Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » LEZBIJSKI PAR PRISILJAVA SVOJEG SINA U ‘GAY’ ODNOSE (VIDEO)

LEZBIJSKI PAR PRISILJAVA SVOJEG SINA U ‘GAY’ ODNOSE (VIDEO)

gay-dijete“Ja stalno, kao što je, pokušavam napraviti gay odnos s njim”

Nedavno je Buzzfeed objavio video u kojem lezbijski par govori o tome kako prisiljavaju sina u “queer” odnose s vlastitim spolom.

Par, Dashiell i Michelle, nemaju problema u promoviranju određene seksualnosti svojem sinu, unatoč njegovoj mladosti.

“To je stvarno smiješno, jer on je, super u sportu”, rekla je Michelle. “Možda je bio, olimpijski sportaš u svom prošlom životu. On je, došao sa svim tim sportskim talentima koji su vidljivi sa 17 mjeseci starosti.”

“Ja stalno, kao što je, pokušavam nastraniti moj odnos s njim i natjerati ga da nosi haljinicu. On to mrzi. On samo govori ‘Ne’”, nastavila je.

“Kada pokušavam učiniti te stvari, to završi da se osjećam jako retro i glupo u razmišljanju o spolu”, Michelle je nastavila.

“To me vodi samo daleko od stvarnosti, kao i njega, Atticusa. Kao, tko je on? Što on želi? Za koju vrstu čistoće stvari je on zainteresiran ili oduševljen. Očito, želim podržati što god on želi biti.”

Michelle je kasnije zaključila da ne brine što će njezin sin Atticus biti kada odraste; ona mu samo želi ponuditi razne mogućnosti.

“Svatko treba preispitati način na koji oni predstavljanja spol svojoj djeci. To čak nije ni bitno hoće li Atticus osobno biti spolno nastran ili spolno fluidna osoba.”

“Atticus može narasti i biti posve cisspolni muškarac i on treba razumjeti raznolikost spolova koji se nalaze u društvu, tako da on može postati uljudan čovjek na ovom svijetu”, zaključila je Michelle.

Sretno, Atticus.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,