Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » KRENULA ČISTKA: JoÅ¡ jedan holistički liječnik ubijen u svojoj klinici – 2 liječnika u 2 dana

KRENULA ČISTKA: JoÅ¡ jedan holistički liječnik ubijen u svojoj klinici – 2 liječnika u 2 dana

holisticki-lijecnikTeška srca objavljujemo da je drugi holistički liječnik, u manje od 2 dana, ubijen u svojoj klinici. Ukupno 50 liječnika u godinu dana

Danas je godišnjica smrti od oko 50 holističkih doktora koji su pronađeni mrtvi.

Sa teškim srcem objavljujemo da je drugi doktor u manje od 2 dana ubijen u svojoj klinici.

Jučer je dragi holistički, dr Sowers opovjednici je ubijen u njegovoj klinici od strane čovjeka koji je tada okrenuo pištolj na sebe. A danas je doktor Dr. Tiejun Huang Ph.D./MD R.Ac, RMT, DTCM ubijen nožem od strane čovjeka koji je ušao u njegovu kliniku u Calgary i ubio ga.

Ubojica, identificiran od strane svjedoka, uhićen je na mjestu događaja. Motivnije otkriven.

Vlasti su odmah rekle da je ubistvo “domaće”.

Dobili smo nekoliko dojava od njegovih pacijenata koji tvrde da je on bio izvanredan, daroviti liječnik u toliko holističkih modaliteta.

Dr. Huang je bio sportski specijalist medicine na Olimpijskim igrama u Pekingu, profesor sportske medicine i rehabilitacije te je obavljao akupunkturu i kinesku “Tuina” masažu.

50 mrtvih holističkih liječnika u samo godinu dana, postavlja pitanje imalo pametnom čovjeku. Ne da li su ta ubojstva namještena i naručena, već tko to naručuje. Jedna stvar je očita u tome svemu, biti danas alternativni liječnik, je jako opasna stvar.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,