Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » Emailovi Hillary Clinton: Amerika mora za Izrael uni┼ítiti Siriju

Emailovi Hillary Clinton: Amerika mora za Izrael uništiti Siriju

hillary-sirijaRazotkrivena elektroni─Źka po┼íta Hillary Clinton potvr─Ĺuje da je Obamina administracija, sa Hillary na ─Źelu, orkestrirala gra─Ĺanski rat u Siriji u korist Izraela

Novo izvje┼í─çe WikiLeaksa pokazuje da je tada┼ínja dr┼żavna tajnica naru─Źivala rat u Siriji kako bi se svrgnula vlada i kako bi se smijenio predsjednik Assad, tvrde─çi da je to “najbolji na─Źin da se pomogne Izraelu”.

Newobserveronline.com izvješća:

Dokument je bio jedan od mnogih nerazvrstanih od strane US Department of State pod oznakom F-2014-20439, Doc No. C05794498 (WikiLesksova stranica), nakon buka koje je izazvao hakirani privatni poslu┼żitelj Hillary Clinton u njezinoj ku─çi, u vremenu kada je ona slu┼żila kao dr┼żavni tajnik od 2009. do 2013. godine.

Iako WikiLeaksov transkript datira email na dan 31. prosinca 2000. godine, to je pogre┼íka s njihove strane, kao ┼íto sadr┼żaj emaila (posebice onaj koji se odnosi na svibanj 2012. razgovora izme─Ĺu Irana i Zapada oko nuklearnog programa u Istanbulu) pokazuju da je email zapravo poslan na dan 31. prosinca 2012. godine.

Email jasno daje do znanja da ameri─Źka politika od samog po─Źetka poku┼íava nasilno svrgnuti sirijsku vladu, jer je to u interesu Izraela.

“Najbolji na─Źin pomo─çi Izraelu da se nosi s iranskim rastu─çim nuklearnim arsenalom je pomo─çi ljudima u Siriji da svrgnu re┼żim Bashar Assada”, Hillary Clinton iskreno zapo─Źinje tvrdnjom.


Iako su sva izvje┼í─ça ameri─Źke obavje┼ítajne odavno odbacila iranski program “atomske bombe” kao zavjeru (zaklju─Źno podr┼żano od strane Me─Ĺunarodne agencije za atomsku energiju), Hillary Clinton je i dalje koristili ove la┼żi da “opravda” uni┼ítenje Siriju u ime Izraela.

Ona je posebno povezala iranski mitski program proizvodnje atomske bombe sa Sirijom jer, ka┼że ona, program “atomske bombe” Irana ugro┼żava izraelski “monopol” nad nuklearnim oru┼żjem na Bliskom istoku.

Ako bi Iran stekao nuklearno oru┼żje, Clinton tvrdi dabi to omogu─çilo Siriji (i drugim “neprijateljima Izraela”, kao ┼íto su Saudijska Arabija i Egipat) da “nuklearno” ugroze interese Izraela.

Emailovi Hillary Clinton dokazuju i previ┼íe da je ameri─Źka vlada glavni sponzor rasta terorizma na Bliskom istoku, i sve to kako bi se “za┼ítitila” Izrael.

Tako─Ĺer trijezno analiziraju─çi moramo uzeti u obzir da je “izbjegli─Źka kriza” koja trenutno prijeti da ─çe uni┼ítiti Europu, izravno pokrenuta po ovoj akciji ameri─Źke vlade.

Osim toga, vi┼íe od 250.000 ljudi je ubijeno je u sirijskom sukobu, koji se pro┼íirio na Irak – sve to zahvaljuju─çi Hillary Clinton i Obaminoj administraciji koja podupire “pobunjenike” i poti─Źe rat u Siriji. (izvor)

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , ,