Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ┼áOKANTAN DOKAZ KOJEG MEDIJI NE ┼ŻELE OBJAVITI: Europska unija je bila Hitlerova ideja

┼áOKANTAN DOKAZ KOJEG MEDIJI NE ┼ŻELE OBJAVITI: Europska unija je bila Hitlerova ideja

hitler-euEuropska unija, slobodno tr┼żi┼íte i jedinstvena valuta su bili u planovima koje su izvorno osmislili visoko rangirani nacisti, uklju─Źuju─çi i samog Hitlera

Nova knjiga pod nazivom “EU: Istina o ─îetvrtom Reichu – Kako je Hitler dobio Drugi svjetski rat’, predla┼że da je Njema─Źka jedina zemlja koja ima koristi od Europske unije, ka┼żu autori Daniel J. Beddowes i Falvio Cipollini koji tvrde da je EU planirana izvorno od strane nacista.

Godine 1936., Hitler je rekao u Reichstagu: “Nije inteligentno zamisliti da se u takvoj tijesnoj ku─çi kao ┼íto je Europa, zajednice naroda mogu odr┼żavati razli─Źite pravne sustave i razli─Źite koncepcije zakona, tako dugo vremena.”

Godine 1941. Walter Funk, Hitlerov ministar ekonomije, pokrenulo je Europ├Ąische Wirtschafts Gemeinschaft (Europsku ekonomsku zajednicu) – EEZ) da bi uspostavio jedinstvenu europsku valutu. Hitlerov plan za integracije europskog gospodarstva u jedinstveno tr┼żi┼íte.

Godine 1945. Hitlerov Glavni plan – Masterplan (zarobljen od strane saveznika) uklju─Źivao je plan za stvaranje ekonomske integracije Europe i osnivanje Europske unije na federalnoj razini. Nacisti─Źki plan za federalnu Europu temeljio se na Lenjinovom uvjerenju da: “Federacija je prijelazni oblik prema potpunom jedinstvu svih naroda”

Autori knjige Daniel J. Beddowes i Falvio Cipollini, ka┼że: “Zbog ─Źega postoji EU? Tko stvarno ima od nje koristi? A odgovor je, naravno, samo Njema─Źka.”

“Nije slu─Źajno da je gotovo svaka zemlja u Europskoj uniji sve siroma┼ínija dok je Njema─Źka i dalje bogatija i bogatija.”

“Mi mo┼żemo misliti da smo pobijedili u Drugom svjetskom ratu. Ali smo izgubili. Nije nikakvo iznena─Ĺenje da mi svi ┼żivimo u ─îetvrtom Reichu.

“Bili svjesni ili ne, oni koji podr┼żavaju i brane u Europsku uniju podr┼żavaju nacisti─Źku naslje─Ĺe”.

Pod poglavljem naslova “EU je inspirirana i dizajnirana od strane nacista”, autori tvrde:” Hitler je bio ─Źovjek koji je prvi koji je dao zadnji sjaj planovima koje su zapo─Źeli Karlo Veliki i Napoleoni.

EU je morao dobiti zavr┼íni izgled tijekom Drugog svjetskog rata od strane ─Źovjeka po imenu Walther Funk, koji je bio predsjednik Reichsbanke i direktor banke za me─Ĺunarodna poravnanja.

“To je bio Funk, koji je predvidio dolazak europskog ekonomskog jedinstva. Funk je bio i ministar ekonomije Adolf Hitlera i njegov klju─Źni ekonomski savjetnik.”


Oni nastavljaju: “Nacisti su se htjeli rije┼íiti nereda malih naroda koji su ─Źinili Europu i njihov plan je bio vrlo jednostavan. EU je Hitlerov san.”

Knjiga tvrdi da nije slu─Źajnost da je EU tako blizu Hitlerova plana za poslijeratnu Europe.

Prema autorima: “U 1945., Hitlerov “Glavni plan” je bio zarobljen od strane saveznika. Plan je uklju─Źivao detalje plana za stvaranje ekonomske integracije Europe i osnivanje Europske uniju na federalnoj razini.”

“Nemogu─çe je na─çi razliku izme─Ĺu Hitlerovog plana za nove Sjedinjene Dr┼żave Europe, kojem bi dominirala Njema─Źka i Europske unije kakvu imamo danas.”

Knjiga tako─Ĺer tvrdi da je konzervativni premijer Ted Heath – “samopriznaju─çi la┼żljivac i izdajica” – platio ┬ú 35,000 funti kako bi uveo Britaniju u Europsku ekonomsku zajednicu 1973., a nacisti─Źki ministar propagande Joseph Goebbels bi tada bio ponosan na BBC-ovu propagandu ulaska u EU.

Zavr┼íni dio knjige je poglavlje “73 stvari koje trebate znati o EU (─îinjenice koje je BBC zaboravio re─çi)”.

Me─Ĺu brigama o imigraciji i Zajedni─Źkoj politici poljoprivrede, autori tvrde da je EU nametnula zakone poput: “EU je ozakonila da su ku─çne radinosti ilegalne”, “zakoni Europske unije prisiljavaju vlasnike svinja da se moraju prijaviti za dobivanje dozvola za hodalje” i “EU ┼żeli kontrolirati glazbu koju svi slu┼íaju”.

Tako─Ĺer tvrde: “EU nas je prisilila da koristitimo nove ┼żarulje koje su opasnije i skuplje od starih.”

Glasnogovornik liberalnih demokrata je rekao: “Ljudi su bezna─Źajanno neobi─Źni sa mitovima o EU ve─ç desetlje─çima, a ova knjiga je primjer toga. Neki od prijedloga su potpuno smije┼íni. Winston Churchill pozvao na “Ujedinjene europske dr┼żave” i sumnjam da ─çe ga autor nazvati nacistom.

To nije prvi put da je EU opisana kao njema─Źka zavjera i plan da bi se preuzela ─Źitava Europa.

U 1990. godini, ministar vlade Velike Britanije, Nicholas Ridley – bliski saveznik Margaret Thatcher – bio je prisiljen dati ostavku nakon ┼íto je opisao Ekonomsku i monetarnu uniju kao “njema─Źki reket dizajniran za preuzimanje cijele Europe”, i rekao da odustaje od dr┼żavnog suvereniteta predaju─çi ga Europskoj uniji je jednako lo┼íe kao da ste svoju zemlju predali Hitleru.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , ,