Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKI ZASTUPNIK GOVORI PROTIV ZAKONA O ‘RAZNOLIKOSTI’ NAVODEĆI ČAK 60 RAZLIČITIH SPOLOVA (VIDEO)

NJEMAČKI ZASTUPNIK GOVORI PROTIV ZAKONA O ‘RAZNOLIKOSTI’ NAVODEĆI ČAK 60 RAZLIČITIH SPOLOVA (VIDEO)

spolovi-euKad je kampanja prijedloga zakona za spolnu raznolikost predložena od strane ljevičarske njemačke stranke, konzervativni političar je odgovorio urnebesno, uzimajući dvije minute vremena i navodeći 60 rodnih i spolnih identifikatora

Parlamentarni govor naglašava apsurdnost rodne “opcije”.

Njemački političar je nedavno navedeo neke od 60 alternativnih spolova u uvodu govora protivnog novom zakonu o raznolikosti u Brandenburgu.

Obraćajući se članovima parlamenta 9. lipnja, glasnogovornik socijalne politike AFD Grupe Steffen Königer je započeo govor pozdravljanjem predsjednika parlamenta, dama i gospode, homoseksualaca, “dragih lezbijki”, i mnoštvo drugih “seksualnih manjina”.

“Draga homoseksualci, drage lezbijke, dragi androgeni, dragi BI-spolci, drage rodne varijable”, uključujući i “trans-muškarci … trans-žene … i trans-ljudi.”, započeo je Königer svoj govor, prije nego je katalogizirao i niz drugih rodova i na kraju pozvao parlament da prihvati prijedlog.

Predsjednik je u jednom trenutku pitao može li postaviti pitanje parlamentu, no odgovor Steffen Königera je rekao – “ali nisam još gotov sa uvodom govora gdine. Predsjedniče, žao mi je.”

Königerov govor je uslijedio nakon priopćenja iz AFD grupe u kojem se navodi protivljenje zakonu.

Njemački list Junge Freiheit je izvijestio da Königer nije istraživao rodne vrste, već je jednostavno pročitao popis spolova na Facebooku o to je onda upotrijebio sa svoje izglaganje.

Pogledajte ovaj govor u cijelosti sa prijevodom:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,