svojom zemljom, nadam se da će to uraditi i Amerikanci!

brexit-trumpU Škotskoj obećao: “Ako postanem predsjednik SAD, administracija Donalda Trumpa će učvrstiti veze sa slobodnom i neovisnom Britanijom, uključujući naše veze u trgovini, kulturi i obrani

Svijet će postati mirniji i stabilniji kada naše dvije države i naša dva naroda budu objedinjena. A tako će biti pri Trumpovoj administraciji “

“U studenom će i Amerikanci imati mogućnost objaviti svoju istinsku neovisnost.

Imat će priliku glasati za takvu politiku u sferi trgovine i takvu imigracijsku politiku i takve međunarodne odnose u kojima će na prvom mjestu biti interesi naših građana.

Amerikanci će imati priliku da odbace vladavinu elite koja je sada na vlasti i da podrže istinske promjene koje može izvesti samo vlada sastavljena od predstavnika naroda koja služi njegovim interesima”.

Faktički predsjednički kandidat Republikanske stranke – milijarder Donald Trump – nazvao je rezultate britanskog referenduma fantastičnim jer su Britanci sebi vratili kontrolu nad vlastitom zemljom.

Ovome je još dodao: “Glasanjem za izlazak iz EU – Britanci su povratili kontrolu nad svojom zemljom. Vratili su natrag ono što su prepustili Bruxellesu. Mislim da će sve biti divno. Mislim da je ishod referenduma fantastična stvar”.

Trump je ovo rekao u Škotskoj, gdje je nazočio otvaranju kompleksa za golf. Pa nastavio:

“Pozdravljam ishod britanskog referenduma. Narod Ujedinjenog Kraljevstva je iskoristio sveto pravo svih slobodnih ljudi. Proglasio je svoju neovisnost od Europske unije i zato je glasao za vraćanje kontrole nad nacionalnom politikom, granicama i ekonomijom”.

Trump je obećao, ukoliko postane predsjednik Sjedinjenih Država:

“Administracija Donalda Trumpa će učvrstiti veze sa slobodnom i neovisnom Britanijom, uključujući naše veze u trgovini, kulturi i obrani. Svijet će postati mirniji i stabilniji kada naše dvije države i naša dva naroda budu objedinjena. A tako će biti pri Trumpovoj administraciji”.
 
(Fakti)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,