Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Homofobni teksaški anti-gay pastor moli Boga da preživjeli u terorističkom napadu u Orlandu – UMRU!

Homofobni teksaški anti-gay pastor moli Boga da preživjeli u terorističkom napadu u Orlandu – UMRU!

pastor-gay-orlandoPastor grada Fort Wortha u Teksasu je zamolio Boga da ubije preostale preživjele žrtve masakra u gay noćnom klubu u Orlandu

Više od stotinu ljudi je poginulo ili je ranjeno u napadu na noćni klub “Pulse” u Orlandu, Florida, prošli tjedan, a opisan je kao najsmrtonosniji u povijesti SAD-a.

Anti-gay pastor u Teksasu pridružio zboru ostalih desničarskih kršćanskih vjerskih lidera u odzračivanju homofobičnih drekavaca u javnosti, pozivajući se na svemogućeg Boga.

Donnie Romero, pastor Stedfast Baptističke crkve u gradu Fort Worth rekao je svojem stadu da se slaže: “100 posto” sa baptističkim pastorom Roger Jimenezom, koji je došao u vijesti sa svojom propovijedi u kojoj zagovara da bi se vlada trebala služiti strijeljanjem u slučaju žrtava masakra u Orlandu.

“Ovi 50 sodomiziranih bludnica su svi perverznjaci i pedofili, i oni su ološ na zemlji, i zemlja je malo bolje mjesto sada (nakon masakra)”, rekao je Romero na nedjeljnoj propovijedi.

“A ja ću krenuti jedan korak dalje, jer sam čuo na vijestima danas, da postoji još nekoliko desetaka tih pederčina na intenzivnoj njezi.

“Ja sam molio Boga kao i jutros, ja ću to učiniti i večeras, ja ću moliti Boga da završi posao koji je čovjek počeo, a on će završiti njihove život, a sutra ujutro će svi oni gorjeti u paklu, tako da oni ne bi bili više u prilici da izlaze i povrijeđuju malu djecu.”

Romero je tada citirao dio Biblije o Sodomi i Gomori, i usporedio sa prvim “masovnim ubijanjem homoseksualaca” i prozvao mega crkve, za koje on vjeruje da su preblage u propovijedanju protiv homoseksualaca.

Biblijski učenjaci vjeruju da “grijeh” u biblijkoj priči nema nikakve veze s homoseksualnošću, već sa negostoljubivosti.

Romerova Crkva je dobila ime po Centru “Southern Poverty Law”,  anti-LGBT grupi mržnje.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,