Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » KRENULA ÄŒISTKA: JoÅ¡ jedan holistiÄki lijeÄnik ubijen u svojoj klinici – 2 lijeÄnika u 2 dana

KRENULA ÄŒISTKA: JoÅ¡ jedan holistiÄki lijeÄnik ubijen u svojoj klinici – 2 lijeÄnika u 2 dana

holisticki-lijecnikTeÅ¡ka srca objavljujemo da je drugi holistiÄki lijeÄnik, u manje od 2 dana, ubijen u svojoj klinici. Ukupno 50 lijeÄnika u godinu dana

Danas je godiÅ¡njica smrti od oko 50 holistiÄkih doktora koji su pronaÄ‘eni mrtvi.

Sa teškim srcem objavljujemo da je drugi doktor u manje od 2 dana ubijen u svojoj klinici.

JuÄer je dragi holistiÄki, dr Sowers opovjednici je ubijen u njegovoj klinici od strane Äovjeka koji je tada okrenuo piÅ¡tolj na sebe. A danas je doktor Dr. Tiejun Huang Ph.D./MD R.Ac, RMT, DTCM ubijen nožem od strane Äovjeka koji je uÅ¡ao u njegovu kliniku u Calgary i ubio ga.

Ubojica, identificiran od strane svjedoka, uhićen je na mjestu događaja. Motivnije otkriven.

Vlasti su odmah rekle da je ubistvo “domaće”.

Dobili smo nekoliko dojava od njegovih pacijenata koji tvrde da je on bio izvanredan, daroviti lijeÄnik u toliko holistiÄkih modaliteta.

Dr. Huang je bio sportski specijalist medicine na Olimpijskim igrama u Pekingu, profesor sportske medicine i rehabilitacije te je obavljao akupunkturu i kinesku “Tuina” masažu.

50 mrtvih holistiÄkih lijeÄnika u samo godinu dana, postavlja pitanje imalo pametnom Äovjeku. Ne da li su ta ubojstva namjeÅ¡tena i naruÄena, već tko to naruÄuje. Jedna stvar je oÄita u tome svemu, biti danas alternativni lijeÄnik, je jako opasna stvar.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotaÄić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,