Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » Emailovi Hillary Clinton: Amerika mora za Izrael uništiti Siriju

Emailovi Hillary Clinton: Amerika mora za Izrael uništiti Siriju

hillary-sirijaRazotkrivena elektronička pošta Hillary Clinton potvrđuje da je Obamina administracija, sa Hillary na čelu, orkestrirala građanski rat u Siriji u korist Izraela

Novo izvješće WikiLeaksa pokazuje da je tadašnja državna tajnica naručivala rat u Siriji kako bi se svrgnula vlada i kako bi se smijenio predsjednik Assad, tvrdeći da je to “najbolji način da se pomogne Izraelu”.

Newobserveronline.com izvješća:

Dokument je bio jedan od mnogih nerazvrstanih od strane US Department of State pod oznakom F-2014-20439, Doc No. C05794498 (WikiLesksova stranica), nakon buka koje je izazvao hakirani privatni poslužitelj Hillary Clinton u njezinoj kući, u vremenu kada je ona služila kao državni tajnik od 2009. do 2013. godine.

Iako WikiLeaksov transkript datira email na dan 31. prosinca 2000. godine, to je pogreška s njihove strane, kao što sadržaj emaila (posebice onaj koji se odnosi na svibanj 2012. razgovora između Irana i Zapada oko nuklearnog programa u Istanbulu) pokazuju da je email zapravo poslan na dan 31. prosinca 2012. godine.

Email jasno daje do znanja da američka politika od samog početka pokušava nasilno svrgnuti sirijsku vladu, jer je to u interesu Izraela.

“Najbolji način pomoći Izraelu da se nosi s iranskim rastućim nuklearnim arsenalom je pomoći ljudima u Siriji da svrgnu režim Bashar Assada”, Hillary Clinton iskreno započinje tvrdnjom.

Iako su sva izvješća američke obavještajne odavno odbacila iranski program “atomske bombe” kao zavjeru (zaključno podržano od strane Međunarodne agencije za atomsku energiju), Hillary Clinton je i dalje koristili ove laži da “opravda” uništenje Siriju u ime Izraela.

Ona je posebno povezala iranski mitski program proizvodnje atomske bombe sa Sirijom jer, kaže ona, program “atomske bombe” Irana ugrožava izraelski “monopol” nad nuklearnim oružjem na Bliskom istoku.

Ako bi Iran stekao nuklearno oružje, Clinton tvrdi dabi to omogućilo Siriji (i drugim “neprijateljima Izraela”, kao što su Saudijska Arabija i Egipat) da “nuklearno” ugroze interese Izraela.

Emailovi Hillary Clinton dokazuju i previše da je američka vlada glavni sponzor rasta terorizma na Bliskom istoku, i sve to kako bi se “zaštitila” Izrael.

Također trijezno analizirajući moramo uzeti u obzir da je “izbjeglička kriza” koja trenutno prijeti da će uništiti Europu, izravno pokrenuta po ovoj akciji američke vlade.

Osim toga, više od 250.000 ljudi je ubijeno je u sirijskom sukobu, koji se proširio na Irak – sve to zahvaljujući Hillary Clinton i Obaminoj administraciji koja podupire “pobunjenike” i potiče rat u Siriji. (izvor)

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , ,