Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Homofobni teksa┼íki anti-gay pastor moli Boga da pre┼żivjeli u teroristi─Źkom napadu u Orlandu – UMRU!

Homofobni teksa┼íki anti-gay pastor moli Boga da pre┼żivjeli u teroristi─Źkom napadu u Orlandu – UMRU!

pastor-gay-orlandoPastor grada Fort Wortha u Teksasu je zamolio Boga da ubije preostale pre┼żivjele ┼żrtve masakra u gay no─çnom klubu u Orlandu

Vi┼íe od stotinu ljudi je poginulo ili je ranjeno u napadu na no─çni klub “Pulse” u Orlandu, Florida, pro┼íli tjedan, a opisan je kao najsmrtonosniji u povijesti SAD-a.

Anti-gay pastor u Teksasu pridru┼żio zboru ostalih desni─Źarskih kr┼í─çanskih vjerskih lidera u odzra─Źivanju homofobi─Źnih drekavaca u javnosti, pozivaju─çi se na svemogu─çeg Boga.

Donnie Romero, pastor Stedfast Baptisti─Źke crkve u gradu Fort Worth rekao je svojem stadu da se sla┼że: “100 posto” sa baptisti─Źkim pastorom Roger Jimenezom, koji je do┼íao u vijesti sa svojom propovijedi u kojoj zagovara da bi se vlada trebala slu┼żiti strijeljanjem u slu─Źaju ┼żrtava masakra u Orlandu.

“Ovi 50 sodomiziranih bludnica su svi perverznjaci i pedofili, i oni su olo┼í na zemlji, i zemlja je malo bolje mjesto sada (nakon masakra)”, rekao je Romero na nedjeljnoj propovijedi.

“A ja ─çu krenuti jedan korak dalje, jer sam ─Źuo na vijestima danas, da postoji jo┼í nekoliko desetaka tih peder─Źina na intenzivnoj njezi.

“Ja sam molio Boga kao i jutros, ja ─çu to u─Źiniti i ve─Źeras, ja ─çu moliti Boga da zavr┼íi posao koji je ─Źovjek po─Źeo, a on ─çe zavr┼íiti njihove ┼żivot, a sutra ujutro ─çe svi oni gorjeti u paklu, tako da oni ne bi bili vi┼íe u prilici da izlaze i povrije─Ĺuju malu djecu.”

Romero je tada citirao dio Biblije o Sodomi i Gomori, i usporedio sa prvim “masovnim ubijanjem homoseksualaca” i prozvao mega crkve, za koje on vjeruje da su preblage u propovijedanju protiv homoseksualaca.

Biblijski u─Źenjaci vjeruju da “grijeh” u biblijkoj pri─Źi nema nikakve veze s homoseksualno┼í─çu, ve─ç sa negostoljubivosti.

Romerova Crkva je dobila ime po Centru “Southern Poverty Law”,┬á anti-LGBT grupi mr┼żnje.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,