Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » LEZBIJSKI PAR PRISILJAVA SVOJEG SINA U ‘GAY’ ODNOSE (VIDEO)

LEZBIJSKI PAR PRISILJAVA SVOJEG SINA U ‘GAY’ ODNOSE (VIDEO)

gay-dijete“Ja stalno, kao ┼íto je, poku┼íavam napraviti gay odnos s njim”

Nedavno je Buzzfeed objavio video u kojem lezbijski par govori o tome kako prisiljavaju sina u “queer” odnose s vlastitim spolom.

Par, Dashiell i Michelle, nemaju problema u promoviranju odre─Ĺene seksualnosti svojem sinu, unato─Ź njegovoj mladosti.

“To je stvarno smije┼íno, jer on je, super u sportu”, rekla je Michelle. “Mo┼żda je bio, olimpijski sporta┼í u svom pro┼ílom ┼żivotu. On je, do┼íao sa svim tim sportskim talentima koji su vidljivi sa 17 mjeseci starosti.”

“Ja stalno, kao ┼íto je, poku┼íavam nastraniti moj odnos s njim i natjerati ga da nosi haljinicu. On to mrzi. On samo govori ‘Ne’”, nastavila je.

“Kada poku┼íavam u─Źiniti te stvari, to zavr┼íi da se osje─çam jako retro i glupo u razmi┼íljanju o spolu”, Michelle je nastavila.

“To me vodi samo daleko od stvarnosti, kao i njega, Atticusa. Kao, tko je on? ┼áto on ┼żeli? Za koju vrstu ─Źisto─çe stvari je on zainteresiran ili odu┼íevljen. O─Źito, ┼żelim podr┼żati ┼íto god on ┼żeli biti.”

Michelle je kasnije zaklju─Źila da ne brine ┼íto ─çe njezin sin Atticus biti kada odraste; ona mu samo ┼żeli ponuditi razne mogu─çnosti.

“Svatko treba preispitati na─Źin na koji oni predstavljanja spol svojoj djeci. To ─Źak nije ni bitno ho─çe li Atticus osobno biti spolno nastran ili spolno fluidna osoba.”

“Atticus mo┼że narasti i biti posve cisspolni mu┼íkarac i on treba razumjeti raznolikost spolova koji se nalaze u dru┼ítvu, tako da on mo┼że postati uljudan ─Źovjek na ovom svijetu”, zaklju─Źila je Michelle.

Sretno, Atticus.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,