Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMA─îKI ZASTUPNIK GOVORI PROTIV ZAKONA O ‘RAZNOLIKOSTI’ NAVODE─ćI ─îAK 60 RAZLI─îITIH SPOLOVA (VIDEO)

NJEMA─îKI ZASTUPNIK GOVORI PROTIV ZAKONA O ‘RAZNOLIKOSTI’ NAVODE─ćI ─îAK 60 RAZLI─îITIH SPOLOVA (VIDEO)

spolovi-euKad je kampanja prijedloga zakona za spolnu raznolikost predlo┼żena od strane ljevi─Źarske njema─Źke stranke, konzervativni politi─Źar je odgovorio urnebesno, uzimaju─çi dvije minute vremena i navode─çi 60 rodnih i spolnih identifikatora

Parlamentarni govor nagla┼íava apsurdnost rodne “opcije”.

Njema─Źki politi─Źar je nedavno navedeo neke od 60 alternativnih spolova u uvodu govora protivnog novom zakonu o raznolikosti u Brandenburgu.

Obra─çaju─çi se ─Źlanovima parlamenta 9. lipnja, glasnogovornik socijalne politike AFD Grupe Steffen K├Âniger je zapo─Źeo govor pozdravljanjem predsjednika parlamenta, dama i gospode, homoseksualaca, “dragih lezbijki”, i mno┼ítvo drugih “seksualnih manjina”.

“Draga homoseksualci, drage lezbijke, dragi androgeni, dragi BI-spolci, drage rodne varijable”, uklju─Źuju─çi i “trans-mu┼íkarci … trans-┼żene … i trans-ljudi.”, zapo─Źeo je K├Âniger svoj govor, prije nego je katalogizirao i niz drugih rodova i na kraju pozvao parlament da prihvati prijedlog.

Predsjednik je u jednom trenutku pitao mo┼że li postaviti pitanje parlamentu, no odgovor Steffen K├Ânigera je rekao – “ali nisam jo┼í gotov sa uvodom govora gdine. Predsjedni─Źe, ┼żao mi je.”

K├Ânigerov govor je uslijedio nakon priop─çenja iz AFD grupe u kojem se navodi protivljenje zakonu.

Njema─Źki list Junge Freiheit je izvijestio da K├Âniger nije istra┼żivao rodne vrste, ve─ç je jednostavno pro─Źitao popis spolova na Facebooku o to je onda upotrijebio sa svoje izglaganje.

Pogledajte ovaj govor u cijelosti sa prijevodom:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,