Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » OGROMNA PODVODNA PIRAMIDA PRONAĐENA U BLIZINI PORTUGALA! MORNARICA ISTRAŽUJE POVEZANOST SA ATLANTIDOM? (VIDEO)

OGROMNA PODVODNA PIRAMIDA PRONAĐENA U BLIZINI PORTUGALA! MORNARICA ISTRAŽUJE POVEZANOST SA ATLANTIDOM? (VIDEO)

podvodna-piramida-more-reoniociPortugalske vijesti su izvijestile o otkriću vrlo velike podvodne piramide, koju je prvo otkrio Diocleciano Silva, između otoka Sao Miguel i Terceira u portugalskim Azorima

Prema tvrdnjama, struktura je savršeno kvadratna i orijentirana prema stranama svijeta. Trenutne procjene dobivene pomoću GPS digitalne tehnologije odredile su visinu piramide od 60 metara, s bazom od 8000 četvornih metara (otprilike 90x90m).

Portugalski mornarički hidrografski institut trenutno ima zadatak analizirati podatke kako bi se utvrdilo da li je ili ne – strukturu napravio čovjek.

Daljnja istraživanja su na početku ukazivala na mogućnost podvodnog vulkanskog brda na temelju novijih skeniranja.

Više informacija trebaju izaći na površinu. Neki smatraju da ovo novo objašnjenje može biti prikrivanje, ali takva pozicija ostaje samo nagađanje u ovom trenutku.

“Piramida je savršeno oblikovana i očito orijentirana prema stranama svijeta”, rekao je Silva lokalnom listu Diario Insular.

Piramida je pronađena u području na sredini Atlantika i već je pod vodom oko 20.000 godina. S obzirom na vrijeme posljednjeg ledenog doba, gdje je glacijacija izazvala topljenje leda sve do prije 2.000 godina, da li je to bila ljudska civilizacija ili ne, piramida je izgrađena prije ledenog doba.

Iako portugalska mornarica još uvijek nije odredila njezino porijeklo, mnogi se pitaju zašto to nije bio prijavljeno ranije nego krajem 2012. godine.

NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) koja proučava vulkanske aktivnosti na području na kojem je pronađena piramida, ga nije otkrila kroz slike sonara, no ovo područje je temeljito istraživano zbog vulkanske aktivnosti.

Ili NOAA još nije prešla preko piramide, ili oni skrivaju ono što su pronašli, ili piramida ne postoji. Posljednja teorija se ne čini vjerojatnom s obzirom na autentičnost nalaza.

Arheolozi iz portugalske Udruge arheoloških istraživanja nedavno su otkrili dokaze na otoku Pico koji upućuju na postojanje ljudi na Azorima i prije dolaska portugalaca prije nekoliko tisuća godina, i to dalje podupire ideju da je ova piramida mogla biti izgrađena od različitih civilizacija.

I danas, još uvijek ne postoji objašnjenje tko je stvorio umjetnost na stijenama koja se može naći na otocima. Je li piramide gradila civilizacija koja je postojala prije portugalaca? Da li piramide nisu napravljene od strane čovjeka?

Ovdje se nalazi video portugalskih vijesti s engleskim titlovima za one koji žele pogledati i uvjeriti se u istinitost tvrdnje.
 

 
Azori su zanimljiva regija, sadrže lanac od devet vulkanskih otoka u tri glavne skupine koje su oko 1400 kilometara zapadno od Lisabona.

Svi oni se nalaze oko pukotine između sjevernoameričke, euroazijske i afričke tektonske ploče – zanimljivo mjesto za gradnju piramide s obzirom na energetske osobine često povezane s piramidama.

Ovaj video istražuje autentičnost priče i moguće lokacije vizualizirane pomoću karte. Važno je napomenuti da točne koordinate piramide nisu objavljene.

Smatra se da postoje još 2 piramide u tom području, kao što slika ukazuje, i da bi mogle biti povezane sa onim piramidama izgrađenim u Egiptu.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,