Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » OGROMNA PODVODNA PIRAMIDA PRONA─ÉENA U BLIZINI PORTUGALA! MORNARICA ISTRA┼ŻUJE POVEZANOST SA ATLANTIDOM? (VIDEO)

OGROMNA PODVODNA PIRAMIDA PRONA─ÉENA U BLIZINI PORTUGALA! MORNARICA ISTRA┼ŻUJE POVEZANOST SA ATLANTIDOM? (VIDEO)

podvodna-piramida-more-reoniociPortugalske vijesti su izvijestile o otkri─çu vrlo velike podvodne piramide, koju je prvo otkrio Diocleciano Silva, izme─Ĺu otoka Sao Miguel i Terceira u portugalskim Azorima

Prema tvrdnjama, struktura je savr┼íeno kvadratna i orijentirana prema stranama svijeta. Trenutne procjene dobivene pomo─çu GPS digitalne tehnologije odredile su visinu piramide od 60 metara, s bazom od 8000 ─Źetvornih metara (otprilike 90x90m).

Portugalski mornari─Źki hidrografski institut trenutno ima zadatak analizirati podatke kako bi se utvrdilo da li je ili ne – strukturu napravio ─Źovjek.

Daljnja istra┼żivanja su na po─Źetku ukazivala na mogu─çnost podvodnog vulkanskog brda na temelju novijih skeniranja.

Vi┼íe informacija trebaju iza─çi na povr┼íinu. Neki smatraju da ovo novo obja┼ínjenje mo┼że biti prikrivanje, ali takva pozicija ostaje samo naga─Ĺanje u ovom trenutku.

“Piramida je savr┼íeno oblikovana i o─Źito orijentirana prema stranama svijeta”, rekao je Silva lokalnom listu Diario Insular.

Piramida je prona─Ĺena u podru─Źju na sredini Atlantika i ve─ç je pod vodom oko 20.000 godina. S obzirom na vrijeme posljednjeg ledenog doba, gdje je glacijacija izazvala topljenje leda sve do prije 2.000 godina, da li je to bila ljudska civilizacija ili ne, piramida je izgra─Ĺena prije ledenog doba.

Iako portugalska mornarica još uvijek nije odredila njezino porijeklo, mnogi se pitaju zašto to nije bio prijavljeno ranije nego krajem 2012. godine.

NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) koja prou─Źava vulkanske aktivnosti na podru─Źju na kojem je prona─Ĺena piramida, ga nije otkrila kroz slike sonara, no ovo podru─Źje je temeljito istra┼żivano zbog vulkanske aktivnosti.


Ili NOAA jo┼í nije pre┼íla preko piramide, ili oni skrivaju ono ┼íto su prona┼íli, ili piramida ne postoji. Posljednja teorija se ne ─Źini vjerojatnom s obzirom na autenti─Źnost nalaza.

Arheolozi iz portugalske Udruge arheolo┼íkih istra┼żivanja nedavno su otkrili dokaze na otoku Pico koji upu─çuju na postojanje ljudi na Azorima i prije dolaska portugalaca prije nekoliko tisu─ça godina, i to dalje podupire ideju da je ova piramida mogla biti izgra─Ĺena od razli─Źitih civilizacija.

I danas, jo┼í uvijek ne postoji obja┼ínjenje tko je stvorio umjetnost na stijenama koja se mo┼że na─çi na otocima. Je li piramide gradila civilizacija koja je postojala prije portugalaca? Da li piramide nisu napravljene od strane ─Źovjeka?

Ovdje se nalazi video portugalskih vijesti s engleskim titlovima za one koji ┼żele pogledati i uvjeriti se u istinitost tvrdnje.
 

 
Azori su zanimljiva regija, sadr┼że lanac od devet vulkanskih otoka u tri glavne skupine koje su oko 1400 kilometara zapadno od Lisabona.

Svi oni se nalaze oko pukotine izme─Ĺu sjevernoameri─Źke, euroazijske i afri─Źke tektonske plo─Źe – zanimljivo mjesto za gradnju piramide s obzirom na energetske osobine ─Źesto povezane s piramidama.

Ovaj video istra┼żuje autenti─Źnost pri─Źe i mogu─çe lokacije vizualizirane pomo─çu karte. Va┼żno je napomenuti da to─Źne koordinate piramide nisu objavljene.

Smatra se da postoje jo┼í 2 piramide u tom podru─Źju, kao ┼íto slika ukazuje, i da bi mogle biti povezane sa onim piramidama izgra─Ĺenim u Egiptu.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,